Προσφορές φιλανθρωπίας κατά τη διάρκεια των διακοπών

Η εκστρατεία συλλογής τροφίμων και ρούχων που διοργανώθηκε από την Ένωση Ιδιοκτητών του Κέντρου Ψυχαγωγίας Famagusta (SIKAA) θα ολοκληρωθεί αύριο, Τρίτη 29 Δεκεμβρίου.

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Σε γραπτή δήλωση, ο σύλλογος “προσκαλεί τα μέλη του և σε οποιοδήποτε άλλο άτομο ή οργανισμό που ενδιαφέρεται να δωρίσει τρόφιμα, ρούχα ή δωρεές στις φιλανθρωπικές οργανώσεις της Αμμοχώστου για να δωρίσει στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή”. “Που πάμε?”

Η συλλογή τροφίμων και ρούχων, η οποία ξεκίνησε στις 23 Δεκεμβρίου, θα τελειώσει αύριο, στις 29 του μήνα, προτού παραδοθεί στους άπορους την Πρωτοχρονιά.

Οι συνεισφέροντες που πραγματοποιούν μια επένδυση καλούνται να επικοινωνήσουν με το Διοικητικό Συμβούλιο της SIKAA.

Η “Laiko Cosmos Trading” LLC υποστήριξε το έργο της ΜΚΟ με αφορμή τα Χριστούγεννα

Συνεχίζοντας το κοινωνικό της έργο, η Laiko Cosmos Trading Ltd πραγματοποίησε μια σειρά δραστηριοτήτων πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων, υποστηρίζοντας το έργο διαφόρων μη κυβερνητικών οργανώσεων, φιλανθρωπικών οργανώσεων, κοινοτικών παντοπωλείων και άλλων μη κερδοσκοπικών οργανώσεων.

Συγκεκριμένα, τα προϊόντα της εταιρείας παραδόθηκαν στη Λάρνακα Συσσιτίου, «Κίτρινη Γραμμή Ανακούφισης και Αλληλεγγύης», «Ελπίδα για Παιδιά» του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Αλκιονίδης», καταφύγιο προσφύγων «Πουρνάρα», κοινοτικό φαγητό της Λόρνακας orn Λάρνακα. , Στο Λαϊκό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στο Κέντρο Διαμονής Προσφύγων «Κοφίνι», στον Ερυθρό Σταυρό της Κύπρου.
Διάφορα προϊόντα δωρίστηκαν επίσης σε διάφορες ενώσεις για να κάνουν δώρα για παιδιά δημοτικού σχολείου.

Επιπλέον, αποδεικνύοντας στην πράξη την αγάπη και την ευαισθησία του στα μικρά παιδιά, η Laiko Cosmos Trading Ltd, όπως κάθε χρόνο, ετοίμαζε δώρα με τη βοήθεια του προσωπικού της, τα οποία παραδόθηκαν στο Ίδρυμα Άγιος Στέφανος.

Υποστήριξε επίσης το One Dream Wish Association δημιουργώντας μια φιλανθρωπική αγορά με παιδικά έργα και χρηματοδότησε το πρόγραμμα Magnificent Therapy Horses για να επισκεφθεί το Νοσοκομείο Μακάριος για να υποστηρίξει τα παιδιά στη θεραπεία.

Στόχοι της ζωής. Δώστε 50 καλάθια αγάπης στις οικογένειες για τα Χριστούγεννα

“Ο εθελοντικός και φιλανθρωπικός σκοπός του ποδοσφαίρου είναι ο σκοπός της ζωής”, στο πλαίσιο της ετήσιας εκστρατείας του, επέλεξε το μήνυμα “Άγια Όλοι για όλους” για να προσφέρει καλάθια αγάπης σε 50 άπορες οικογένειες.

Η εκδήλωση ήταν μέρος της 27ης εβδομάδας εθελοντισμού (1-8 Δεκεμβρίου), που συντονίστηκε από το συντονιστικό συμβούλιο εθελοντών του Panjeipper (PSSE) բարձր υπό την αιγίδα του επίτιμου προέδρου του PSSE Ανδρέα Αναστασιάδου.

Καλάθια με βασικές ανάγκες δόθηκαν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στη φροντίδα των υπηρεσιών Κοινωνικής Ασφάλισης, στο πλαίσιο συνεργασίας με τον Οργανισμό Εθελοντισμού Ποδοσφαιριστών.

Πηγή: KYPE

Source