Προφητείες του μοναχού Gennady. “Πριν ξεκινήσει ο πόλεμος, θα κάνω …” – Ρετρομανία

Προφητεία. Ο μεταγενέστερος ασκητισμός Γέροντας ΓεννάδιοςΣύμφωνα με τον Άγιο Ιωάννη τον Βαπτιστή, γεννήθηκε το 1887 στο χωριό Ακούντα στην επαρχία του Αγίου Βασιλείου, στο Νομό Ρεθύμνου. Το Athensmagazine.gr θα σας παρουσιάσει λεπτομερώς την προφητεία του, όπως έκανε στα λόγια της Αγίας Σοφίας.

Στα τέλη του 19ου αιώνα, η Γεννάδι, όπως και πολλοί ασκητές της Εκκλησίας, ήταν πνευματοφόρος և: ΧριστόφοροςΛόγω αυτής της θεϊκής χάρης προφήτευσε, είδε φαντάσματα : έκανε προβλέψεις, όπως θα δει ο αναγνώστης από τα παρακάτω.

PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0ibWFpbl9iYW5uZXIgdmlzaWJsZS1zbSB2aXNpYmxlLXhzIj4KCQkJPCEtLSBBdGhlbnNfQXJ0aWNsZV9JbmxpbmVfTW9iaWxlIC0tPg0KPGlucyBjbGFzcz0iYWRzYnlnb29nbGUiDQogICAgIHN0eWxlPSJkaXNwbGF5OmlubGluZS1ibG9jazt3aWR0aDozMDBweDtoZWlnaHQ6MjUwcHgiDQogICAgIGRhdGEtYWQtY2xpZW50PSJjYS1wdWItNTkzNzE0Nzg0MzU3MDUyNCINCiAgICAgZGF0YS1hZC1zbG90PSIxNDUxNzQwNDg2Ij48L2lucz4JCQk8L2Rpdj4 =

Δίδαξε ότι ερχόταν το τέλος του κόσμου Ημέρα διακανονισμού: Στον Κύριο. Πρώτον, ο Κύριος θα το επιτρέψει να γίνει Παγκόσμιος πόλεμος, επειδή ο κόσμος δεν μετανιώνει. ΜΙ: πόλεμος θα είναι ο τελευταίος γιατί θα είναι η καταστροφή γενικός,

Διαβάστε την προφητεία του ως έχει

“Ένα μικρό κράτος θα προκαλέσει παγκόσμιο πόλεμο. Ίσως αυτό είναι το κράτος ΚύπροςΌταν ο Νώε πλημμύρισε, οι άνθρωποι πνίγηκαν. Τώρα θα πνιγούν στο αίμα. Μια μεγάλη σφαγή θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη, και η θάλασσα θα είναι κόκκινη με το αίμα των σφαγμένων ανθρώπων. Τριετής δαμαλίδας (ο μόσχος) θα πλέει στο αίμα, όπως λέει ο Άσσολος Άγιος Κοσμάς στις προφητείες. Αυτό σημαίνει υπέροχο σφαγή, Αιμορραγία աղ Καταστροφή που πρέπει να γίνει.

Ο ουρανός θα γεμίσει με αεροπλάνα, οι άνθρωποι θα ρίξουν φωτιά (βόμβες) σε ανθρώπους. Οι τρομοκρατημένοι άνθρωποι θα φωνάξουν “Παναγία μου, Παναγία μου… »! Αφήστε τους να φωνάξουν, αφήστε τους να φωνάξουν όσο θέλουν. Κανείς δεν θα τους βοηθήσει. Γιατί δεν μετανοήθηκαν για τόσο πολύ καιρό; Η Κωνσταντινούπολη θα καταληφθεί ξανά από τους Έλληνες, αλλά θα είναι μια μεγάλη δολοφονία. Εμείς οι Έλληνες θα υποφέρουμε μια μεγάλη καταστροφή από τις αμαρτίες μας.

Ένας μεγάλος Σταυρός του Χριστού θα εμφανιστεί στον ουρανό πριν ξεκινήσει ο πόλεμος Κωνσταντινούπολη, Ի: Τούρκικος: Θα μας επιτεθούν, θα διασχίσουν τον ποταμό Έβρο, προκαλώντας κάθε είδους καταστροφή. Θα φτάσουν στην Εξαμίλια (Θεσσαλονίκη ή Κόρινθο).

Σχόλιο: έξι μίλια δεν είναι αλήθεια, για το οποίο γ. Paisios: Σε: Άγιον Όρος Εξηγεί ότι πρόκειται για τα 6 μίλια της υφαλοκρηπίδας που θέλουμε να επεκτείνουμε στα 12, οπότε θα πολεμήσουμε τους Τούρκους. Η προφητεία κινείται στο πνεύμα της τοπικής παράδοσης, η οποία προέβλεπε τη μελλοντική προσγείωση των Μουσουλμάνων στην Κρήτη.

Θα κατακτήσουμε τη Μικρή Πόλη και τη Μικρά Ασία. Τότε θα τους επιτεθούμε, άλλοι θα μας βοηθήσουν λαών, (πιθανώς οι Ρώσοι ή οι Γάλλοι). Θα ακολουθήσουμε τους Τούρκους τότε, θα το καταλάβουμε Πόλη: և: Μικρά Ασία που κάποτε ήταν ελληνικά εδάφη. Οι Τούρκοι θα καταστραφούν και θα διωχθούν μέχρι το Κόκκινο Μήλο (κάπου στη Μέκκα, την πρωτεύουσα της Αραβίας). Ο πόλεμος θα σκοτώσει το ένα τρίτο του τουρκικού πληθυσμού, το άλλο τρίτο θα διωχθεί από την Κόκκινη Apple και το υπόλοιπο τρίτο θα βαφτιστεί και θα γίνει Χριστιανός.

Εκείνοι που βαπτίζονται θα είναι χριστιανικού αίματος. Δηλαδή, αυτοί που ήρθαν από τους Έλληνες, που δεν είχαν χρόνο να έρθουν στην Ελλάδα μετά την καταστροφή της Μικράς Ασίας το 1922, επέζησαν στην Τουρκία.

Πολλοί μένουν εκεί κρυπτο-Χριστιανοί և σήμερα, αλλά θα έρθει η ώρα που θα αποκαλυφθούν. Μετά τα προαναφερθέντα γεγονότα, οι Μεγάλοι, η Ρωσία և η Αμερική θα περιοριστεί σε ποιος θα πάρει την Κωνσταντινούπολη λόγω της στρατηγικής της θέσης, և μια άλλη επικίνδυνη σύγκρουση μεταξύ τους կլինի θα είναι επικίνδυνη.

Προκειμένου να μην μπείτε σε έναν τέτοιο πόλεμο – μην πάρετε ούτε το ένα ούτε το άλλο, θα είναι από τον Θεό να το δώσει στους Έλληνες στους οποίους ανήκαν.

Οι Τούρκοι τελικά θα νικηθούν ή θα καταστραφούν

Σε: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ θα υποφέρει πολύ καταστροφές«Οι Έλληνες μας θα τους βάλουν probably ένας εμφύλιος πόλεμος πιθανώς θα ξεσπάσει». Και εδώ οι Τούρκοι θα έρθουν στην Κρήτη. Λένε ότι η Κρήτη είναι ο πρόγονος τους. Οι Τούρκοι θα φύγουν από το νότιο τμήμα της Κρήτης από Πρεβελιώτικα: (Μονή Πρέβελης) ից Από το Μαριδάκι, από το χωριό Χόνδρος κοντά στο Ηράκλειο Λιμένες.

PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0ibWFpbl9iYW5uZXIiPgoJCQk8IS0tIEF0aGVuc19BcnRpY2xlX0lubGluZV9Nb2JpbGUgLS0 + DQo8aW5zIGNsYXNzPSJhZHNieWdvb2dsZSINCiAgICAgc3R5bGU9ImRpc3BsYXk6aW5saW5lLWJsb2NrO3dpZHRoOjMwMHB4O2hlaWdodDoyNTBweCINCiAgICAgZGF0YS1hZC1jbGllbnQ9ImNhLXB1Yi01OTM3MTQ3ODQzNTcwNTI0Ig0KICAgICBkYXRhLWFkLXNsb3Q9IjE0NTE3NDA0ODYiPjwvaW5zPgkJCTwvZGl2Pg ==

Οι Τούρκοι θα διασχίσουν, και από τις διασταυρώσεις θα υπάρξει μια γενική σφαγή και καταστροφή. Μια μαζική σφαγή θα πραγματοποιηθεί στην επαρχία Μιραμπέλο στο Λασίτι. Οι κραυγές και οι κραυγές των ανθρώπων θα ακουστούν από την πόλη Vuvala στο όρος Melampes στο Ruthimnon. Στο τέλος αυτής της περιπέτειας, οι Τούρκοι θα νικηθούν μια για πάντα.

Θα υποχωρήσουν παράνομα, θα έχουν τη θέληση; στέλεχος: ακόμη και γυναίκες με πυραύλους, δηλαδή με ασήμαντα μέσα. Φυσικά, θα υπάρξει ελληνικός στρατός στην Κρήτη, αλλά δεν είναι σαφές πότε θα εκφορτωθούν οι Τούρκοι. Αυτή τη στιγμή η ομίχλη έπεσε, με τη χάρη του Θεού, για να κατεβεί άβολα, για να μας τιμωρήσει για τις αμαρτίες μας.

Οι Τούρκοι είναι έτοιμοι, ακονίζουν τα μαχαίρια τους

Η Κρήτη δεν θα καταστραφεί από βόμβες αλλά από τις αμαρτίες μας. Εδώ η προφητεία μετακινείται σε μια αυστηρά εσχατολογική εποχή, λίγο πριν από την εξουσία αντίχριστος, λοιπόν, γνωρίζουμε από άλλους πατέρες ότι πολλά άλλα μέρη θα βυθιστούν, όπως οι ακτές της μυρνίας և Κύπρος.

Ξεχωρίζει οπωσδήποτε μεταξύ γ. Το Gennady և είναι αυτό που σχολιάζει ο συγγραφέας, αλλά γράφει τη γνώμη του σε παρένθεση. Για τις λεπτομέρειες αυτής της προφητείας (σφαγές κ.λπ.) δεν υπάρχει αγώνας από μια άλλη προφητεία, ώστε αυτό που λέγεται να είναι αδιαμφισβήτητο. Ωστόσο, είναι βέβαιο ότι ο ίδιος ο πρεσβύτερος δόθηκε ένα προγνωστικό, θεραπευτικό δώρο, σαν ένα δώρο που έπρεπε να σταλεί σε διάφορα μέρη του κόσμου με το σώμα του να λάμπει.

Στην πραγματικότητα, μια τέτοια εμφάνιση στην παραλία της Γεωργιούπολης, όπου παρακάλεσε τις μαθήτριες να μην μπουν στη βάρκα για να κολυμπήσουν ήσυχα, αργότερα πνίγηκαν, 21 μαθητές πνίγηκαν – εξίσου παράδοξη εξαφάνισή του, σύμφωνα με τοπικές εφημερίδες στην Κρήτη. ως μυστήριο.

Δεν θα μείνει τίποτα παρά να θυμόμαστε για μια στιγμή ότι η Κρήτη ήταν κάποτε εδώ. Υπάρχουν εκατομμύρια χρήματα από ξένους για να εκδιώξουν τους Έλληνες Ορθόδοξη πίστη story Η ιστορία τους. Αλλά αν εγκαταλείψουν την πίστη τους, θα τους καταστρέψει.

Αυτό που υπέφεραν οι Κύπριοι από τους Τούρκους που κατέλαβαν τη μισή Κύπρο το 1974, εμείς οι Έλληνες θα υποφέρουμε το ίδιο εάν δεν στραφούμε στον Θεό. Οι Τούρκοι είναι έτοιμοι, ακονίζουν τα μαχαίρια τους, αλλά δεν έχει έρθει η ώρα, Θεέ μου. Ο Θεός είναι υπομονετικός. Περιμένει τη μετάνοια μας. “

“Gennady և Joachim, δύο ιεροί μοναχοί του Ρεθύμνου”, Stil. Παπαδογιαννάκης, θεολόγος-καθηγητής

Source