Πρωτοβουλία αγάπης της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Λάρνακας change “Bright” αλλαγή (φωτογραφίες)

Οι ευχές είναι ένα από τα λίγα πράγματα που φαίνονται αδύνατα για τα ανθρώπινα όντα, αλλά αν οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούσαν να το κάνουν, τα νοσοκομεία είναι κυρίως κενά παιδιών.

Γεωργία որջիա Μάικλ:

Αυτοί οι μικροί άνθρωποι μας αποδεικνύουν ότι έχουν πολλή δύναμη μέσα τους, αλλά ο ψυχικός τους κόσμος επηρεάζεται σίγουρα ενώ είναι εκεί.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η δημιουργία νοσοκομειακών περιοχών που θα κάνουν τους μικρούς μαχητές να τους αγαπούν είναι ιδανική για την ψυχολογία τους.

Το γκρίζο και θολό χρώμα του “ρίχτηκε” από την παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Λάρνακας με τη βοήθεια του Ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου, το οποίο είναι πάντα δίπλα από τα παιδιά.

“Ανακαίνιση του νέου παιδικού θαλάμου του νοσοκομείου Λάρνακας Χριστίνα Α. “Είναι μια πρωτοβουλία του Ιδρύματος Αράκελου, που συνεργάζεται με διάφορους φίλους και εθελοντές”, είπε. Cyprus Times: Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Ανδρέα Αράκελος.

Οι κλινικές εξωτερικών ασθενών της παιδιατρικής κλινικής μεταφέρθηκαν στον πρώτο όροφο του νοσοκομείου և Christina A. Το Ίδρυμα Απόστολος, σε συνεννόηση με τον διευθυντή της κλινικής Dr. Adamos Hatsipanagis և Οι άλλοι γιατροί και νοσηλευτές δημιούργησαν μια όμορφη περιοχή που δεν μοιάζει με νοσοκομείο.

«Ζωγράψαμε τόσο τους τοίχους του γραφείου του γιατρού όσο και το εξωτερικό της Παιδικής Κλινικής και δημιουργήσαμε έναν παιδότοπο. “Βάζουμε επίσης παιχνίδια στο γραφείο του γιατρού, εφοδιάσαμε όλους τους χώρους με παιδικά έπιπλα και χτίσαμε παιδική βιβλιοθήκη”, δήλωσε ο κ. Apostolu.

Εκτός από τα μέλη, τους φίλους και τα μικρά παιδιά του, το ίδρυμα είχε υποστηρικτές σε αυτό το όμορφο κίνημα γεμάτο αγάπη, οι οποίοι έστειλαν τις φωτογραφίες τους για να ενταχθούν σε αυτό το υπέροχο έργο.

Μία από τις δεκάδες φωτογραφίες που μας στάλθηκαν είχε τον τίτλο: “Μετά από λίγο ο ουρανός θα γίνει μπλε.” Αυτός είναι ο στόχος μας στο Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου, μαζί με τους υπέροχους ανθρώπους που είναι πάντα δίπλα μας », είπε ο κ. Αποστόλου.

Εκτός από την αγαπημένη πρωτοβουλία του Ιδρύματος, η οποία επικεντρώνεται στα παιδιά σε όλο το νησί, υποσχέθηκε στη Διευθύντρια Παιδιατρικής ότι θα ήταν στη διάθεσή της όταν χρειαζόταν.

Με τη σειρά του, ο Δρ. Ο Αδάμος Χατζιανάγης, μιλώντας Cyprus Times:, ευχαρίστησε το Ίδρυμα, λέγοντας ότι είναι πάντα δίπλα στην παιδική κλινική του Νοσοκομείου Λάρνακας.

“Από την ημέρα που το νέο κτίριο μεταφέρθηκε στην κλινική εξωτερικών ασθενών, το Ίδρυμα προσπάθησε να μας βοηθήσει να ομορφύνουμε την περιοχή για τα παιδιά. Με τη βοήθειά τους, δημιουργήσαμε μια καταπληκτική αίθουσα αναμονής, σχεδιάσαμε τις κλινικές μας ώστε να λειτουργούν τόσο για εμάς όσο και για τους μικρούς μας ασθενείς. “Τους ευχαριστούμε θερμά για τη συμβολή τους. Είμαι βέβαιος ότι όποτε τους χρειαζόμαστε, θα είναι δίπλα μας για να μας βοηθήσουν”, είπε.

“Ευχαριστώ” του ιδρύματος στους συντρόφους του σε αυτήν την όμορφη πρωτοβουλία.

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που υποστήριξαν αυτήν την πρωτοβουλία, η οποία ξεκίνησε πριν από πολύ καιρό πέρυσι, με τις φωτογραφίες τους. Δυστυχώς, η επιδημία δεν μας επέτρεψε να οργανώσουμε μια μεγάλη εκδήλωση όπου θα θέλαμε να δείξουμε τα έργα των μικρών μας φίλων, αλλά να γνωρίζουμε ότι ο στόχος έχει επιτευχθεί.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα σχολεία, τα κολέγια, τις ενώσεις γονέων και τους γονείς που έχουν υποστηρίξει τα παιδιά τους στη συμμετοχή σε αυτήν την πρωτοβουλία.

Ευχαριστούμε το Ίδρυμα Koullis Pavlou և Ο καλύτερος φίλος της 11ης Ακαδημίας καθώς και ο σκοπός της ζωής που μας ένωσε σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.

Ευχαριστούμε όλες τις εταιρείες, τους οργανισμούς, τους ανθρώπους που υποστήριξαν οικονομικά τις προσπάθειές μας, αλλά και προσφέρθηκαν υλικά και υπηρεσίες. Ευχαριστούμε επίσης όλα τα μέσα ενημέρωσης, τους δημοσιογράφους και τους παρουσιαστές που μας βοήθησαν να προωθήσουμε αυτήν την πρωτοβουλία.

Ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες για τα όμορφα έργα τους. Ή οι καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με τον Dr. Kelliri և Melina Sklavu για φωτογραφίες στα ιατρεία.

Ευχαριστούμε τους γιατρούς, τις νοσοκόμες, τη διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου Λάρνακας για την εξαιρετική συνεργασία τους, αλλά κυρίως για τις άριστες υπηρεσίες που προσφέρουν σε όλα τα παιδιά.

Ευχαριστούμε τον καθηγητή του Ιδρύματος και έναν καλό φίλο, κ. Ανδρέα Κώστα, που επέλεξαν παιδικά βιβλία για τη βιβλιοθήκη που δημιουργήσαμε.

Ευχαριστούμε την ισραηλινή πρεσβεία στην Κύπρο που προσφέρει παιδικά βιβλία για την παιδική βιβλιοθήκη. Φιλικός πρέσβης κ. Sammy Revel Deputy Αναπληρωτής πρέσβης φίλου κα Noga Caspi.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Δρ. Η Κρυστάλλα Κέλιρη για την πρωτοβουλία που πήρε στη μνήμη του συζύγου της για τις φωτογραφίες στην είσοδο του παιδικού δωματίου.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον φίλο μας, τον παιδίατρό μας և Διευθυντή Παιδιατρικής, Νοσοκομείο Λάρνακας, Δρ. Αδάμος Χατζιανάγης, γιατί ήταν το δικό του όραμα και καθοδήγηση που βοήθησε στον εκσυγχρονισμό της παιδικής ζωής. “

Source