Πρωτοβουλία του Τομέα Ψυχαγωγίας για να περιμένει τη λήξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου

12.45 – ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ

Οι ακτιβιστές που συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό του Πρωθυπουργού έκαναν δηλώσεις μετά τη συνάντηση.

Υπογραμμίζοντας ότι έχουν υποβάλει τα αιτήματά τους και ότι έχουν ζητήσει ότι η 4η Ιανουαρίου (η ημερομηνία που καθορίζεται από την ώρα κλεισίματος των τόπων στις 21:00 από το Ανώτατο Συμβούλιο για τις μεταδοτικές ασθένειες) δεν πρέπει να είναι στις 14 Ιανουαρίου, εάν δεν υπάρχει αύξηση του αριθμού των περιπτώσεων, οι εκπρόσωποι ακτιβιστών δήλωσαν ότι δεν μπορούσαν να συναντηθούν με τον Υπουργό λόγω της συνόδου του Συμβουλίου Υπουργών.

Μετά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Υπουργών, οι ακτιβιστές αναμένεται να συναντηθούν με τον Υπουργό …

12.20 – Οι ηθοποιοί συναντιούνται με τους υπαλλήλους του πρωταρχικού υπουργείου

Υπουργός Υγείας Αλί ΠίλιΟι διαδηλωτές βαδίστηκαν μπροστά στο πρωθυπουργό λόγω του γεγονότος ότι η Τουρκία βρισκόταν στο πρωθυπουργό λόγω της συνόδου του Συμβουλίου Υπουργών.

Οι διαδηλωτές που ήρθαν στο πρωθυπουργείο συνοδεύονταν από συνθήματα συνέχισαν τις διαμαρτυρίες τους για λίγο και προσκλήθηκαν στο πρωθυπουργό.

Οι ορισμένοι εκπρόσωποι μπήκαν στο κτίριο του πρωθυπουργού για να συζητήσουν το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο τομέας.

ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΟ

Υπουργός Γεωργίας και Φυσικών Πόρων Ναζίμ ΚάβουσογλουΈκανε τη δήλωσή του σχετικά με το Soil Products Corporation (TÜK) στους διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για το κλείσιμο της βιομηχανίας ψυχαγωγίας.

Πριν από τη δράση του τομέα ψυχαγωγίας, η TÜK διαμαρτυρήθηκε μπροστά στο πρωθυπουργό …

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΗΛΙΚΩΝ

Η Πρωτοβουλία του Τομέα Ψυχαγωγίας χρησιμοποίησε τα ηχοσυστήματα που είχαν δημιουργήσει για τις δικές τους ενέργειες για τον Υπουργό Γεωργίας Çavuşoğlu, ο οποίος ήρθε στους διαδηλωτές για να κάνει δηλώσεις στους ακτιβιστές της TÜK.

11.30 – ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

Οι ιδιοκτήτες μπαρ, καφετέριων και εστιατορίων, που συγκεντρώθηκαν με το όνομα της Πρωτοβουλίας Τομέα Ψυχαγωγίας, συγκεντρώθηκαν μπροστά από το Υπουργείο Υγείας για να αντιδράσουν στις τελευταίες αποφάσεις που ανακοίνωσε το Ανώτατο Συμβούλιο των Λοιμωδών Νόσων.

Κλείσιμο επιχείρησης μετά τις 21:00 Κορωνοϊός Υποστηρίζοντας ότι δεν μπορούν να αποτρέψουν την εξάπλωση της επιδημίας, οι υπάλληλοι του τομέα δηλώνουν ότι οι επιθεωρήσεις πρέπει να αυξηθούν και οι θέσεις πρέπει να παραμείνουν ανοιχτές …

“Πες στάση σε ανοησίες!” Οι ακτιβιστές, που ξεκίνησαν με τα συνθήματα, κρέμασαν επίσης πανό με τις λέξεις “Όχι ψυχαγωγία, ψωμί” μπροστά από το Υπουργείο Υγείας.

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙ Ηθοποιοί;

Κύριος. Τζόκερ: “Το κράτος μόλις το έκλεισε, δεν υπάρχει πληρωμή, ούτε υποστήριξη”

«Έχουμε φτάσει να υπερασπιστούμε αυτήν την αδικία, πιστεύουμε ότι δεν είναι δίκαιο. Πιστεύουμε ότι αυτές οι αποφάσεις λαμβάνονται κατά βούληση άλλων. Ελπίζουμε να υπάρξει βελτίωση. Υπάρχουν άνθρωποι που περνούν την οικογένειά τους μέσω της βιομηχανίας ψυχαγωγίας. Όλοι τους είναι άνεργοι τώρα. Εάν δεν αλλάξουν αυτές οι αποφάσεις, αυτοί οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να είναι άνεργοι. Το κράτος μόλις το έκλεισε, ούτε πληρωμή ούτε υποστήριξη γίνεται. “

Yusuf Coşkuner: “Ο ιός δεν μεταδίδεται από τη μουσική”

«Ο ιός δεν μεταδίδεται από τη μουσική. Κάνω αυτήν την επιχείρηση για 40 χρόνια, αποφασίσαμε να κατεβούμε για πρώτη φορά. Υπάρχει μια επιδημία, αν θέλουμε να κλείσουμε, θα κλείσουμε, αλλά όλοι θα κλείσουμε. “

Η ΔΡΑΣΗ ΚΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΟ

.Source