Πρωτόκολλο μεταξύ του Υπουργείου Υγείας και του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Pembe Köşk

Το πρωτόκολλο μεταξύ του Υπουργείου Υγείας και του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Pembe Köşk ανανεώθηκε με την τελετή υπογραφής.

Αναφέρθηκε ότι το πρωτόκολλο μεταξύ του Υπουργείου Υγείας και του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Pembe Köşk ανανεώθηκε.

Το πρωτόκολλο μεταξύ του Υπουργείου Υγείας και του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Pembe Köşk ανανεώθηκε με την τελετή υπογραφής.

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Το πρωτόκολλο που υπεγράφη μεταξύ του Υπουργείου Υγείας και του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Pembe Köşk στις 26 Σεπτεμβρίου 2019 σχετικά με τη θεραπεία εθισμένων ασθενών ανανεώθηκε σήμερα με την τελετή υπογραφής που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με τη δήλωση του Pink Villa Psychiatry Hospital, του Υπουργού Υγείας Αλί Πίλι και υπέγραψε ο Mehmet ıakıcı, ο Επικεφαλής Ιατρός του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Pembe Köşk.

Με το πρωτόκολλο που υπεγράφη μεταξύ του Υπουργείου Υγείας και του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Pembe Köşk, οι τοξικομανείς και οι τοξικομανείς μπορούν να παραπεμφθούν στο Νοσοκομείο Ψυχιατρικής Pembe Köşk για θεραπεία.

Ενώ το 80% του κόστους θεραπείας των ασθενών που αναφέρονται στο Pink Villa καλύπτεται από το κράτος, τα προγράμματα θεραπείας και αποκατάστασης εφαρμόζονται στο νοσοκομείο, ειδικά στη θεραπεία του αλκοόλ και του εθισμού στα ναρκωτικά.

Άλλα νέα για την ΥΓΕΙΑ

.Source