Πρωτόκολλο που υπεγράφη μεταξύ της Ομοσπονδίας Taekwondo και του Πανεπιστημίου Gazi

ΑΓΚΥΡΑ (AA) – Το πανεπιστήμιο της Τουρκίας στο Γκάζι για την ανάπτυξη του Ταεκβοντό Ομοσπονδία Ταεκβοντό υπέγραψε υποστήριξη πρωτοκόλλου

Σύμφωνα με δήλωση της Ομοσπονδίας, Πρόεδρος της Τουρκικής Ομοσπονδίας Taekwondo Metin Sahin, Πρύτανης του Πανεπιστημίου του Γκάζι Δρ. Ο Μωυσής επισκέφθηκε το Yıldız.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, το Gazi University Sport Capability and Performance Research Center με το πρωτόκολλο συνεργασίας που υπεγράφη μεταξύ της Τουρκικής Ομοσπονδίας Taekwondo.

Αντιπρόσωποι του Πανεπιστημίου Γκάζι Καθ. Δρ. Ramazan Bayındır και καθηγητής Δρ. Fazlı Polat και ο Πρύτανης Σύμβουλος Καθ. Δρ. Η τελετή υπογραφής του Ερντάλ Ζορμπά που περιλάμβανε τον Πρύτανη Αστέρια και την Τουρκία πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο Sahin Taekwondo Federation.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο Το Κέντρο Έρευνας Ικανότητας και Επιδόσεων του Πανεπιστημίου του Γκάζι, Τουρκία Taekwondo Federation εξαρτάται από την ικανότητα σάρωσης των αθλημάτων των αθλητών και η αθλητική απόδοση θα κάνει τις δοκιμές.

Το κέντρο θα βοηθήσει τους αθλητές να αποφύγουν τους αθλητικούς τραυματισμούς. Θα υπάρξει επίσης συνεργασία μεταξύ του κέντρου και της ομοσπονδίας για την επιστημονική έρευνα. Επιπλέον, οι δραστηριότητες βάσει έργων θα πραγματοποιηθούν με την εκπαίδευση των εκπαιδευτών.

Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο καθηγητής Δρ. Ο Musa Yıldız παρουσίασε το πιστοποιητικό 3 δενδρυλλίων που φυτεύτηκαν στο όνομα Metin Şahin στο πλαίσιο των εργασιών αναδάσωσης του πανεπιστημίου.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και αν εμφανίζεται η πηγή, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source