Πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ της EUL και του Ινστιτούτου Yunus Emre

Πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ EUL και Yunus Emre Institute

Υπογράφηκε πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ της EUL και του Yunus Emre Enstitüsü.

Πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ της EUL και του Ινστιτούτου Yunus Emre

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Lefke (LAÜ) και ο Yunus Emre Enstitüsü υπέγραψαν πρωτόκολλο συνεργασίας.

Τελετή Υπογραφής Πρωτοκόλλου που πραγματοποιήθηκε στην Πρυτανική Αίθουσα Γερουσίας LAÜ Πρύτανης καθηγητής Δρ. Mehmet Ali Yükselen, Αναπληρωτής Διευθυντής της Λευκωσίας Yunus Emre Enstitüsü Abdullah Aktaş, LAÜ Αντιπρύτανης καθηγητής Δρ. Παρευρέθηκαν οι Sadık Ülker και αξιωματούχοι του ιδρύματος.

Πρωτόκολλο, LAÜ Πρύτανης καθηγητής Δρ. Ο Μεχμέτ Αλί Γιούσελσεν και ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Ινστιτούτου Yunus Emre, Abdullah Aktaş υπέγραψαν την υπογραφή τους. Πενταετές πρωτόκολλο, με τον Yunus Emre Enstitüsü Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Lefke μεταξύ; Περιλαμβάνει την ενίσχυση και τη διατήρηση της υπάρχουσας συνεργασίας στο πλαίσιο της αμοιβαίας κατανόησης και της φιλίας και τη συνέχιση των νέων συνεργασιών.

LAÜ Πρύτανης καθηγητής Δρ. Ο Mehmet Ali Yükselen ευχήθηκε ότι το πρωτόκολλο συνεργασίας με τον Yunus Emre Enstitüsü θα ήταν επωφελές και για τα δύο ιδρύματα και δήλωσε ότι όλες οι πολιτιστικές, καλλιτεχνικές και ακαδημαϊκές δραστηριότητες του Ινστιτούτου θα υποστηρίζονται στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου όσο το δυνατόν περισσότερο. Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη συνεργασία με το ινστιτούτο, ο Yükselen δήλωσε ότι η συνεργασία πανεπιστημίων με διαφορετικούς οργανισμούς είναι εξαιρετικά σημαντική και πρόσθεσε ότι το πρωτόκολλο θα συμβάλει σημαντικά και στα δύο ιδρύματα.

Μιλώντας στην τελετή υπογραφής, ο αναπληρωτής διευθυντής της Yunus Emre Enstitüsü Abdullah Aktaş, δήλωσε ότι Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Lefke Εκτός από τον καθορισμό των δραστηριοτήτων που θα αναλάβει το Ινστιτούτο Yunus Emre, στόχος των δύο θεσμικών οργάνων είναι η ενίσχυση και η διατήρηση της συνεργασίας με βάση την αμοιβαία κατανόηση και η διασφάλιση της συνέχισης της διαδικασίας εφαρμογής.

Άλλες ειδήσεις ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

.Source