Πρόγραμμα της εβδομάδας: Grand Hyatt Λεμεσός, Κύπρος

Αναμένεται να γίνει το πρώτο ξενοδοχείο Hyatt Hotels Corporation στην Κύπρο, το εντυπωσιακό Grand Hyatt Limassol συγκεντρώνει τον τελευταίο τίτλο του Project of the Week.

Με το ντεμπούτο του το 2025, η νέα ιδιοκτησία Grand Hyatt θα σηματοδοτήσει ένα σημαντικό ορόσημο στην ανάπτυξη της Hyatt Hotels Corporation σε όλη την Ευρώπη. Ανακαλύπτουμε περισσότερα για αυτό το συναρπαστικό έργο, το οποίο προκύπτει από μια συμφωνία διαχείρισης που ανακοινώθηκε το καλοκαίρι μεταξύ μιας θυγατρικής εταιρείας Hyatt και της Anolia Holdings.

Ένας προορισμός μέσα σε έναν προορισμό

Το νέο κτίριο Grand Hyatt Λεμεσός, το οποίο βρίσκεται επί του παρόντος στη φάση προ-προγραμματισμού, σύντομα θα αρχίσει να διαμορφώνεται στην παραλία ανατολικά της Λεμεσού. Αυτός ο τουριστικός κόμβος στη νότια ακτή του νησιού θεωρείται μία από τις πιο κοσμοπολίτικες πόλεις της Κύπρου, καθώς και η οικονομική του πρωτεύουσα.

Το προτεινόμενο πολυτελές θέρετρο 300 κλειδιών επιδιώκει να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό μέσα από τα φωτεινά δωμάτια με θέα στη θάλασσα, πέντε χώρους για πόσιμο και φαγητό και χώρο εκδηλώσεων 15.000 τ.μ.

Σχεδιασμένο για να είναι ένας προορισμός εντός ενός προορισμού, το ξενοδοχείο θα είναι μέρος της ανάπτυξης Zaria Resort μικτής χρήσης, που περιλαμβάνει ιδιωτικές βίλες και διαμερίσματα κατοικιών, καθώς και beach club, σπα, γυμναστήριο, εσωτερική πισίνα και δύο εξωτερικές πισίνες.

Η κατασκευή μιας εξαιρετικής ιδιοκτησίας

Υπόσχοντας να συγχωνεύσει τον εορτασμό του κυπριακού πολιτισμού με έντονο σχεδιασμό, οι διάσημοι στούντιο SB Architects θα επιβλέψουν την αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου, ενώ η Lynne Hunt θα σχεδιάσει τους εσωτερικούς χώρους του καταλύματος.

Κατά την άφιξη, οι επισκέπτες θα περάσουν το καταπράσινο δημόσιο κήπο του 150.000 τετραγωνικών μέτρων και τους περιπάτους με εκπληκτική θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα. Η ανάπτυξη απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το διεθνές αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Για τη Hyatt, αυτό το ακίνητο αντιπροσωπεύει ένα βασικό στοιχείο της στρατηγικής ανάπτυξης στην Ευρώπη. η εταιρεία άνοιξε εννέα ακίνητα σε ολόκληρη την περιοχή μόνο το 2019. Για την Anolia Holdings, εν τω μεταξύ, το έργο είναι μια ευκαιρία να φέρει την υπογραφή της Grand Hyatt στην πολυτέλεια στην πολυαναμενόμενη ανάπτυξη του Zaria Resort.

Source