Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: θα κερδίσει ξανά στις εκλογές του 2023

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μέτρα για την καταπολέμηση της επιδημικής διακοπής του Κογκρέσου για λίγο επειδή είπαν ότι επανέλαβαν σήμερα.

Εκφράζοντας ότι θα συνεχίσουν τα επαρχιακά συνέδρια κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του Ανώτατου Εκλογικού Συμβουλίου από την επόμενη εβδομάδα έως τις αλλαγές στα επιδημικά μέτρα, ο Ερντογάν εξήγησε ότι στοχεύουν στην ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας με τα συνέδρια της Σμύρνης, της Άγκυρας και της Κωνσταντινούπολης που σχεδίασαν τις τελευταίες ημέρες του Φεβρουαρίου.

Επισημαίνοντας ότι όλες οι προετοιμασίες πριν από το μεγάλο συνέδριο θα ολοκληρωθούν, ο Πρόεδρος Ερντογάν είπε, “Το κόμμα AK είναι το κόμμα με την υψηλότερη ικανότητα να ανανεώνεται. Συνεχίζουμε τον δρόμο μας στρέφοντας την κατεύθυνση προς το μέλλον ενισχύοντας συνεχώς τα στελέχη μας με νέα ονόματα, νέες φωνές και νέες αναπνοές σε κάθε συνέδριο και κάθε εκλογή.” είπε.

Η πτέρυγα νεολαίας του Τουρκικού κόμματος AK και οι γυναίκες με το πιο ευρύ κόμμα σε περίπτωση μεταβιβάσεων Ερντογάν, δήλωσε:

“Το γεγονός ότι αυξήσαμε τον αριθμό των μελών μας κατά 1 εκατομμύριο μόνο πέρυσι, παρά τις επιδημικές συνθήκες, είναι ένα σημάδι ότι το έθνος μας έχει προστατεύσει το κόμμα μας. Η προσδοκία μας από εσάς είναι να δημιουργήσουμε ένα κλίμα συνομιλίας που θα μετατρέψει αυτήν την αγάπη στην καρδιά του έθνους μας σε υποστήριξη για το κόμμα μας κάθε μέρα του χρόνου. Τα κανάλια των μέσων ενημέρωσης και των κοινωνικών μέσων είναι φυσικά σημαντικά, αλλά ο κύριος καθοριστικός παράγοντας στην πολιτική. το πρόσωπο είναι η σχέση με το πρόσωπο. Ίσως αυτό να μην είναι δυνατό για ένα άλλο κόμμα, αλλά δεν υπάρχει καμία δυσκολία να προσεγγίσουμε κάθε άτομο του έθνους μας όσον αφορά το κόμμα AK. Τα περισσότερα μέλη της Τουρκίας, αλλά το πιο κοινό οργανωτικό δίκτυο, είναι το κόμμα με τις ισχυρότερες ευκαιρίες δραστηριότητας. Εάν φτάσουμε να κερδίσουμε καρδιές παρά Αν υπάρχει ακόμη και ένα άτομο του οποίου η πόρτα δεν χτυπάμε, δεν παρενοχλούμε, δεν ακούμε τα προβλήματα και τις απαιτήσεις του, αυτή είναι η ανεπάρκεια μας. “

Τονίζοντας ότι η μεγαλύτερη προσδοκία από τις επαρχιακές διοικήσεις που συμμετέχουν στα συνέδρια είναι «να βλέπεις κάθε μέρα ως ημέρα εκλογής έως το 2023», ο Ερντογάν είπε, «Όπως και στα λόγια των προγόνων,« κανένα ίχνος στο πεδίο, κανένα πρόσωπο στο μείγμα », κάθε μέρα του έτους είναι η ημέρα των εκλογών εκείνων που δεν είναι σύμφωνοι με το έθνος μας. δεν έχει λόγια να πει. ” μίλησε.

Ο Ερντογάν, δηλώνοντας ότι όσοι επιβαρύνονται με την εργασία μέρα και νύχτα για να μπουν στις καρδιές του έθνους απαιτούν το λάθος έργο σε λάθος μέρος, είπε:

“Είμαστε ένα κόμμα που ιδρύθηκε από το έθνος και έφερε σήμερα από το έθνος. Παίρνουμε τη δύναμή μας και την έμπνευσή μας από το έθνος, χρησιμοποιούμε τις γνώσεις και τις ευκαιρίες μας μόνο για να υπηρετήσουμε το έθνος. Αυτή είναι η σοφία πίσω από το πρώτο μέρος του κόμματος του ΑΚ σε κάθε εκλογή για 19 χρόνια. Ελπίζω, η Λαϊκή Συμμαχία στις εκλογές του 2023. Θα εκπροσωπηθούμε στη Συνέλευση με τη συντριπτική πλειοψηφία και θα κερδίσουμε ξανά τις Προεδρικές εκλογές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα από εσάς για την προσπάθεια, την προσπάθεια και τη θυσία σας σε αυτήν τη διαδικασία. Στις επαρχίες μας, ως Λαϊκή Συμμαχία, τόσο ως Κόμμα AK όσο και ως Κόμμα Εθνικιστικών Κινήσεων. Ως Κόμμα της Μεγάλης Ένωσης, η Λαϊκή Συμμαχία γίνεται ισχυρότερη και βαδίζει προς το μέλλον. “

Εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του σε όλους εκείνους που έχουν υπηρετήσει στους οργανισμούς από την ίδρυσή του και εύχονται το έλεος του Θεού σε όσους έχασαν τη ζωή τους, ο Πρόεδρος Ερντογάν είπε ότι όλοι όσοι αισθάνονται τον εαυτό του ως μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας είναι ανοιχτοί στις καρδιές τους και σε όλα τα επίπεδα του κόμματος.

Λέγοντας, “Ήμασταν πάντα ένα μελλοντικό προσανατολισμένο κόμμα. Θα συνεχίσουμε να ενεργούμε με αυτόν τον τρόπο”, ο Ερντογάν ευχήθηκε επιτυχία σε όσους θα λάβουν μέρος στα συνέδρια.

Εκφράζοντας ότι υπάρχει ένα ρητό που αποδίδεται τόσο στον Hallac–Mansur όσο και στον Pir Sultan, “Δεν είναι η πέτρα που ρίχνεται από τα χέρια, τα τριαντάφυλλα που ρίχνονται από τον φίλο”, δήλωσε ο Πρόεδρος Ερντογάν, “ούτε η ανοησία των τρομοκρατικών οργανώσεων, ούτε τα παιχνίδια εκείνων που μας επιτίθενται με τον πόνο της ουράς. Με τη βοήθεια του Αλλάχ και την υποστήριξη του έθνους μας, τα ξεπεράσαμε όλα. Η σωτηρία αυτής της χώρας είναι η στάση εκείνων που πρέπει να κινηθούν ο ένας δίπλα στον άλλο για την ευημερία αυτού του έθνους. ” μίλησε.

Τονίζοντας ότι ο ανταγωνισμός είναι καλός σε όλα τα επίπεδα στην πολιτική, ο Ερντογάν δήλωσε ότι ο ανταγωνισμός στον τρόπο εξυπηρέτησης θα αυξήσει την ποιότητα.

Η πολιτική στην Τουρκία, η ρητορική και ο Ερντογάν, υποδηλώνοντας μια κατανόηση ενάντια στο τι εξάγουν την εφαρμογή με το εξωτερικό των ορίων, δεν μπορεί να εξηγηθεί από τον ανταγωνισμό, παλαιότερα αλλά λέω ότι μπορεί να βρεθεί σε περιθωριακές περιοχές και μεθόδους, σημείωσε ότι το δεύτερο μεγαλύτερο κόμμα της χώρας μετακόμισε στο κέντρο της πολιτικής.

Ο Πρόεδρος Ερντογάν είπε, “Στην πραγματικότητα, δεν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε αυτήν την κατανόηση, αλλά λένε τέτοια πράγματα και κάνουν τέτοια πράγματα που, όπως απαιτείται από τον σεβασμό μας για το έθνος μας, πρέπει να δώσουμε τις απαντήσεις τους, να δηλώσουμε τα όριά τους, να ενεργήσουμε όπως τους αξίζει. Για παράδειγμα, το πρόσωπο που είναι ο εκπρόσωπος αυτής της νοοτροπίας διέταξε τον buhtan στο buhtan χθες. «Η CHP έχει μεγαλώσει την Τουρκία, το κόμμα AK εργάζεται για τη διεύρυνση της Τουρκίας». Εν μέρει σωστή εκτίμηση. Πράγματι, σε όλη την ιστορία του CHP όλα τα προβλήματα, τα προβλήματα, τα προβλήματα της Τουρκίας, είναι ένα κόμμα που έθεσε τα δεσμά στα πόδια του. ” μίλησε.

Εκφράζοντας ότι το CHP είναι το κόμμα των μεγάλων δεινών και της σκληρότητας στη μνήμη του έθνους και ότι εκπληρώνει την ίδια αποστολή σήμερα, ο Ερντογάν συνέχισε ως εξής:

“Το κόμμα AK, από την άλλη πλευρά, έχει εργαστεί για να εξαλείψει όλα αυτά τα μεγάλα προβλήματα που έχει θέσει το CHP στο μυαλό μας. Το μέγεθος των ενεργειών μας, το καθένα από τα οποία είναι γνωστό στο έθνος μας, δεν μπορεί καν να αποτελέσει αντικείμενο αυτής της συζήτησης. Ποιος το λέει αυτό; Ποιος δεν έχει υπηρετήσει για ένα δευτερόλεπτο στη ζωή του; Κάποιος που δεν υπέβαλε δήλωση, δεν έδειξε τη θέλησή του, ο οποίος χρεοκόπησε το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, δεν ανέλαβε ούτε ένα καθήκον για λογαριασμό του έθνους και της χώρας. Όχι μόνο αυτό, αλλά συνεχίζει, λέγοντας «Οι εκλογές δεν κάνουν κάποιον Πρόεδρο» και στη συνέχεια προσπαθεί να κρύψει την πραγματική του πρόθεση με πολλά λόγια. Φυσικά, συνηθίζουν να εκλέγουν έναν πρόεδρο από βάζους, κηδεμόνες, χουνταιστές για χρόνια.

Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι το έθνος δεν μπορεί ακόμα να αφομοιώσει τον πρόεδρο, ο οποίος εξελέγη πρώτα το 2014 και μετά το 2018 με το νέο σύστημα, και είπε:

“Τα πράγματα στα δικά τους κόμματα δεν είναι σε θέση να ταιριάζουν με την επιλογή του έθνους, επειδή περπατούν με ταινία, παρενόχληση, βιασμό και κλοπή. Στην πραγματικότητα, κάθε λέξη που βάζει αυτό το άτομο στο βάθρο είναι να σπαταλήσει τον αέρα που έδωσε ο Θεός. Τα απόβλητα είναι επίσης απαράδεκτα από αυτή την άποψη. Το σοβαρό είναι ότι αυτή η νοοτροπία, η οποία πιστεύει ότι είναι πολιτική να επαναλαμβάνει τα ίδια ψέματα, τις ίδιες συκοφαντίες και τις ίδιες αυταπάτες, μπορεί να παραμείνει επικεφαλής του δεύτερου μεγαλύτερου κόμματος της χώρας. Κάποιος που δεν γνωρίζει ότι ο πρόεδρος, που δεν γνωρίζει τις ευθύνες που έχει αναλάβει, έχει επίσης πολιτικό τίτλο και καθήκον, έχει αποτύχει στο αλφάβητο. Αυτό που ένα άτομο που δείχνει τέτοια άγνοια στην αρχή ή προσπαθεί να εξαπατήσει όλους με τον δικό του τρόπο είναι ήδη άκυρο.

Ένα άτομο που αποκαλεί τρομοκράτες «φίλους», βάζοντας τους «υποστηρικτές των δικαιωμάτων και του νόμου», κάνει τα πάντα για να αποτρέψει εθνικά σχέδια, προσπαθεί να ρίξει σκιά στις διασυνοριακές επιχειρήσεις και καλεί τους επενδυτές «να μην έρθουν στη χώρα», δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Εάν αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος έχασε κάθε εκλογή που συμμετείχε, είχε μια μικρή τιμή και λίγο σεβασμό για τον εαυτό του, θα είχε απομακρυνθεί με την αξιοπρέπεια του από την έδρα με την οποία ήρθε. Η χώρα δεν θα κάνει καλό από μια νοοτροπία που προσπαθεί να καλύψει την αποτυχία της, ανεβάζοντας τη γραμμή της συκοφαντίας και των ψεμάτων. Πιστεύω ότι οι πολίτες μας που ψηφίζουν την CHP θα εξαλείψουν αυτήν τη νοοτροπία, η οποία μειώνει συνεχώς το κεφάλι τους, το συντομότερο δυνατό. Πιστεύω ότι οι επερχόμενες εκλογές θα είναι καθοριστικές για το άνοιγμα μιας νέας εποχής μπροστά τόσο στη χώρα μας όσο και σε αυτό το κόμμα. “

Ο Ερντογάν δήλωσε ότι ανεξάρτητα από το τι λένε, θα φροντίσουν για τις δικές τους υποθέσεις στο κόμμα, την κυβέρνηση, τη συνέλευση, τις επενδύσεις και την εξωτερική πολιτική. Τονίζοντας ότι το έθνος αναμένει υπηρεσία από αυτούς, ο Ερντογάν τόνισε ότι προτεραιότητά τους είναι να αναπτύξουν και να υλοποιήσουν έργα που θα ανταποκρίνονται στις βασικές προσδοκίες κάθε ατόμου του έθνους, όπως εργασία, τρόφιμα, υγεία, εκπαίδευση και δικαιοσύνη, μαζί με την ασφάλεια και την ειρήνη της χώρας.

Δηλώνοντας ότι το κράτος και η πολιτική είναι επίσης για αυτούς, ο Ερντογάν είπε:

“Μέχρι στιγμής, ό, τι έχει γίνει σε όλη την ιστορία της Δημοκρατίας 5 φορές, είναι σημαντικό φυσικά να κάνουμε 10 φορές την υπηρεσία. Αλλά ο διευθυντής κάνει το μέλλον περισσότερα μέρη για να πάει. Χώρα μας, σταματήστε μας να εκπληρώσουμε πλήρως τους στόχους του 2023, αιωρείται, απαγορεύεται να χάσουμε ούτε μια στιγμή. Ο Υιός, το όραμά μας για το 2053 για τα μάτια μας, εάν δεν αφήσουμε μια Τουρκία μπορεί να εφαρμόσει ανοιχτή αποχέτευση. Κύριε μας μεγάλη και ισχυρή Τουρκία που χτίστηκε μέχρι σήμερα, το όνομα της καλοσύνης ανέφερε ένα πάρτι και μοιράζομαι την ελπίδα ότι είμαστε στελέχη του Ο. για αυτό, πρέπει όλοι να εργαστούμε μαζί μέρα και νύχτα. κάθε αδελφή που συμμετέχει στην οργάνωση του κόμματος AK το εμπιστεύομαι. “

Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι αναμένουν μεγάλη επιτυχία από το Κιρίκκαλε όπως και στις πρώτες εκλογές, και ότι πιστεύει ότι ο Κιρίσερ θα ξεκινήσει μια ολοκαίνουργια διαδικασία με το συνέδριο, προσθέτοντας ότι αναμένουν μεγάλη προσπάθεια από τον Σίβας και τον Γιοζγκάτ.

.Source