Πρόεδρος του Κόμματος IYI Akşener: μην αφήνετε συγκρούσεις στους δρόμους στο Βόσπορο

Ο Meral Akşener, Πρόεδρος του Κόμματος IYI, μίλησε στην ομαδική συνεδρίαση του κόμματός του στην Τουρκική Μεγάλη Εθνοσυνέλευση. Κάνοντας αξιολογήσεις στην ημερήσια διάταξη, ο Akşener αντέδρασε στα λόγια του Έλληνα πρωθυπουργού Μικοτάκη κατά την επίσκεψή του στην ελληνοκυπριακή πλευρά “, δήλωσε ο Μικοτάκης.” Στρατηγικός μας στόχος είναι ο τερματισμός της τουρκικής κατοχής στο νησί. ” Αυτή η προσέγγιση του κυρίου, η οποία είναι μοναδική για τους Έλληνες λαϊκιστές πολιτικούς, στην πραγματικότητα δεν προκαλεί έκπληξη. Πολλοί από αυτούς έχουν έρθει και φύγουν. Κύριε Πρωθυπουργέ, παρόλο που μπορεί να μην το αποδεχτείτε, η Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου είναι ένα ανεξάρτητο κράτος Γνωρίστε τη θέση σας. Η συμβουλή μου προς εσάς είναι να εστιάσετε στα προβλήματα της χώρας σας, από το ύψος σας. “Μην εμπλακείτε σε μεγάλα ζητήματα. Δεν είναι η τουρκική κατοχή στην Κύπρο, είναι η τουρκική παρουσία. επίσης, “είπε.

«ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ»

Δηλώνοντας ότι ως Κόμμα IYI, ακούνε τους ανθρώπους στο δρόμο και ότι οι πολίτες βρίσκονται σε μια δύσκολη κατάσταση, ο Akşener είπε, “Είμαστε στο δρόμο, είμαστε μαζί με τους πολίτες μας. Ακούμε το έθνος μας, ακούμε τα προβλήματά τους , προσφέρουμε θεραπείες, τι μπορούμε να κάνουμε για το έθνος μας, δουλεύουμε για αυτό. Γνωρίζουμε ότι η πληγή δεν θεραπεύεται μόνο λέγοντας «Το έθνος μας είναι σε μπελάδες». Για αυτόν τον λόγο, προσφέρουμε επίσης τη συνταγή για την επούλωση της πληγής. Αλλά είναι μάταια. Ο κ. Ερντογάν, αποσυνδεμένος από το έθνος του, εγκατέλειψε τα προβλήματα του έθνους και έπεσε στο πρόβλημα της γυναίκας σας, φίλου, φίλου σας, επιμένει να μην προσέξετε το έθνος μας ή σε εμάς. για να πάει έτσι, κύριε Ερντογάν. Θα ακούσετε τη φωνή του έθνους μας που σας έφερε σε αυτές τις θέσεις. “Στην αγορά, στην αγορά, θα δείτε τις μητέρες μας που δεν μπορούν να βγουν από το λογαριασμό. ανεργία, θα ακούσετε τους απελπισμένους μας βιαστικά για να σώσετε την ημέρα “, είπε.

«ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΒΟΣΦΟΡΗ»

Ο Akşener μιλάει για τις ενέργειες στο Πανεπιστήμιο του Βοσπόρου, “το χωριό της Ανατολίας, ένα παιδί που μπήκαμε στο πανεπιστήμιο με πτυχίο Τουρκίας, κάποιος”, ήδη τρομοκράτες λένε κάτι αν έκανα, ποιος θα το λάβει υπόψη; κοινωνικής ειρήνης. Αυτό “Δεν είναι σαφές πού θα οδηγήσει η γλώσσα στους δρόμους. Δεν είναι αυτός ο δρόμος. Αυτός δεν είναι ο δρόμος. Βγάλτε αυτήν την κοινωνική αντίρρηση από τη διαδικασία κρίσης και μετατρέψτε την σε μια διαδικασία επικοινωνίας αμέσως. Προσκαλώ επίσης οι νέοι να πάρουν τον μικρό σύντροφό του “Başbuğ Alparslan Türkeş, ο οποίος λέει,” Τα κεφάλια τους πρέπει να συνθλίβονται “, για παράδειγμα.

Δηλώνοντας ότι ο αγώνας του Πανεπιστημίου Boğaziçi με τους φοιτητές και το ακαδημαϊκό του προσωπικό είναι ένας δίκαιος αγώνας, ο Akşener είπε, “Ωστόσο, θα ήθελα να προειδοποιήσω τους νέους για ένα ζήτημα. Μην δίνετε πίστωση σε όσους θέλουν να πάρουν αυτόν τον αγώνα από το πανεπιστήμιο και να το μετατρέψουμε σε ένα μέτωπο πολιτικής πόλωσης. “Όλοι θέλουμε να ζήσουμε σε μια πιο ελεύθερη, πλουσιότερη και πιο δίκαιη χώρα.”

«Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΗΜΕΡΑ»

Αναφερόμενος στις συζητήσεις για το νέο σύνταγμα, ο Ακσενέρ είπε: “Θα δούμε τις λεπτομέρειες αυτής της πρότασης, του οποίου το περιεχόμενο και η πρόθεση δεν έχουν ακόμη καθοριστεί. Όσοι δεν θέλουν καν να εφαρμόσουν το ισχύον σύνταγμα είναι ειλικρινείς στις προτάσεις τους. Αλλά για εμάς, αυτό το ζήτημα δεν είναι το σημερινό ζήτημα. Προτεραιότητά μας είναι η φωτιά στην κουζίνα, ο θρήνος στην αγορά, η απελπισία των ανέργων νέων μας. Η ατζέντα μας είναι τα δεινά των συνταξιούχων μας, τα προβλήματα των βιομηχάνων μας, των εργοδοτών μας, οι αγρότες μας. Ακολουθούμε την ατζέντα του έθνους μας, όχι το κόμμα AK και τους εταίρους του. Επομένως, από την πρώτη μέρα που ιδρύσαμε, η πηγή όλων αυτών των προβλημάτων έχει πάρει το έθνος μας, «Party Presidential System» σας λέμε ότι Η Τουρκία, αλλά βελτιωμένη και «βλέπουμε ενισχυμένους βουλευτές να είναι Σύστημα». Η αξία του νόμου, της δικαιοσύνης, της δημοκρατίας, της διαφάνειας και της λογοδοσίας είναι μια νέα τιμή για τη χώρα μας. Βλέπουμε ότι θα φέρει ευκαιρίες. Ως κόμμα IYI, έχουμε δημιουργήσει αυτές τις ευκαιρίες. Επειδή πιστεύουμε ότι το έθνος μας αξίζει αυτές τις ευκαιρίες. “

.Source