Πρόεδρος του KTTO Deniz: Η απόφαση που εφαρμόζεται την Κυριακή πρέπει να εφαρμόζεται κάθε μέρα.

Ο Πρόεδρος του Τουρκικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Κύπρου (KTTO) Turgay Deniz ήταν ο προσκεκλημένος του προγράμματος 45+ που παρουσίασε ο Baykan Gürses στο BRT.

Υπερασπιζόμενος ότι η απαγόρευση της επιβολής απαγόρευσης σε ολόκληρη τη χώρα δεν είναι πλήρης, ο Turgay Deniz είπε, “Όλοι είναι έξω, το βλέπουμε …”

“ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 100 ΜΙΛ. TL

Εκφράζοντας ότι το κόστος του κλεισίματος ήταν 100 εκατομμύρια TL και ότι λυπούταν για το πέρασμα του χρόνου, ο Deniz δήλωσε ότι η απόφαση της Ανώτατης Επιτροπής Μεταδοτικών Νόσων για την Κυριακή είναι πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας, «Η απόφαση που εφαρμόζεται την Κυριακή πρέπει να εφαρμόζεται κάθε ημέρα. “Αν κλείσεις τις αγορές για λίγο, κανείς δεν θα λιμοκτονήσει.”

Εκφράζοντας ότι δεν θα επιτευχθούν αποτελέσματα με το κλείσιμο μιας ολόκληρης ημέρας που εφαρμόζεται την Κυριακή, ο Deniz τόνισε ότι η αύξηση συνεχίζεται κατά την εξέταση των υποθέσεων.

“Οι ποινές δεν είναι αποτρεπτικοί”

Δηλώνοντας ότι η ποινή που επιβάλλεται σε όσους παραβιάζουν την απαγόρευση της κυκλοφορίας πρέπει να είναι βέβαιη, ο Ντενίζ είπε, «Βρισκόμαστε σε μια μικρή νησιωτική χώρα. Όλοι γνωρίζουν ο ένας τον άλλον. Κάποιος που τιμωρείται, για παράδειγμα, μυρίζει το όχημα στο μεταξύ, διαγράφει την ποινή του. Ζούμε σε μια τέτοια κοινωνία. Είναι σαφές ότι τα ποινικά μέτρα δεν λειτουργούν πολύ καλά »και επανέλαβε το αίτημα για πλήρες κλείσιμο.

.Source