Πρόεδρος του PASIN. “Ο ασθενής έπρεπε να μεταφερθεί από το νοσοκομείο στο BMM, δεν υπήρχε κρεβάτι” [ΒΙΝΤΕΟ]

«Ακολουθούμε κυριολεκτικά τον κεντρικό σχεδιασμό, τα διατάγματα του Υπουργείου Υγείας», εξήγησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΙΝ Σάββας Κάντιθ στην παρέμβαση του ANT1 «Mera Mesimer» σε απάντηση σε εκείνους που κατηγορούνται σε ιδιωτικά νοσοκομεία.

«Όπως είναι γνωστό», συνέχισε, «ένα νέο διάταγμα εγκρίθηκε το σαββατοκύριακο, το οποίο αναφέρει σαφώς ότι το τμήμα ανάνηψης μπορεί να χρειαστεί για χειρουργικές επεμβάσεις, δεν πρέπει να γίνεται σε ιδιωτικά νοσοκομεία. “Έχουμε λάβει άμεσα μέτρα για να συμμορφωθούμε με αυτές τις οδηγίες. Οι ασθενείς έχουν μεταφερθεί από τα κράτη μέλη σε δημόσια νοσοκομεία το Σαββατοκύριακο.”

Σημείωσε ότι “αυτό δημιουργεί ένα διαφορετικό είδος προβλήματος, և σήμερα μπορώ να πω για πρώτη φορά στο κανάλι σας ότι είχαμε μια υπόθεση ενός νεαρού άνδρα που έπρεπε να μεταφερθεί από ένα νοσοκομείο στην περιοχή (που δεν έχει CHT) σε ένα κρεβάτι εντατικής θεραπείας ().” που έχει ICU) ցավ, δυστυχώς, δεν υπήρχε κρεβάτι. “

“Όπως γνωρίζετε, πρέπει να το καταλάβουμε εκτός από την επιδημία.” COVID:“19 ότι όλοι έχουμε ευαισθητοποιηθεί σωστά. Υπάρχουν άλλες ασθένειες “, είπε ο κ. Κάδιξ.

Ζητήθηκε να σχολιάσει καταγγελίες που οι ασθενείς κατηγορούν σε ιδιωτικά νοσοκομεία ότι δέχονται μόνο περιπτώσεις που «πληρώνουν καλά» και αφήνουν παθολογικές περιπτώσεις, είπε ο κ. Cadiz: «Εάν κάποιος έχει συγκεκριμένη καταγγελία, αυτό πρέπει να σταλεί στο OAU և will. θα πρέπει να διερευνηθεί αμέσως. ”

Τόνισε ότι «είμαστε υπέρ της διαφάνειας. “Δεν θεωρώ απαραίτητο να σχολιάσω τέτοιες κατασκευές.”

“Αν έχουμε δύο φλιτζάνια μισής γλώσσας, πάρτε το ένα και βάλτε το άλλο, τότε το ίδιο πισινό, δεν οδηγεί πουθενά. “Πρέπει να υπάρχει καλός κεντρικός σχεδιασμός και μέσω αυτού πρέπει να ενεργοποιηθούμε”, είπε.

Source