Πρόσθετα μέτρα Kovid-19 που εφαρμόστηκαν στην ΤΔΒΚ

Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου (TRNCΣυμβούλιο Υπουργών, Kovid-19 Λόγω της αύξησης των περιπτώσεών του, έλαβε πρόσθετα μέτρα στη συνάντησή του στις 15 Απριλίου.

Κατά συνέπεια, θα επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας τις καθημερινές και τα Σάββατα μεταξύ 21.00-05.00 από σήμερα έως 26 Απριλίου.

Στην ΤΔΒΚ, όπου θα εφαρμοστεί ένα πλήρες μέτρο κλεισίματος την Κυριακή, θα επιβληθεί απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 21.00 το Σάββατο έως τις 05.00 τη Δευτέρα, εκτός από την κάλυψη βασικών αναγκών.

Ενώ ο χρόνος εργασίας των παντοπωλείων θα μειωθεί κατά μία ώρα, αυτή την εβδομάδα οι αγορές θα είναι ανοιχτές μεταξύ 07.00-20.00.

Όλα τα ιδρύματα και οι οργανισμοί του δημόσιου τομέα θα συνεχίσουν τη συνήθη λειτουργία τους στο πλαίσιο των κανόνων επιδημίας.

Θα επιτρέπεται το μέγιστο το ένα τρίτο των εξωτερικών και εσωτερικών χώρων των καφέ, καφετέριων, καφετέριων και ντόπιων και απαγορεύεται ναργιλές.

Μαζική λατρεία και iftars δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω της έντονης αύξησης των περιπτώσεων.

Σε ανοιχτούς χώρους εργασίας, οι υπηρεσίες θα συνεχίσουν να παρέχονται με ένα άτομο ανά 5 τετραγωνικά μέτρα.

Τα νέα που παρουσιάζονται στους συνδρομητές μέσω του AA News Flow System (HAS) δημοσιεύονται στον ιστότοπο του Anadolu Agency με συνοπτικό τρόπο. Παρακαλούμε επικοινωνήστε για εγγραφή.

.Source