Πρόσκληση από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για μια εικονική περιοδεία στο Στρατιωτικό Μουσείο Harbiye

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, πολίτες του Στρατιωτικού Μουσείου Harbiye στον ιστότοπό του με την αρχή “Η σφαγίτιδα φλέβα του αρχαίου πολιτισμού μας είναι ο ισχυρός πολιτισμός μας” …

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας κάλεσε τους πολίτες σε μια εικονική περιοδεία στο Στρατιωτικό Μουσείο Harbiye στον ιστότοπό του με την αρχή “Η σφαγίτιδα του αρχαίου πολιτισμού μας είναι ο ισχυρός πολιτισμός μας”.

Στην ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό κοινωνικών μέσων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, “Η σφαγίτιδα του αρχαίου πολιτισμού μας είναι ο ισχυρός πολιτισμός μας. Το στρατιωτικό μουσείο Harbiye, το οποίο έχει φιλοξενήσει περισσότερα από 50 χιλιάδες αντικείμενα από το Metehan έως σήμερα και είναι ένας καθρέφτης της υπέροχης ιστορίας μας, σας προσκαλεί σε μια εικονική περιήγηση με ένα κλικ. “δόθηκε.

Στο δημοσιευμένο βίντεο, εμφανίστηκαν τα έργα στο Στρατιωτικό Μουσείο Harbiye. Στην ιστοσελίδα του Στρατιωτικού Μουσείου Harbiye, την κύρια είσοδο και τον κήπο, την είσοδο στο μουσείο, την αίθουσα του Ιδρύματος του Τουρκικού Στρατού και το Σχέδιο Προώθησης των Μεγάλων Τουρκικών Κρατών, την Αίθουσα Seljuk και την Αίθουσα του Κρατικού Ιδρύματος του Οσμάν, την Αίθουσα Κατακράτησης της Κωνσταντινούπολης και η αίθουσα κοπής όπλων της Οθωμανικής Αναλήψεως, η τάξη Cadet Ataturk και η αίθουσα Ataturk, οι αίθουσες πυροβόλων όπλων, η αίθουσα πυροβόλων όπλων και η αίθουσα επίδειξης πυροβόλων, η αίθουσα πυροβολισμού-ιππασίας, τα όργανα Mehmet-Harbiye Bath και η αίθουσα εθνογραφικών και χειρογράφων, γκαλερί ενδυμάτων, σημαίες και πανό και Γκαλερί σκηνών, Υπάρχουν καρτέλες όπως η αίθουσα της Κορέας και της Κύπρου, οι αίθουσες Mahmut Şevket Pasha Corner και οι συνταγματικές εποχές, η αίθουσα του Α ‘Παγκοσμίου Πολέμου και οι αίθουσες πολέμου της ανεξαρτησίας, το διάγραμμα του πολέμου Çanakkale και η γκαλερί μαρτύρων. Στους υπότιτλους των καρτελών, οι πληροφορίες δίνονται με προσεκτική εξέταση των αιθουσών και των έργων.

Source