Πρόσκληση στη Σκωτία για τον ποδοσφαιριστή της Avoch που παίζει τώρα με την Rangers

Η Rachel McLauchlan έχει προταθεί στην ομάδα της Σκωτίας για τα επερχόμενα προκριματικά Euro 2022 εναντίον της Κύπρου και της Πορτογαλίας.

Η Rachel McLauchlan (αριστερά) χαμογελά καθώς περπατάει στο γήπεδο για τον τελικό του Σκωτσέζικου Κυπέλλου 2019 μεταξύ της Γλασκόβης και του Hibernian στο Tynecastle.  Εικόνα: Tommy Hughes
Η Rachel McLauchlan (αριστερά) χαμογελά καθώς περπατάει στο γήπεδο για τον τελικό του Σκωτσέζικου Κυπέλλου 2019 μεταξύ της Γλασκόβης και του Hibernian στο Tynecastle. Εικόνα: Tommy Hughes

Και οι δύο αγώνες θα παιχτούν στην Κύπρο λόγω των πρωτοκόλλων Covid-19, καθώς ο προσωρινός διευθυντής Stuart McLaren αναλαμβάνει την ευθύνη για πρώτη φορά.

Αντικατέστησε τον Shelley Kerr σε προσωρινή βάση τον περασμένο μήνα μετά τον τελευταίο γύρο των αγώνων, καθώς η Σκωτία έχασε την ευκαιρία να προκριθεί, με τη Φινλανδία και την Πορτογαλία να εγγυάται τις δύο πρώτες θέσεις στο Group E.

Η McLauchlan δεν συμμετείχε στη διεθνή οργάνωση τον Νοέμβριο, αλλά η 23χρονη τώρα προσπαθεί να προσθέσει στα επτά της.

Ο πρώην πτέρυγας της Ινβερνές Σίτι ήταν μέλος της ομάδας του Euro 2017 υπό την πρώην προπονητή Άννα Σινέουλ, αλλά έχει δυσκολευτεί να δουλέψει στην πίστα τα τελευταία χρόνια από τότε που μετατράπηκε σε πλήρη πλάτη.

Η McLauchlan αντάλλαξε τη Γλασκώβη για τους Rangers στα τέλη του περασμένου έτους, μεταβαίνοντας σε ποδόσφαιρο πλήρους απασχόλησης και αυτό φαίνεται να έχει αποδώσει καθώς έχει ενταχθεί από πέντε συμπαίκτες της Rangers – περισσότερα από τα μισά μέλη της ομάδας της McLaren με έδρα τη Σκωτία .

Η Σκωτία θα παίξει την Κύπρο την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου και την Πορτογαλία την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου.


Θέλετε να απαντήσετε σε αυτό το άρθρο; Εάν ναι, κάντε κλικ εδώ για να υποβάλετε τις σκέψεις σας και μπορεί να δημοσιευθούν σε έντυπη μορφή.

.Source