Πρόωρες συναντήσεις κόμματος για «γρήγορες εκλογές»

Στις κατεχόμενες περιοχές, δεν είναι ακόμη σαφές εάν θα διεξαχθούν πρόωρες “κοινοβουλευτικές εκλογές” στις εκλογές για τα εκλογικά κέντρα των κομμάτων RTK կուսակց KEE αποκλειστικά σε αυτό το ζήτημα.

Η αντιπολίτευση RTK ψήφισε υπέρ της διεξαγωγής σύντομων εκλογών τον Απρίλιο, ενώ το ΚΕΕ εξουσιοδότησε τον πρόεδρό του, πρωθυπουργό Ersan Saner, να διερευνήσει τις εκλογές. Ταυτόχρονα, οι άλλοι δύο εταίροι του κράτους «Κυβέρνηση», το Δημοκρατικό Κόμμα, είναι ο πρόεδρός του, ότι θα ζητήσει τριμερή συνάντηση εταίρων, και ο πρόεδρος του Αναγεννησιακού Κόμματος, Ερχάν Αρίκλι, ότι «μας οδηγούν στις εκλογές νωρίτερα».

Τα άρθρα που δημοσιεύτηκαν στους ιστότοπους T / c μιλούν στο ΚΕΕ για την ιδέα ότι ένα όνομα διαφορετικό από το Rasmiele Chanalta, το οποίο δεν θα μπορούσε να κερδίσει την πλειοψηφία, τελικά θα διοριστεί για την «προεδρία» του «κοινοβουλίου». Ο Hamper Kipris γράφει ότι εκτός από τους Cyanaltai ή Zorlu Torre և Mendes Guduz, που συζητήθηκαν αρχικά στο KEE, θα ζητηθεί και ένα όνομα. Ο ιστότοπος αναφέρει πηγές που δηλώνουν ότι το ζήτημα συζητήθηκε σε συνεδρίαση του ανώτατου σώματος του ΚΕΕ το απόγευμα, αλλά δεν ελήφθη συγκεκριμένη απόφαση. Ωστόσο, οι συζητήσεις για αυτό θα συνεχιστούν.

Μετά την κοινοβουλευτική σύνοδο του κόμματος του ΚΕΕ, ανακοινώθηκε ότι υποστήριζαν την πολιτική του «πρωθυπουργού» leader αρχηγού του κόμματος Έρσαν Σανέρ, ο οποίος εξουσιοδοτήθηκε να συμβουλευτεί με «κυβερνητικούς εταίρους» և κόμματα της αντιπολίτευσης για να ορίσει ημερομηνία για πρόωρες «εκλογές». Δεδομένης της επιδημίας μας.

“Δεν υπάρχει παρά να απευθυνθούμε στη βούληση του λαού”, δήλωσε ο πρόεδρος του RTK Tufan Erhurmann μετά την κοινοβουλευτική σύνοδο του κόμματός του, η οποία είναι η μόνη μέχρι σήμερα που έχει ορίσει ημερομηνία για κοινοβουλευτικές εκλογές. τον επόμενο Απρίλιο.

Η συνέχιση μιας τέτοιας «κυβέρνησης» για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είναι παρά μια εμβάθυνση του χάους που δημιουργήθηκε στις δύσκολες συνθήκες της επιδημίας, δήλωσε ο κ. Erhiurman, λέγοντας ότι η μόνη επιλογή είναι να στραφούμε στη βούληση του λαού.

Η μη εκλογή του «ομιλητή» του «κοινοβουλίου» από την τρέχουσα «κυβέρνηση» δείχνει ότι υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης μεταξύ των «βουλευτών» του «συμπροέδρου», πρόσθεσε.

Πηγή: KYPE

Source