Πρώην παίκτης Survivor. “Οι μαχητές είναι πολύ υψηλότεροι από τους διασημότητες” Taha “

Ο πρώην παίκτης του Survivor 3 Κυριάκος Πελεκάνος έδωσε συνέντευξη στο ShowBiz.

Μεταξύ άλλων, απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια για τον 4ο κύκλο του Survivor, αν το έκανε ξανά և τις υπάρχουσες δυσκολίες.

Παρακολουθήστε μέρος της συνέντευξης.

Θα σε πάω στο Survivor, όπου μόλις ξεκίνησε ο 4ος κύκλος. Το έχετε παρακολουθήσει; Έχετε αναμνήσεις από την εποχή σας στο St. Dominic;

Η εφευρετικότητα είναι ότι είδα το πρώτο επεισόδιο – ήταν πολύ περίεργο για μένα. Παράξενο, επειδή ήσασταν εκεί, ξέρετε πώς είναι η παραλία, το παιχνίδι և πώς βγαίνει η μαγνητοσκόπηση για να δει ο θεατής.

Είσαι λίγο ζηλιάρης; Θα το κάνατε ξανά αν έγινε All Star Survivor;

Ζηλιάρης Ακόμα και με σφαίρες. Τι να ζηλέψετε; Πείνα, μαυροπίνακα, ταλαιπωρία, ψεύτικα άτομα ή έλλειψη οικογένειας και φίλων. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

Από το φετινό παιχνίδι, νομίζετε ότι οι διασημότητες υστερούν πίσω από τους “Fighters”;

Η ομάδα των μαχητών είναι πολύ υψηλότερη από την άποψη του ανταγωνισμού από τις διασημότητες “Taha”. Είναι απίθανο να κερδίσουν εκτός εάν, φυσικά, η παραγωγή βάζει (κάτι που σίγουρα θα προσθέσει) νέους παίκτες για να ισορροπήσει το παιχνίδι.

Έχετε ξεχωρίσει πρόσωπα;

Ακόμα και νωρίς, είναι εύκολο να διακρίνουμε τους αδύναμους στον ανταγωνισμό. Ως εικόνα που μας έχει παρουσιάσει η παραγωγή μέχρι στιγμής, τα αγαπημένα μου είναι τα διάσημα καψίδια και Κάτια, γιατί πάντα υποστηρίζω τους αδύναμους (διάσημους)

Έχετε σχέση με τους πρώην συμπαίκτες σας;

Έχω κάνει φίλους με τον Βασίλη Σίμο, Hikmet և Bora.

Μιλήσατε με τον Σάκη Τανιμανίδη, με τον οποίο είστε και φίλοι, από τα νέα της εγκυμοσύνης της συζύγου του, Χριστίνα Μπόμπας; Πώς νιώθεις για τη φετινή απόφαση να μην απελευθερώσεις το Survivor;

Την συγχαίρω για την εγκυμοσύνη της γιατί ήξερα πόσο και οι δύο το ήθελαν. Δεν πιστεύω ότι οποιαδήποτε ανθρώπινη απόφαση μπορεί να κριθεί. Αν με ρωτούσατε τι θα έκανα, δεν θα είχα καν δίλημμα. Φυσικά θα έκανα το ίδιο. Το έχω ήδη κάνει.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ

Source