Πρώην πρύτανης METU καθηγητής Δρ. Ο Αχμέτ Ακάρ πέθανε

ΤΕΙΧΟΣ – Πρώην πρύτανης του Πολυτεχνείου της Μέσης Ανατολής (METU) Καθ. Δρ. Ο Αχμέτ Ακάρ πέθανε. Διαπιστώθηκε ότι ο 71χρονος Acar πέθανε ως αποτέλεσμα καρδιακής προσβολής.

Δημοσιεύτηκε ένα μήνυμα συλλυπητηρίων στο λογαριασμό Twitter της METU. Οι ακόλουθες εκφράσεις χρησιμοποιήθηκαν στο μήνυμα:

“Χάσαμε τον αξιότιμο καθηγητή μας, καθηγητή Dr. Ahmet Acar, ο οποίος είχε πολύτιμη συμβολή στην ανάπτυξη του πανεπιστημίου μας και υπηρέτησε ως Πρόεδρος του METU μεταξύ του 2008 και του 2016. Ευχόμαστε το έλεος στον αξιότιμο καθηγητή μας που πέθανε, και τα συλλυπητήρια και την υπομονή μας σε όλη την οικογένεια και όλους τους εραστές του.”

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ AHMET ACAR;

Καθηγητής Δρ. Ο Αχμέτ Ακάρ γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1949.

Υπηρέτησε ως Αντιπρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, Προϊστάμενος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πρύτανης της Σχολής Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών και Ιδρυτής Πρύτανης της Βόρειας Κύπρου στο METU.

Ανέλαβε την ευθύνη διεξαγωγής των μελετών Στρατηγικού Σχεδίου METU 2005 – 2010.

Διορίστηκε ως πρύτανης του Πολυτεχνείου της Μέσης Ανατολής δύο φορές στη σειρά από τον τότε Πρόεδρο Αμπντουλάχ Γκουλ το 2008 και το 2012. (ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΩΝ)

Μπορεί να προσελκύσει την προσοχή σας

Source