Πρώτον, 550 χιλιάδες δόσεις, τότε θα πάει για 30 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου στην Τουρκία Covidien-19

Ιδρυτικός συνεργάτης της γερμανικής εταιρείας βιοτεχνολογίας BioNTech, η οποία ανέπτυξε το εμβόλιο Covid-19, Prof. Δρ. Ο Ugur Sahin, είπε ότι η συμφωνία εμβολίων με την Τουρκία είναι μεγάλη ευτυχία για τον εαυτό τους.

Ο Ugur Sahin, ανταποκριτής της ΑΑ, σχετίζεται με τη συμφωνία εμβολιασμού με την Τουρκία, “Αυτή η συμφωνία είναι πολύ χαρούμενη που εξοικειώνει τη χώρα για εμάς. Η Τουρκία γεννηθήκαμε, η πατρίδα του. Που είναι η καρδιά μας. Να είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε τους ανθρώπους στην Τουρκία πολύ χαρούμενοι για εμάς.” είπε.

Κατασκοπεύσατε τις λεπτομέρειες της σύμβασης του Σαχίν, στην πρώτη θέση στο τέλος του έτους 550, επισημαίνοντας χιλιάδες δόσεις θα σταλούν στην Τουρκία, “το τέλος του έτους θα πάει σε αυτήν τη δόση στην Τουρκία. Πρώτα πρέπει να προετοιμαστούμε για την εφοδιαστική. Το εμβόλιο θα είναι οι παρενέργειες, όπως οι αλλεργίες, πώς να το αντιμετωπίσουμε όταν Θέλουμε οι επαγγελματίες του τομέα της υγείας να είναι έτοιμοι για αυτό και το εμβόλιο να παραδοθεί με ασφάλεια. Ίσως να υπάρξει καθυστέρηση λίγων ημερών. Σχεδιάζουμε να στείλουμε 30 εκατομμύρια εμβόλια έως το τέλος του 2021. Έχουμε προγραμματίσει 4,5 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου έως το τέλος Μαρτίου, χρειάζονται εμβόλια σε όλο τον κόσμο. θέλουμε να εκπαιδεύσουμε με δίκαιο τρόπο δόσεις. Αν μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε με την άδεια του Αλλάχ μέχρι το τέλος του 2021, θα μπορούσε να αυξηθεί σε 30 εκατομμύρια της Τουρκίας. ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

περιγράφοντας 30 αυτή την ευκαιρία στα χέρια τους εκτός των εκατομμυρίων και θέλουν να στείλουν περισσότερες δόσεις εάν το ζητήσουν το Υπουργείο Υγείας Falcon, “Pfizer για τον επόμενο χρόνο, θέλουμε να παράγουμε περισσότερες από 1 δισεκατομμύριο δόσεις μαζί με την εταιρεία. Περισσότερες από 80 χώρες, πρέπει να διανείμουμε αυτές τις δόσεις. Έχουμε μετά την Τουρκία θέλουμε να δώσουμε όποτε θέλετε. ” μίλησε.

Source