Πυρκαγιά με τον Αρχιεπίσκοπο, το Μετρό … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Σε γραπτή δήλωση, ο Μητροπολίτης Αθανασίου Λεμεσού ανταποκρίνεται στις αναφορές του Αρχιεπίσκοπου Βοσκεμπράν Β ‘σχετικά με το πρόσωπό του, χαρακτηρίζοντάς τους μια ψεύτικη συκοφαντία, τους αρνείται ανοιχτά και λυπάται που ο αρχηγός της εκκλησίας επέλεξε τις ώρες θλίψης. διακοπές “για σκανδαλισμό των ανθρώπων, για να σπάσει το πλήρες πνεύμα.”

«Ο ηγέτης της Εκκλησίας μας επέλεξε να σκανδαλίζει τους ανθρώπους που υποφέρουν από τον Θεό λέγοντας τόσο άσχημα λόγια εναντίον των άλλων πιο αγίων αδελφών μου και επισκόπων», είπε ο Αθανάσιος της Λεμεσού, «ειλικρινά, η ταπεινοφροσύνη δεν με ενοχλεί». που η ευτυχία Του προσπαθεί να κάνει εγκαίρως. Από την άλλη πλευρά, έχω συνηθίσει αυτήν τη συμπεριφορά από νεαρή ηλικία, αλλά με πληγώνει επειδή ό, τι λέει είναι ψέμα, συκοφαντία, που πάντα επιλέγει να το δημοσιεύσει στις ιερές μέρες, σαν να θέλει να σκανδαλώσει στους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. “Συντρίψτε το φροντίδα και το περιεκτικό πνεύμα των ιερών διακοπών, που είναι ημέρες αγάπης, ειρήνης και συγχώρεσης.”

“Το χρωστάω στον εαυτό μου, λόγω της αλήθειας, της συνείδησής μου, της θέσης και της ευθύνης μου για το σκάνδαλο των πιστών αδελφών μας, να τολμήσω με τόλμη αυτό που είπε ο αρχιεπίσκοπος, για να πω ότι λυπάμαι πολύ για αυτήν τη θέση του ινστιτούτου. «Ο αρχιεπίσκοπος, ο οποίος ακόμη και ανάγκασε τον πρόεδρο να το αρνηθεί», συνέχισε ο Μητροπολίτης Λεμεσού.

Είναι προφανές ότι οι προσπάθειες του Αρχιεπισκόπου στοχεύουν στο διάσημο «διαιρέστε και κυβερνήστε» «σοφός», λέει ο Αθανάσιος Λεμεσού

Πηγή: KYPE

Source