Πυρκαγιά ξέσπασε σε ένα κτίριο στην Πάφο. Οι αρχές βλέπουν επιβλαβείς ενέργειες (εικόνες)

Η αστυνομία βλέπει μια κακόβουλη ενέργεια πίσω από την πυρκαγιά που ξέσπασε χθες βράδυ στο κτιριακό συγκρότημα που δόθηκε στον δήμο Πάφου. Προκαλείται ζημιά

Η φωτιά που ξέσπασε χθες στις αποθήκες της Πάφου (πρώην Carob Mills) τέθηκε υπό έλεγχο20. Στις 10, ενώ οι προκαταρκτικές εξετάσεις λένε ότι ξέσπασε κακόβουλα.

Η φωτιά κατέστρεψε τα καθίσματα του πρώην κινηματογράφου, καθώς και την οροφή με πλακάκια αμιάντου, η οποία καταστράφηκε πλήρως. Φρουρούσαν τη σκηνή.

Όπως αναφέρθηκε στην προηγούμενη ανάρτηση Cyprus Times, Η φωτιά ξέσπασε στις 7 μ.μ. Στις 25 στις αποθήκες της Πάφου (πρώην Carob Mills), ιδιαίτερα στην αίθουσα του κινηματογράφου, που προηγουμένως λειτούργησε στην περιοχή.

Για να σβήσουν τη φωτιά, τρία ασθενοφόρα έσπευσαν στη σκηνή և, καθώς αποδείχθηκε, η φωτιά ξέσπασε στην οροφή, μέρος της οποίας ευτυχώς κατέρρευσε πριν από την άφιξη των πυροσβεστών.

Χρησιμοποίησε επίσης τηλεσκοπική πλατφόρμα για να σβήσει κάποια σημεία στην οροφή του κτηρίου.

Η άμεση κατάσβεση της πυρκαγιάς από τα μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας, που επίσης έφεραν αναπνευστήρες, εμπόδισε το χειρότερο, καθώς το συγκρότημα βρίσκεται δίπλα στο σούπερ μάρκετ και διάφορα καταστήματα.

Αναμένεται ότι οι ακριβείς αιτίες της πυρκαγιάς θα καταστούν σαφείς στο πρώτο φως της ημέρας և μόλις επαναληφθεί η έρευνα.

Σημειώνεται ότι το πρώην συγκρότημα Carob Mills παραχωρήθηκε στον Δήμο Πάφου με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Τα πληρώματα της πόλης εκκαθάρισαν την περιοχή και αφαίρεσαν σχεδόν όλα τα υλικά που ήταν μέσα για επισκευές στα κτίρια.

Source