Πυροβολήθηκε φωτιά στο κατάστημα επισκευής λευκών ειδών στη Λευκωσία: 2 σωλήνες πικ-νικ

Πυροβολήθηκε φωτιά στο εργαστήριο επισκευής λευκών ειδών στη Λευκωσία: 2 σωλήνες πικ-νικ εξερράγησαν από τη ζέστη

Πυρκαγιά σημειώθηκε στο κατάστημα επισκευής λευκών ειδών στη Λευκωσία για έναν λόγο που δεν έχει ακόμη εντοπιστεί. Κατά τη διάρκεια της φωτιάς, δύο σωλήνες πικ-νικ εξερράγησαν από τη ζέστη. Ως αποτέλεσμα της έκρηξης, ένα άτομο στο σημείο της πυρκαγιάς τραυματίστηκε ελαφρώς.

Πυροβολήθηκε φωτιά στο εργαστήριο επισκευής λευκών ειδών στη Λευκωσία: 2 σωλήνες πικ-νικ εξερράγησαν από τη ζέστη

Πυρκαγιά σημειώθηκε στο εργαστήριο επισκευής λευκών ειδών του Hasan Uluç στην οδό Şht Erdoğan Rıfat στη Λευκωσία, για έναν λόγο που δεν έχει ακόμη εντοπιστεί.

Η πυρκαγιά σβήστηκε από τους πυροσβέστες. Ψυγεία, πλυντήρια και πλυντήρια πιάτων κ.λπ. που χρησιμοποιούνται για επισκευή στο εργαστήριο ως αποτέλεσμα της πυρκαγιάς. αντικείμενα και εργαλεία κάηκαν και καταστράφηκαν.

Ένα δωμάτιο του διαμερίσματος που βρίσκεται στο ισόγειο του διαμερίσματος δίπλα στο οποίο εξαπλώθηκε η φωτιά και τα έπιπλα στο εσωτερικό είχαν καταστραφεί από το κάψιμο των παραθύρων ενός δωματίου στον πρώτο και δεύτερο όροφο του διαμερίσματος.

Κατά τη διάρκεια της φωτιάς, δύο σωλήνες πικ-νικ εξερράγησαν από τη ζέστη. Ως αποτέλεσμα της έκρηξης, ένα άτομο στο σημείο της πυρκαγιάς τραυματίστηκε ελαφρώς.

Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται…


Αυτή είναι μια καυτή είδηση ​​για την ανάπτυξη. Θα ενημερωθεί σύντομα. Επισκεφθείτε ξανά τη σελίδα για ενημερώσεις.

Άλλα νέα της NICOSIA

.Source