Πόσους γύρους, πόσα γκολ, πόσο ποδόσφαιρο χάνουμε στην Κύπρο;

Κάθε φορά που ξένοι διαιτητές έρχονται στο νησί μας, αναρωτιέμαι πόσα γκολ έχουμε χάσει ως οπαδοί ποδοσφαίρου στο παρελθόν.

Όταν βλέπω πόσο γρήγορα κινείται η μπάλα, πώς κινείται, πώς συμπεριφέρονται οι παίκτες, όταν συνειδητοποιώ ότι κάθε άγγιγμα δεν είναι λάθος, όταν το τελευταίο συνειδητοποιεί, συνειδητοποιούν ότι δεν μπορούν να πέσουν στο έδαφος, διαμαρτύρονται για το άλμα.

Όταν βεβαιώνω ότι οι ξένοι δεν σφυρίζουν συνεχώς στο στόμα. Όταν λέω με λίγα λόγια αυτό που ήδη γνωρίζω ότι ο διαιτητής, ή αν σας αρέσει η νοοτροπία του, παίζει ρόλο σε ποιο είδος ποδοσφαίρου βλέπουμε, πόσους γύρους θα λάβει χώρα η μεγάλη περιοχή, πόσα γκολ θα σημειώσουμε. Δείτε τι είδους ποδόσφαιρο θα παρακολουθούμε γενικά.

Μιλάμε για δύο εβδομάδες για το αμφισβητούμενο στάδιο του διαιτητή ή την «υποκειμενική απόφαση», ξεχνάμε το καθαρά ανταγωνιστικό μέρος.

Είναι ευθύνη του KOP և փորձագետ դիտ փորձագետ փորձագետ :::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::

Αλλά όταν έρχονται ξένοι διαιτητές, ξέρω κάτι άλλο, φαντάζομαι όλους εσάς ή τους περισσότερους από εμάς, δηλαδή, θα απαλλαγούμε από αδικαιολόγητα παράπονα, κριτική από διαιτητές. Είμαι πεπεισμένος ότι εάν ο Κύπριος διαιτητής έλαβε τις ίδιες αποφάσεις στα τελικά στάδια με τον ξένο διαιτητή πρόσφατα, θα ήταν καταστροφή.

Αυτό δείχνει δύο πράγματα. Πρώτον, ότι σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχει τεχνητός αποπροσανατολισμός εκ μέρους των διοικήσεων (γνωστός ως «στρέβοντας την προσοχή των θαυμαστών αλλού» σαν να μην είχαν καμία πρόθεση να σκεφτούν).

Ωστόσο, η «προκατάληψη» δεν είναι μια λέξη που πρέπει πάντα να χρησιμοποιούμε για να δικαιολογήσουμε την κατάσταση στην κυπριακή διαιτησία. Επειδή μερικοί το κάνουν. Εξάλλου, στο κυπριακό ποδόσφαιρο, η προκατάληψη έχει βαθιές ρίζες, δεν έχουν πέσει από τον ουρανό. Το KOP (με τις ενέργειές του ή την αδράνεια) το δημιούργησε, το εύθραυστο σύστημα φταίει և ορισμένοι διαιτητές.

Εάν το KOP θέλει πραγματικά να περιηγηθεί στη σελίδα, πρέπει να δημιουργήσει μια ολόκληρη, εντελώς νέα βάση για διαιτησία, όπου επικρατεί δικαιοσύνη και ειλικρίνεια.

Source