“Πότε είναι πλήρης το χειρουργείο του Νοσοκομείου Έκτακτης Ανάγκης;

Sıla Usar İncirli:

Αναπληρωτής CTP Sıla Usar İncirli, σε περίπτωση που ένα άτομο με κοροναϊό χρειάζεται χειρουργική επέμβαση, Λευκωσία Dr. Αναφέροντας ότι η μετάβαση στο κρατικό νοσοκομείο Burhan Nalbantoğlu ενέχει τον κίνδυνο μόλυνσης, “Πότε θα ανοίξει το χειρουργείο του νοσοκομείου έκτακτης ανάγκης με πλήρη αποτελεσματικότητα;” ρώτησε.

Sıla Usar İncirli:

Ο αναπληρωτής του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος (CTP), Σίλα Ουσάρ İncirli, έκανε μια δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ρώτησε πότε θα ανοίξει το χειρουργείο του νοσοκομείου έκτακτης ανάγκης με πλήρη αποτελεσματικότητα.

Ο Ινκίρλι υπενθύμισε τις εκκλήσεις που έγιναν για σχεδόν ένα χρόνο για την κάλυψη των ελλείψεων ιατρών και νοσοκόμων και δήλωσε ότι η κυβέρνηση δεν έχει λάβει ένα απαραίτητο βήμα σε αυτό το θέμα.

Αναφέροντας ότι η επιδημία έχει επιταχυνθεί στη χώρα και ο αριθμός των ασθενών έχει αυξηθεί, έχει περάσει μια πολύ δύσκολη περίοδο τόσο για τους ασθενείς όσο και για τους επαγγελματίες του τομέα της υγείας και επεσήμανε ότι ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα του Νοσοκομείου Έκτακτης Ανάγκης είναι η ανικανότητα για χρήση του πλήρως εξοπλισμένου χειρουργείου με πλήρη απόδοση.

Αν και ένα άτομο με κοροναϊό πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, η Λευκωσία Dr. Αναφέροντας ότι η μετακίνηση στο Κρατικό Νοσοκομείο Burhan Nalbantoğlu ενέχει τον κίνδυνο μόλυνσης, δήλωσε η Sıla Usar İncirli, «Το Υπουργείο Υγείας πρέπει να συμπληρώσει τις ελλείψεις σχετικά με το χειρουργείο του νοσοκομείου έκτακτης ανάγκης χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα του. Ένα άδειο χειρουργείο δεν είναι χρήσιμο σε κανέναν! ” είπε.

.Source