Πότε θα δοθούν τα μπόνους διακοπών της συνταξιοδότησης;

Ενώ περισσότεροι από 13 εκατομμύρια συνταξιούχοι περιμένουν το μπόνους διακοπών, έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία πληρωμής. Η πληρωμή Eid al-Adha θα αυξηθεί!

Κάθε χρόνο, 1.000 TL μπόνους καταβάλλονται στους λογαριασμούς των συνταξιούχων πριν από το Ραμαζάνι και το Eid al-Adha. Σύμφωνα με αυτό; Τα μπόνους συνταξιοδότησης Eid al-Fitr θα κατατεθούν την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου. Όσοι λαμβάνουν μόνιμο εισόδημα ανικανότητας θα μπορούν επίσης να λαμβάνουν μπόνους.

Το μπόνους Eid al-Adha θα καταβληθεί μεταξύ 12 και 16 Ιουλίου. Επιπλέον, τόσο το μπόνους σημαίας όσο και η αύξηση έρχονται τον Ιούλιο.

Οι συνταξιούχοι, οι οποίοι λαμβάνουν αύξηση σύμφωνα με τον 6μηνο πληθωρισμό τον Ιανουάριο-Ιούλιο, θα μπορούν να λάβουν τα αυξημένα μπόνους τους τον Ιούλιο.

Τα μπόνους των συνταξιούχων SSK, Bağ-Kur και Emekli Sandiği αναμένεται να καταβληθούν την ίδια ημέρα.

Τα μπόνους θα καταβληθούν λίγο πριν τις διακοπές των 3,5 ημερών. Από την άλλη πλευρά, οι νέοι συνταξιούχοι θα μπορούν επίσης να επωφεληθούν από αυτό το μπόνους. Οι σωστοί κάτοχοι συνταξιούχων που πέθαναν θα μπορούν επίσης να λάβουν το μπόνους. Οι χήρες και τα ορφανά θα επωφεληθούν από το μπόνους ανάλογα με τις μετοχές τους. Τόσο ο σύζυγος όσο και το παιδί θα μπορούν να λάβουν μπόνους.

Ποιος θα λάβει το μπόνους;

Μπόνους Bayram; Συνταξιούχοι, συγγενείς και βετεράνοι μαρτύρων, αποδέκτες σύνταξης θανάτου, ιδιώτες και αξιωματικοί που λαμβάνουν σύνταξη δασμού και αναπηρίας πολέμου, επίτιμη σύνταξη, προσωρινοί φρουροί του χωριού, πρωταθλητές, Κορέα, Κύπρος και βετεράνοι του Πολέμου της Ανεξαρτησίας, πολίτες που έχουν λάβει σύνταξη λόγω ζημίας από την τρομοκρατία και τη ζωή τους, που δίνεται στους νόμιμους ιδιοκτήτες των ηττημένων.

.Source