Πότε θα μάθουμε να διαχειριστούμε σωστά;

Ο Παναγιώτης Ρότσας από τη Λάρνακα θεωρεί «πρόσχημα αμαρτιών» ή «προεκλογικά πυροτεχνήματα» αυτό που δεν συμφωνούν με την εγκατάσταση συρματοπλέγματος στον Αστρομερίτη να πουν «προεκλογικά πυροτεχνήματα».

Δυστυχώς, το παράπτωμα μερικών από τις αφελείς δυνάμεις μας πυροβολώντας τον εαυτό μας στην απειρία της πολιτικής διπλωματίας, οι πρακτικές που μας οδηγούν από υποχώρηση σε υποχώρηση στο Κυπριακό, συμβάλλουν επίσης στην επιθυμία της Τουρκίας να Τουρκικοποιήσει την Κύπρο.

Αναγνωρίζοντας την αδυναμία των λαθών μας, το παράδοξο είναι ότι συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τις παράνομες ενέργειες του εθνικιστή Ερντογάν, ο οποίος μας οδηγεί συστηματικά και ανελέητα στα μουσουλμανικά κοπάδια από τη Συρία.

Η κυβέρνησή μας, έστω και καθυστερημένα, συνειδητοποίησε ότι πρέπει να σταματήσει τη ροή των άτυπων μεταναστών εγκαθιστώντας συρματοπλέγματα σε μέρη όπου οι Τούρκοι έμποροι σκλάβων μεταφέρουν μετανάστες για να περιπλέξουν το έργο των Τούρκων εμπόρων σκλάβων.

Σε αυτήν την περίπτωση, δυστυχώς, αντί να επαινέσουμε και να επαινέσουμε τη στάση της κυβέρνησής μας, δυστυχώς, ο κ. Ερντογάν և οι Κύπριοι σύντροφοί του βρήκαν Ε / Κύπριους συμμάχους που μας κατηγορούν ότι τοποθετήσαμε φράχτες στην πρώτη γραμμή, φαινομενικά για να χωρίσουμε την Κύπρο μας. ,

Αν θέλαμε να τερματίσουμε την Ένωση Κυπρίων և T / Κύπριοι, θα κλείναμε δωρεάν οδοφράγματα, όχι εύκολα σημεία εισόδου για παράνομους μετανάστες από τρίτες χώρες.

Κατά συνέπεια, όσοι ισχυρίζονται ότι έχουμε σχεδιάσει γραμμές σε όλο το μήκος της γραμμής είναι μια αντίφαση, μια δικαιολογία για αμαρτία, μια προεκλογική πυροτεχνήματα, αγνοώντας τη μεγάλη ζημιά που έχουν κάνει στο εθνικό μας πρόβλημα στην Κύπρο.

Ως εκ τούτου, τέτοιες ανεπιτυχείς δηλώσεις σχετικά με τις κατηγορίες της κυβέρνησης για λήψη προληπτικών μέτρων κατά των δικτύων διακίνησης μεταναστών δεν πρέπει να προσθέτουν καύσιμα στη φωτιά των εποίκων της Τουρκίας, των κατοίκων της, του Τατάρ.

Το ερώτημα που προκύπτει από την άποψή μου είναι πότε θα μάθουμε επιτέλους να κυβερνάμε σωστά, υπερασπίζοντας αδίστακτα τα εθνικά μας συμφέροντα και όχι τα κόμματα μας;