Πότε θα μεταδοθεί μία φορά η Κύπρος, ποιο είναι το θέμα, ποιος είναι στο cast;

Τα τελευταία χρόνια, το TRT1 δημιουργεί ιδιαίτερα εξαιρετικές τηλεοπτικές σειρές. Το TRT 1, το οποίο θα ανοίξει ξανά ένα νέο έδαφος με τη νέα του σειρά, ετοιμάζεται να κερδίσει αναμνήσεις κάνοντας ένα ταξίδι στο Time Tunnel με τις τηλεοπτικές σειρές της Κύπρου, προκειμένου να ρίξει φως στην ιστορική περίοδο και να φωτίσει το κοινό στο πιο ακριβής τρόπος.

Το TRT 1, το οποίο έχει κατακτήσει μια σταθερή θέση στην αγορά της τηλεόρασης, το οποίο κατάφερε να ανεβάσει τη γραμμή επιτυχίας σε υψηλό επίπεδο μέσα σε λίγα χρόνια, έρχεται να φυσήσει τον αέρα της νοσταλγίας με την Κύπρο, τη νέα σειρά που έχει σχεδιάσει για να ξεκινήσει την περιπέτεια μετάδοσης. Το TRT 1, που ενισχύει την ιστορική γνώση του κοινού, μεταφέροντας τις εξελίξεις που έχουν ζήσει την τελευταία περίοδο σε μια εντυπωσιακή γλώσσα, θα προσπαθήσει να αποκαλύψει τις ιστορίες επιμονής, ηρωισμού και αποφασιστικότητας των Τούρκων με την τηλεοπτική σειρά Κύπρου.

Κοιτάζοντας τις επίσημες δηλώσεις της TRT 1, η οποία αυξάνει την επιτυχία της κάθε μέρα. Όλα τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Κύπρο και η πρώτη τηλεοπτική σειρά που θα μεταδοθεί στο εθνικό κανάλι, το οποίο θα αποτελέσει το αντικείμενο του υπέρτατου αγώνα του τουρκοκυπριακού λαού τόσο για την ύπαρξη όσο και για την ελευθερία.

Μεταφέροντας την υπογραφή της ταινίας Tmc, που παράγεται από τον Erol Avcı και λέγοντας “Γεια σας” στην περιπέτειά του που θα έρθει στις οθόνες στο TRT 1, το έργο της Κύπρου θα προσπαθήσει να αντικατοπτρίσει τις πραγματικές ιστορίες ζωής των ηρώων, την αγάπη, τη θλίψη και την απογοήτευσή τους οι λάτρεις της σειράς.

Ποιος ήταν στο καστ της τηλεοπτικής σειράς της Κύπρου μία φορά;

  • Serkan Çayoğlu,
  • Κεμάλ Ντερέλι,
  • Αχμέτ ο κανόνας,
  • Πέλιν Καραχάν,
  • Gülper dzdemir,
  • Tayanç Ayaydın,
  • Ντέβριμ Σάλτογλου

Ποια είναι η πλοκή της τηλεοπτικής σειράς της Κύπρου μια φορά και πάλι;

Εμπνευσμένο από τις ιστορίες ύπαρξης των Τούρκων που κατοικούν στην Κύπρο και με βάση τα πραγματικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στο νησί, το τηλεοπτικό πρόγραμμα, που κάποτε ονομάζεται Κύπρος, έρχεται να αφήσει ένα μόνιμο σημάδι στις οθόνες TRT 1 με την περίοδο του 1963, όταν τα γεγονότα της Κύπρου άρχισαν να εντείνονται.

Το κοινό που παρακολουθεί αυτήν τη σειρά θα δει έτσι τα γεγονότα της πρόσφατης ιστορίας μας και θα κατανοήσει το σημείο διαχωρισμού της απόφασης Akile με μεγαλύτερη σαφήνεια.

Source