Πότε ξεκινούν οι εφαρμογές KYK Dormitory; Πώς να υποβάλετε αίτηση για κοιτώνα KYK; Απαιτήσεις και διαδικασίες εφαρμογής κοιτώνων KYK

Οι εφαρμογές κοιτώνων KYK έχουν ξεκινήσει. Εκατοντάδες χιλιάδες πανεπιστήμιο πρώτη επιλογή μαθητή για διαμονή και διαμονή Ίδρυμα πιστωτικών κοιτώνων αιτήσεις για κοιτώνες άρχισαν να λαμβάνονται με τη δήλωση που έγινε χθες. Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν κωδικό πρόσβασης ηλεκτρονικής διακυβέρνησης για να εκτελέσουν τις διαδικασίες αίτησης κοιτώνων KYK. Λοιπόν, ποιες είναι οι προϋποθέσεις για την αίτηση για κοιτώνα KYK;

Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις KYK DORMITORY;

Οι αιτήσεις για κοιτώνες KYK, οι οποίες είναι η πρώτη επιλογή φοιτητών πανεπιστημίου και των οποίων οι οικογένειες εμπιστεύονται τα παιδιά τους, έχουν ξεκινήσει.

Οι μαθητές προετοιμασίας και πρώτου έτους που εγγράφονται σε οποιοδήποτε πρόγραμμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για πρώτη φορά στο ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, οι ενδιάμεσοι φοιτητές που συνεχίζουν την εκπαίδευσή τους σε οποιοδήποτε ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και οι φοιτητές που σπουδάζουν στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για κοιτώνα.

Το Ίδρυμα Credit and Dormitories παρέχει κοιτώνες για φοιτητές πανεπιστημίου. Οι αιτήσεις για κοιτώνες που λαμβάνονται κάθε χρόνο πριν από την έναρξη των σχολείων καθυστέρησαν φέτος λόγω της πανδημίας. Χιλιάδες φοιτητές που περνούν στο πανεπιστήμιο αναρωτιούνται πότε θα υποβληθούν αιτήσεις κοιτώνων KYK. Η πανεπιστημιακή εκπαίδευση συνεχίζεται με τη μορφή εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί σαφής ημερομηνία σχετικά με τις αιτήσεις για κοιτώνες που αναμένουν με ανυπομονησία χιλιάδες φοιτητές που γίνονται δεκτοί σε πανεπιστήμια εκτός της πόλης και που θέλουν να υποβάλουν αίτηση για κοιτώνες.

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ KYK

– Πιστοποιητικό προτεραιότητας (για όσους έχουν προτεραιότητα)

– Παιδί μαρτύρων και βετεράνων, βετεράνων (έγγραφο που λαμβάνεται από το Υπουργείο Οικογένειας, Εργασίας και Κοινωνικών Υπηρεσιών (συμπεριλαμβανομένης της Ταξιδιωτικής Κάρτας) ή έγγραφο που δείχνει ότι πληρώνονται σύμφωνα με τα σχετικά νομοθετικά άρθρα του Ιδρύματος Κοινωνικής Ασφάλισης)

– Φοιτητές που διαπιστώνεται ότι έχουν αναπηρία 40% ή περισσότερο, (Αναφορά που θα ληφθεί από πλήρως σχηματισμένο νοσοκομείο)

-Αυτοί που ολοκλήρωσαν το γυμνάσιο ή την ισοδύναμη εκπαίδευσή τους με τη διαμονή τους σε ορφανοτροφεία που είναι συνδεδεμένοι με το Υπουργείο Οικογένειας, Εργασίας και Κοινωνικών Υπηρεσιών ή / και μαθητές που βρίσκονται υπό την προστασία του Κράτους (Έγγραφο που πρέπει να ληφθεί από τα αρμόδια ιδρύματα και οργανισμούς)

– Εκείνοι που ολοκλήρωσαν το γυμνάσιο ή ισοδύναμη εκπαίδευση στο Γυμνάσιο Darüşşafaka, (Έγγραφο που θα ληφθεί από το Γυμνάσιο Darüşşafaka)

– Οι εθνικοί ερασιτέχνες αθλητές έχουν άδεια (TC Youth and Αθλημα Υπουργείο, έγγραφο / επιστολή προς λήψη από τη Γενική Διεύθυνση Αθλητισμού)

– Παιδιά εκείνων που εργάστηκαν ως εθελοντές φύλακες ασφαλείας και πέθαναν ενώ εργαζόταν, αποσύρθηκαν ως εθελοντές φύλακες ασφαλείας και πέθαναν μετά τη συνταξιοδότηση (Έγγραφο που πρέπει να ληφθεί από τα σχετικά ιδρύματα και οργανισμούς)

-4 φωτογραφίες διαβατηρίου που τραβήχτηκαν τους τελευταίους έξι μήνες

– Άτομα με 40 τοις εκατό ή περισσότερους γονείς με αναπηρία (Αναφορά για λήψη από πλήρες νοσοκομείο)

Έγγραφο που δείχνει την εγγραφή στο πρόγραμμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

Έγγραφο άδειας γονέα / κηδεμόνα για άτομα κάτω των 18 ετών, που αποκτήθηκαν από την ιστοσελίδα του Ιδρύματος και συμπληρώθηκαν

Οι μαθητές που δεν εγγράφονται στις σχετικές διευθύνσεις κοιτώνων εντός του δεδομένου χρόνου θα χάσουν τα δικαιώματά τους.

.Source