Πώς γίνεται η εσωτερική και εθνική εξωτερική πολιτική;

Μελέτη ιστορίας, εξωτερικής πολιτικής και διεθνών σχέσεων. Αντιμετωπίζουν γεγονότα, γεγονότα και εξελίξεις διαχωρίζοντάς τα σε περιόδους. Όπως η περίοδος μεταξύ δύο πολέμων, όπως η περίοδος του Ψυχρού Πολέμου, όπως ο μετα-Ψυχρός Πόλεμος… Όταν κοιτάζουμε τα τελευταία 20 χρόνια, τις τρομοκρατικές πράξεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, την Αραβική Άνοιξη που ξεκίνησε στην Τυνησία τον Δεκέμβριο του 2010 και εξαπλώθηκε γρήγορα, Covid-19 Βλέπουμε ότι η επιδημία επηρεάζει τον κόσμο σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτές οι ιστορικές αναφορές φαίνονται ήδη στα σχόλια που έγιναν για το πρόσφατο παρελθόν. Φυσικά, είναι δυνατή η προσθήκη άλλων σε αυτά τα σημαντικά γεγονότα …

Μεταξύ των σημαντικών παραγόντων που καθορίζουν την επιτυχία των χωρών στην εξωτερική πολιτική είναι η ακρίβεια των αντιδράσεών τους σε απροσδόκητα γεγονότα, η αποτελεσματικότητα των μέτρων που λαμβάνουν, η ικανότητα προσαρμογής στις εξελίξεις και η ικανότητα προστασίας του σώματός τους από αυτά τα προβλήματα.

Λοιπόν, ποια είναι η έκθεση εξωτερικής πολιτικής του κυβερνώντος μπλοκ; Γεμάτο κατάγματα. Δεν υπάρχει σταθερότητα. Δεν υπάρχει συνέπεια. Δεν υπάρχει προβλεψιμότητα. Στο παρελθόν, ο νεο-οθωμανισμός, ο νέος Abdülhamitism, η πολύτιμη μοναξιά, το άνοιγμα της Κύπρου, το άνοιγμα των Αρμενίων, το άνοιγμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η αποτυχία του ήταν αποκλειστικά βήματα. Η εικόνα στη Συρία είναι γνωστή, η μοναξιά στην Ανατολική Μεσόγειο φοράει. Ήταν σωστό να αγοράσετε το S-400 από τη Ρωσία, αλλά το σύστημα δεν μπορούσε να ενεργοποιηθεί μέχρι τώρα. Το Σουδάν αναβλήθηκε με δικαιολογίες.

Ήταν θετικό να υπογραφεί μια συμφωνία για την κατανομή των θαλάσσιων δικαιοδοσιών, αν και καθυστερήσει, με την κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας που αναγνωρίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη στη Λιβύη. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο αναμενόμενα στη Λιβύη. Η Συρία, το Ιράκ και οι σχέσεις με το Ιράν, κατά κάποιον τρόπο δεν μπορούσαν να απαλλαγούν από τον Ψυχρό Πόλεμο από τη μνήμη, αγνοώντας την εχθρότητα προς τις ΗΠΑ προς την Τουρκία, απορρίφθηκαν παρά τα ορισμένα τακτικά μέτρα για την επίτευξη των αναμενόμενων στρατηγικών στόχων. Αντί να τοποθετεί την ένοπλη δύναμη πίσω από τη διπλωματία, αντίθετα, η εμπλοκή της ένοπλης δύναμης ήταν τόσο τεταμένη όσο και εξουθενωμένη. Επειδή η εξάρτηση από ξένες πηγές ενεργειακού εφοδιασμού σε οικονομική και τεχνολογική κλίμακα περιορίζει την επιρροή της και στην εξωτερική πολιτική.

Αλληλεπίδραση εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής

Υπάρχουν περισσότερα. Η οικοδόμηση της εξωτερικής πολιτικής για πλήρη χρήση στην εγχώρια πολιτική δεν είναι αξιόπιστη έξω. Αφού εργάστηκε για λίγο, εξαντλείται και η αξιοπιστία του μειώνεται. Σεκταρισμός στην εξωτερική πολιτική (στη Συρία Άσαντκατά), εθνικότητα (κατά της Βαγδάτης στο Ιράκ, Μπαρζάνι, μειώνει την αποτελεσματικότητα, την αξιοπρέπεια, τη φήμη, την αποτροπή. Μέσα, “διαδικασία επίλυσης“Σε μια άλλη περίοδο που ονομάζεται κατάρρευση και αποσύνθεση της ιρακινής συνεργασίας με την πρόκληση HDPE, η διαδικασία λύσης έχει τελειώσει συμπεριφέρεται διαφορετικά, δίνω διπλωματία στην Τουρκία. Μέσα, ο δεύτερος ρεπουμπλικανός, με αρκετούς αλλά αρκετά, φιλελεύθερους, φιλελεύθερους αριστερούς (ό, τι κι αν σημαίνει ότι αυτός) προκαλεί συμμαχία από την ΕΕ εναντίον άλλου, για να τους ακολουθήσει με συμμαχία τελείωσε ενάντια στην ΕΕ, άλλες πολιτικές, αυξάνοντας τη δραστηριότητα της Τουρκίας.

Τα τελευταία χρόνια Αμπντουλάχ Γκιούλεκείνοι που ελπίζουν για βοήθεια, Αχμέτ Νταβούτογλουαυτοί που σας χειροκροτούν, Αλί Μπαμπακάν‘σε “το όραμα και η αποστολή τουΌσοι επαινούν, εύχονται να διαβάσουν την ιστορία. Μακάρι να ήξεραν την πολιτική οικονομία. Μακάρι να έδωσαν κριτική.

Τα ακόλουθα πρέπει να γίνουν κατανοητά: Είναι επίσης δύσκολο να είσαι γηγενής και εθνικός, και να πολεμήσεις ενάντια στον ιμπεριαλισμό. Απαιτεί συνέπεια, αποφασιστικότητα, συνέχεια, θάρρος, λογική, γνώση, προσπάθεια και ιδεολογική σαφήνεια. Ο τρόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι κυρίως μέσω του να είσαι Εθνικιστική Δύναμη και ειδικά.

Source