Πώς δέχτηκε η Ελλάδα το 2021; Σκηνή με πυροτεχνήματα և κενούς δρόμους (φωτογραφίες-βίντεο)

Σε αντίθεση με κάθε άλλη φορά, χωρίς ανθρώπους στο δρόμο, στην Ελλάδα γιόρτασαν την Πρωτοχρονιά, γιατί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 22:00. Η απαγόρευση κυκλοφορίας τέθηκε σε ισχύ στις 00 στο πλαίσιο μέτρων για τη μείωση της εξάπλωσης του κοροναϊού.

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ CYPRUS ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

ΕΛ.ΑΣ. Τελικά, εφάρμοσε ένα επιχειρηματικό σχέδιο που περιελάμβανε 24ωρες ελέγχους εκκαθάρισης στις εξόδους της πόλης, διασταυρώσεις KTEL, ενώ οι πολίτες κλήθηκαν να δηλώσουν διαφορετικά για κινήσεις SMS և μόνο 9 στα 2 άτομα. οικογένειες την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Εντυπωσιακή υποδοχή του 2021 στην Αθήνα

Στην Αθήνα, όπως και σε άλλες πόλεις της χώρας, η υποδοχή του 2021 ήταν εντυπωσιακή, παρά τους άδειους δρόμους, οι σπινθήρες ανάβουν τον ουρανό, στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας.

Συγκεκριμένα, η πόλη της Αθήνας παρουσίασε μια εντυπωσιακή παράσταση με βίντεο, πολύχρωμα πυροτεχνήματα, σύμφωνα με όλους τους κανόνες υγείας, χωρίς την παρουσία του κοινού.

Glitter ակն Προστατευτικά γυαλιά στο λιμάνι του Πειραιά

Ο Δήμος Πειραιά χαιρέτισε επίσης την άφιξη της νέας χρονιάς με εξαιρετικό τρόπο, καθώς ήταν εντυπωσιακή με φόντο ένα μεγάλο λιμάνι με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, σπινθήρες και φωτισμό. Ο Πειραιάς βγήκε από τα μπαλκόνια τους για να απολαύσει τις μοναδικές εορταστικές εικόνες.

Ο Πύργος του Πειραιά σηματοδότησε μια οπισθοδρόμηση για το ερχόμενο 2021 αναβοσβήνοντας τα φώτα του σε ένα ειδικά σχεδιασμένο οπτικό πεδίο με εντυπωσιακά χρώματα και δυναμική.

Στις πρώτες στιγμές του 2021 ության η αλλαγή του χρόνου ,, η ταυτόχρονη παράσταση φωτισμού, τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα αέρα και το χρώμα, ο ρυθμός կայ οι σπινθήρες έντασης φωτίζουν τον πειρατικό ουρανό με θέα και από τις 5 κοινότητες σε όλες τις περιοχές της. Πειρατής

Ταυτόχρονα, η πόλη του Πειραιά καλωσόρισε το πρώτο πλοίο που έφτασε στο λιμάνι τις πρώτες στιγμές της νέας χρονιάς το 2021, το “Blue Star Chios”, το οποίο φωτίζει το μνημείο “Λιοντάρι του Πειραιά” στο Χατσιικιάκι. στο λιμάνι.

Ο δήμαρχος του Πειραιά, ο Άννας Μόραλης τονίζει στη δήλωση.

“Χρόνια πολλά 20 Ευτυχισμένο το νέο έτος 2021! Είθε η νέα χρονιά να φέρει υγεία, δύναμη, αισιοδοξία και ευημερία σε όλους. Φέτος, ο Πειραιάς καλωσόρισε την άφιξη της νέας χρονιάς με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο, ελπίζω ότι τα φώτα που έλαβαν στον ουρανό του Πειραιά προσέφεραν στιγμές χαράς και ελπίδας στους πολίτες. Το 2020 ήταν ένα από τα πιο δύσκολα χρόνια για όλη την ανθρωπότητα, καθώς, δυστυχώς, πολλά από τα ανθρώπινα όντα μας χάθηκαν, η καθημερινή μας ζωή και τα δεδομένα άλλαξαν. Προς το παρόν, φυσικά, οι σκέψεις μας είναι με όλους εκείνους που νοσηλεύονται, τους συγγενείς τους, αλλά με αυτούς που είναι μόνοι. Φέτος προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε μια εορταστική ατμόσφαιρα στην πόλη με τις διακοσμήσεις και τις εορταστικές μας δραστηριότητες, πάντα σε σχέση με αυτές τις δύσκολες στιγμές, στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας για ένα καλύτερο αύριο. Ελπίζω ότι το 2021 θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτήν την άνευ προηγουμένου κατάσταση, να βγει νικητής από αυτή τη δοκιμασία, να επιστρέψει στην ομαλότητα, να ξαναγίνει μαζί με τις οικογένειές μας, με τους δικούς μας ανθρώπους. Ευτυχισμένο το 2021 με υγεία. “

Η δράση μεταδόθηκε ζωντανά στο Christmasinpiraeus.com, καθώς και στο youtube του Πειραιά և Facebook վել πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με όλα τα μέτρα που έλαβαν οι αρμόδιες αρχές սահմանափ για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19.

Πυροτεχνήματα και στη Θεσσαλονίκη

Με την αλλαγή του καιρού της Θεσσαλονίκης, πυροτεχνήματα στήθηκαν στη Θεσσαλονίκη μέρα και νύχτα.

https://www.youtube.com/watch?v=Bd6zkiqywz4:

Μηνύματα από Σακελαροπούλου, Μητσοτάκη, ip ipras

Πριν από λίγες ώρες, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελαρόπουλος, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης և οι πολιτικοί ηγέτες διατύπωσαν τις δηλώσεις τους για το 2020. Στέλνοντας μηνύματα αισιοδοξίας το 2021.

Στο μήνυμά του για το Νέο Έτος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρεται στις επιδημίες, την οικονομία, τα εθνικά προβλήματα, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι «το 2021 θα είναι έτος ελπίδας και ανάκαμψης». Το εμβόλιο είναι «το διαβατήριό μας για την ελευθερία», είπε, προσθέτοντας ότι «το εμβόλιο είναι μια πράξη αυτοσεβασμού για ολόκληρη την κοινωνία».

Στο μήνυμά του, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το εμβόλιο κατά του Covide είναι δώρο της Πρωτοχρονιάς για το 2021, ενώ σημείωσε ότι οι περιορισμοί θα διατηρηθούν εφόσον δεν τηρούνται.

“Μετά από λίγο, αφήνουμε πίσω ένα χρόνο γεμάτο πρωτοφανείς δυσκολίες. “Πριν από αυτό, η χώρα είχε ξεπεράσει το οικονομικό και κοινωνικό αδιέξοδο, προχωρούσαμε μαζί”, δήλωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο μήνυμά του για το Νέο Έτος.

«Αλλά μετά ξέσπασε η επιδημία, η οποία πολιορκεί ακόμα ολόκληρο τον πλανήτη, ενώ η χώρα μας κλήθηκε να κυβερνήσει πολλά μέτωπα ταυτόχρονα. Έκρηξη μεταναστευτικών κυμάτων. Επιπτώσεις του κορανοϊού στην υγεία և οικονομία. Και, φυσικά, η σύγχυση στον τομέα των εθνικών μας προβλημάτων. Η Ελλάδα ανταποκρίθηκε σε όλα αυτά. Διασφαλίζει τα σύνορά της σε ευρώ. Στα νησιά του Αιγαίου, προστάτευε και διευκόλυνε τα νησιά του. Υπερασπίστηκε τα δικαιώματά της στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ταυτόχρονα, προστάτευε τη ζωή και το εισόδημα όλων. Τολμηρά, αλλά χωρίς συμβιβασμούς στις αρχές της δημοκρατίας, τους κανόνες του κοινοβουλευτισμού. “Στο τέλος του έτους, λοιπόν, έχουμε τους πόρους για να μετατρέψουμε την εμπειρία του 2020 σε δύναμη του 2021”, είπε.

«Φέτος γιορτάζουμε με διαφορετικό τρόπο, στο σπίτι με την οικογένειά μας, κλείνοντας την πόρτα στον ιό. Καθώς τα γεγονότα ξετυλίγονται, οι κίνδυνοι κρύβονται. Και παρά την κούραση πολλών μηνών, θα ήταν άδικο να ξεκουραστούμε για λίγα δευτερόλεπτα για να καταστρέψουμε αυτό που έχουμε φτιάξει μέχρι τώρα μέσω της θυσίας.

Μετά από όλα, το διαβατήριο για μια καλύτερη ζωή είναι ήδη εδώ. Το εμβόλιο είναι η ασπίδα μας – το στέλεχος της υγείας που λαμβάνει η νέα χρονιά από τον παλιό που αναχωρεί.

Τώρα λοιπόν είναι η ώρα να γεφυρώσουμε ώριμα το χάσμα μεταξύ του τέλους του πολέμου των κορωνών και της έναρξης της μάχης για πρόοδο. Μια γέφυρα που κρύβει παγίδες. Γι ‘αυτό πρέπει να το περάσουμε αργά και σταθερά.

Έτσι, οι περιορισμοί θα διατηρηθούν εφόσον δεν τηρούνται. Επειδή τα γεγονότα λειτουργούν μόνο όταν ορισμένοι δεν είναι. Και θα καταργηθούν καθώς ενισχύεται η εμπιστοσύνη. Το άνοιγμα των σχολείων μας είναι πάντα προτεραιότητα. “

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης ipras επέκρινε την κυβέρνηση για τη διαχείριση της επιδημίας το 2020, τονίζοντας ότι «η χώρα μας αντιμετώπισε μια επιδημία, υπό την ηγεσία ανθρώπων που δεν πίστευαν ποτέ στην αξία ενός κράτους πρόνοιας. “Και όταν ήρθε η επιδημία, δυστυχώς, οι προτεραιότητες δεν άλλαξαν.” Κύριε Τσ. Και μια υποχρέωση που θα καταπολεμήσουμε από την πρώτη ημέρα του νέου έτους, ώστε η απώλεια να μην γίνει συνήθεια σε αυτό το μέρος. “

Πηγή: iefimerida.gr

Source