Πώς να διορθώσετε το ζήτημα της μαύρης οθόνης του iPhone – Πλήρης οδηγός με λύσεις εργασίας

Για τους χρήστες του IOS, δεν υπάρχει τίποτα πιο τρομακτικό από το να συναντήσετε τη μαύρη οθόνη του θανάτου στη συσκευή τους iPhone. Αν και αυτό το ζήτημα δεν είναι τόσο κοινό, Μαύρη οθόνη iPhone μπορεί ακόμα να συμβεί για διάφορους λόγους.

Εάν αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα, τότε μην πανικοβληθείτε. Αντί να μεταφέρετε το τηλέφωνό σας στο κέντρο επισκευής, θα πρέπει να δοκιμάσετε μερικές κοινές λύσεις που έχουν αποδειχθεί ότι λειτουργούν για αυτό το πρόβλημα.

Ας μιλήσουμε λεπτομερώς σχετικά με το μη ανταποκρινόμενο σφάλμα μαύρης οθόνης για το iPhone και τους πιθανούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να επιλύσετε αυτό το σφάλμα μόνοι σας, χωρίς να χρειάζεστε επαγγελματική βοήθεια.

Πιθανοί λόγοι για τη μαύρη οθόνη του θανάτου

Η μαύρη οθόνη μπορεί να εμφανιστεί για διάφορους λόγους. Μπορεί να οφείλεται σε προβλήματα υλικού, σε θέματα λογισμικού ή ακόμα και λόγω μιας μη ανταποκρινόμενης εφαρμογής.

Εάν δείτε το iPhone σας να έχει κολλήσει στο λογότυπο της Apple, τότε είναι πιθανώς πρόβλημα λογισμικού. Τα ζητήματα του λειτουργικού συστήματος και του λογισμικού μπορούν μερικές φορές να επιλυθούν με απλές λύσεις. Θα μοιραστούμε μαζί σας όλες τις πιθανές λύσεις για την επίλυση αυτού του ζητήματος που μπορεί να λειτουργήσει για εσάς. Αυτές οι μέθοδοι θα βοηθήσουν στη διόρθωση του συστήματος IOS και στην επίλυση του ζητήματος της μαύρης οθόνης για το iPhone.

Ακολουθούν ορισμένοι από τους πιο συνηθισμένους λόγους για τους οποίους η οθόνη του iPhone σας ενδέχεται να έχει γίνει μαύρη και να μην ανταποκρίνεται

 • Αποστραγγισμένη μπαταρία
 • Ζητήματα λογισμικού
 • Ζητήματα υλικού
 • Ζητήματα εφαρμογών

Τρόπος επίλυσης προβλημάτων μαύρης οθόνης iPhone

Λύση # 1 Φορτίστε το iPhone σας

Όταν βλέπετε την οθόνη του iPhone σας να είναι εντελώς μαύρη, το πρώτο πράγμα που θα θέλατε να κάνετε είναι να φορτίσετε το τηλέφωνό σας.

Καθώς η συσκευή iPhone μεγαλώνει, η απόδοση της μπαταρίας αρχίζει να μειώνεται και ίσως χρειαστεί να φορτίσετε το τηλέφωνο πολλές φορές την ημέρα με βάση την υγεία της μπαταρίας.

Η μαύρη οθόνη μπορεί να συμβεί όταν το τηλέφωνό σας δεν χρειάζεται να φορτίσει καθόλου. Πρέπει να συνδέσετε το τηλέφωνό σας στην πλησιέστερη πρίζα για φόρτιση και να το αφήσετε εκεί για 10 έως 15 λεπτά. Το τηλέφωνό σας θα πρέπει να ξεκινήσει από τώρα.

Εάν δεν λειτουργεί, τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε τη λύση που αναφέρεται παρακάτω.

Λύση # 2 Επανεκκινήστε το iPhone σας

Εάν ένα σφάλμα λειτουργικού συστήματος ή μια εφαρμογή προκαλεί τη μαύρη οθόνη, μπορείτε να επιδιορθώσετε το πρόβλημα επανεκκίνηση του iPhone σας. Επειδή δεν θα υπάρχει καμία επιλογή να κάνετε επανεκκίνηση στο τηλέφωνό σας λόγω της μαύρης οθόνης, θα πρέπει να το κάνετε χειροκίνητα.

Δείτε πώς μπορείτε να επανεκκινήσετε το iPhone σας

 • Πιέστε γρήγορα και στη συνέχεια αφήστε το κουμπί αύξησης έντασης
 • Πατήστε και αφήστε το κουμπί μείωσης έντασης με τον ίδιο τρόπο
 • Τώρα, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας μέχρι το σημείο που βλέπετε το λογότυπο της Apple στην οθόνη

Αυτό θα πρέπει να εκκινήσει το iPhone σας με αναγκαστικό τρόπο. Η επανεκκίνηση μπορεί να διαρκέσει αρκετό χρόνο, αλλά θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από όλες τις ανωμαλίες που σχετίζονται με το λογισμικό που προκαλούν τη μαύρη οθόνη.

Λύση # 3 Επαναφέρετε το iPhone σας

Εάν καμία από τις παραπάνω μεθόδους δεν λειτουργεί για εσάς, μπορείτε να δοκιμάσετε να επαναφέρετε το iPhone σας στην προεπιλεγμένη εργοστασιακή ρύθμιση. Λάβετε υπόψη ότι η επαναφορά του τηλεφώνου σας θα αφαιρέσει όλα τα αρχεία και τα δεδομένα σας από αυτό.

Η ιδέα πίσω από την επαναφορά είναι να επαναφέρετε το τηλέφωνό σας στην κατάσταση που κυκλοφόρησε από το εργοστάσιο. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα αρχεία και οι εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει στο τηλέφωνό σας θα αφαιρεθούν από αυτό και το τηλέφωνό σας θα επιστρέψει στην αρχική του κατάσταση.

Για να αποφύγετε το σφάλμα iPhone 4013, βεβαιωθείτε ότι δεν αποσυνδέετε το iPhone σας όταν υποβάλλεται σε επαναφορά.

 • Εγκαταστήστε το iTunes στον υπολογιστή σας
 • Συνδέστε το iPhone σας στον υπολογιστή
 • Ανοίξτε το iTunes και περιμένετε να αναγνωρίσει τη συσκευή σας
 • Επίλεξε το Περίληψη επιλογή από το iTunes
 • Βρείτε εκεί την επιλογή επαναφοράς και κάντε κλικ σε αυτήν
 • Περιμένετε να ολοκληρωθεί η επαναφορά της συσκευής

Αυτή η διαδικασία επιδιορθώνει το σύστημα IOS και κάνει τη συσκευή σας να επιστρέψει στην αρχική της εργοστασιακή κατάσταση.

Λύσεις # 4 Επαναφορά σε λειτουργία ανάκτησης

Κάθε φορά που ενημερώνετε το iPhone σας σε νεότερο λειτουργικό σύστημα, μεταβαίνει σε λειτουργία ανάκτησης. Μπορείτε να αναγκάσετε το iPhone σας σε λειτουργία ανάκτησης για να απαλλαγείτε από το ζήτημα της μαύρης οθόνης.

Εδώ μπορείτε να το κάνετε

 • Πατήστε και αφήστε γρήγορα το κουμπί αύξησης έντασης
 • Πατήστε και αφήστε γρήγορα το κουμπί μείωσης έντασης
 • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Sleep / Wake για περίπου 10 δευτερόλεπτα
 • Θα πρέπει να λάβετε το μήνυμα μετά από λίγα δευτερόλεπτα, ζητώντας σας να συνδεθείτε στο iTunes
 • Ορίστε την επιλογή Ενημέρωση από την επιλογή που εμφανίζεται στην οθόνη και η συσκευή θα επανεκκινήσει το λειτουργικό σύστημα χωρίς να διαγράψει τα αρχεία και τις εφαρμογές σας από το τηλέφωνο

Σημείωση: Εάν το iPhone σας κολλήσει σε λειτουργία ανάκτησης, θα πρέπει να το επαναφέρετε για να βγείτε από τη λειτουργία ανάκτησης.

Τυλίγοντας

Εάν καμία από τις παραπάνω μεθόδους δεν λειτουργεί για εσάς, θα πρέπει να μεταφέρετε το τηλέφωνό σας στο κέντρο εξυπηρέτησης. Αυτές οι μέθοδοι λειτουργούν για τα περισσότερα ζητήματα λογισμικού και εάν δεν λειτουργούν για εσάς, τότε είναι προφανές ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το υλικό του τηλεφώνου σας. Σε αυτήν την περίπτωση, η μετάβαση στο κέντρο εξυπηρέτησης και η επισκευή του iPhone σας θα ήταν η καλύτερη επιλογή σας.

Source