Πώς να στείλετε το Survivor SMS; Πόσο είναι το τέλος SMS Survivor, πόσο είναι; Turkcell, Vodafone, Türk Telekom sms πόσα χρήματα;

Πόσο κοστίζει ο επιζών 2021 SMS;

Survivor 2021 Στείλτε sms χρέωση θεατών στην Τουρκία, όπου λαμβάνετε SMS μόνο από 2,90 £. Αν όμως τα sms αποστέλλονται από την Κύπρο, χρεώνεται 2,96 TL. Η ψηφοφορία μπορεί επίσης να γίνει από την πλαϊνή εφαρμογή του tv8. Στη συνέχεια, οι μισθοί ανεβαίνουν στα 3 TL.

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ;

Στο νέο μέρος του Survivor 2021 Ünlüler Volunteers, θα υπάρξει ο ενθουσιασμός του παιχνιδιού ασυλίας μεταξύ των διαγωνιζομένων των δύο ομάδων απόψε. Οι διαγωνιζόμενοι, που θα είναι στο πρώτο παιχνίδι ασυλίας του Survivor 2021, θα αγωνιστούν να αποκτήσουν την πρώτη ασυλία και να προστατεύσουν τις ομάδες τους. Ένα άτομο από την ομάδα που έχασε το παιχνίδι ασυλίας θα είναι ο πρώτος υποψήφιος αποκλεισμού για το Survivor 2021.

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΒΡΑΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΛΗΤΗ;

Στο Survivor 2021, οι διασημότητες και οι εθελοντές περίμεναν έναν πολύ δύσκολο αγώνα την πρώτη ημέρα. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, που χρειάστηκε τρεις εβδομάδες για να χτιστεί, παίχτηκε ένα παιχνίδι βραβείων. Στο τέλος της μακράς και δύσκολης πορείας στο παιχνίδι των βραβείων, σημείωσε πόντους για την ομάδα που έπεσε για πρώτη φορά εννέα κύβους. Και η ομάδα των δέκα θα κερδίσει το παιχνίδι. Οι εθελοντές ξεκίνησαν πολύ καλά σε αυτό το παιχνίδι και έφεραν το παιχνίδι στο 7-1. Μετά από αυτό το σκορ, η ομάδα του Ünlüler φάνηκε να ανακάμπτει λίγο και άρχισε να κλείνει διαφορετικά. Μετά από αμοιβαία παιχνίδια, το σκορ ήταν Εθελοντές 9 – Διασημότητες 7. Σε αυτό το στάδιο, όπου ο Poyraz και ο Baris συναντήθηκαν, η ομάδα που κέρδισε το παιχνίδι βραβείων ήταν Volunteers.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΛΗΤΗ;

Στο παιχνίδι βραβείων που παίζεται στο Survivor, θα λάβει εξοπλισμό ψαρέματος όπως καμάρες και καλάμια ψαρέματος.

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΤΗΣ 2021;

Στο Survivor 2021, οι διαγωνιζόμενοι συγκεντρώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού μετά από δύο αγώνες που έπαιξαν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πραγματοποιήθηκε ψηφοφορία στην ομάδα Εθελοντών στο συμβούλιο. Και αυτή η ψηφοφορία έγινε ανοιχτά. Οι διαγωνιζόμενοι είπαν στην ομάδα του Ünlüler από όπου κάθονταν εξαιτίας του ποιου ανταγωνιστή πρέπει να περάσει. Έξι διαγωνιζόμενοι που πήραν το λόγο στην εθελοντική ομάδα έδωσαν το όνομα İlayda Şeker. Επομένως, ο İlayda Şeker από την ομάδα εθελοντών μετακόμισε στην ομάδα Ünlüler.

ΠΟΙΟΣ ΖΑΧΑΡΗ ΣΕ ILAY;

Η İlayda Şeker, που θα αγωνιστεί στο Survivor που πραγματοποιήθηκε στη Δομινικανή Δημοκρατία, γεννήθηκε το 1994 στο Nevşehir. Ο διαγωνιζόμενος, ο οποίος ζούσε με την οικογένειά του στην περιοχή Ürgüp του Νεβσεχίρ μέχρι την ηλικία των 18 ετών, ήρθε στον παππού του, ο οποίος έζησε στην Κωνσταντινούπολη, μετά από σπουδές στο Πανεπιστήμιο Sakarya.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ILAYDA SEKER;

Η Ilayda Şeker, ένας από τους συμμετέχοντες στην εθελοντική ομάδα Survivor 2021, δήλωσε ότι ασχολήθηκε με διάφορες δραστηριότητες πριν από την Survivor. Η İlayda Şeker δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή δεν εργάζεται. Στην νέα προσδοκία Survivor 2021 Ünlüler Volunteers για τη νέα σεζόν, η İlayda Şeker κάνει μια αξιοσημείωτη πρόταση και λέει, “Προετοιμάστε ινσουλίνες, έρχομαι να αυξήσω τη ζάχαρη σας” και δηλώνει ότι είναι επιθετική στο Survivor.

“ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ”

Η Ilayda Şeker τονίζει ότι έχει πολύχρωμη προσωπικότητα και πιστεύει ότι μπορεί να επιτύχει κάτι χωρίς αθλητική ταυτότητα. Ο Survivor İlayda Şeker είπε: «Δεν κερδίζεται ούτε χάνεται χωρίς να παίζει κανένα παιχνίδι. Έρχομαι να κερδίσω αυτό το παιχνίδι, όχι να το χάσω ». Από την άλλη πλευρά, οι πληροφορίες για την ιδιωτική ζωή του İlayda Şeker είναι επίσης μεταξύ των θεμάτων που ερευνήθηκαν. Είναι γνωστό ότι η Ilayda Seker, συμμετέχων στην εθελοντική ομάδα Survivor, δεν είναι παντρεμένη.

Source