Πώς να στείλετε SMS Survivor 2021; Survivor Celebrities Volunteers TV8 Side Screen αποστολή sms! Πόσο είναι η χρέωση Survivor 2021 Sms;

Fullafk.com – Πώς να στείλετε SMS Survivor; Πόσο είναι το SMS το 2021; Μπορείτε να στείλετε sms Survivor ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα. Το πρόγραμμα ανταγωνισμού που διοργανώνει η Acun Ilıcalı σπάζει τα ρεκόρ κατάταξης κάθε χρόνο. Η ψηφοφορία μέσω SMS χρησιμοποιείται από τους συμμετέχοντες για να φτάσουν στο επόμενο επίπεδο του διαγωνισμού. Όλοι θέλουν να συμμετάσχουν σε μια ψηφοφορία με μήνυμα κειμένου για να υποστηρίξουν τον αγαπημένο τους παίκτη με την ηθική και τη συμπεριφορά τους. Πώς να στείλετε ένα μήνυμα κειμένου σε έναν επιζώντα; Πώς να στείλετε ένα SMS στο Survivor; ερωτήσεις που αναζητούν απαντήσεις. Μην ανησυχείτε, η αποστολή sms είναι μια πολύ απλή διαδικασία. Θα μπορείτε να στείλετε SMS σε 2-3 βήματα για να υποστηρίξετε τον αγαπημένο σας ανταγωνιστή. Πώς να στείλετε SMS Survivor 2021; Survivor Celebrities Volunteers TV8 Side Screen αποστολή sms! Πόσο κοστίζει η χρέωση Survivor 2021 Sms; Οι λεπτομέρειες συνεχίζονται στα νέα …

Πόσο είναι το τέλος SMS Survivor; Στο Survivor, το κοινό θέλει να στείλει SMS στους παίκτες που υποστηρίζουν στους ημιτελικούς και στους τελικούς. Πώς να στείλετε SMS Survivor; Ακολουθούν πληροφορίες σχετικά με το τέλος SMS Survivor!

Πώς λαμβάνεται το Survivor Sms;

Μπορείτε να στείλετε ένα SMS στο 1890 πληκτρολογώντας το όνομα του διαγωνιζόμενου που υποστηρίζετε.

Παράδειγμα: Μπορείτε να ψηφίσετε πληκτρολογώντας “Όνομα” και στέλνοντας ένα SMS στο 1890.

Επίσης, ανέπτυξε την εφαρμογή ψηφοφορίας και ανταλλαγής μηνυμάτων TV8. Μόλις ξεκινήσει η ψηφοφορία Survivor, μπορείτε να ψηφίσετε μέσα από αυτήν την εφαρμογή. Το όνομα της εφαρμογής είναι “Πλευρική οθόνη TV8”.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συσκευές iOS και Android. Μετά την έναρξη του διαγωνισμού, μπορείτε να ψηφίσετε τον υποστηριζόμενο παίκτη κατεβάζοντας την εφαρμογή. Επιπλέον, η εφαρμογή περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τη χρέωση μηνύματος κειμένου για το Survivor και την αμοιβή για τον τόπο στον οποίο θα σταλεί το μήνυμα κειμένου.

Πώς να στείλετε SMS με πλευρική οθόνη TV8;

  1. Πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής πλευρικής οθόνης TV8 στο τηλέφωνό σας.

2. Ανοίξτε την εφαρμογή.

Κατά την αποστολή SMS, ανοίξτε την εφαρμογή Πλευρική οθόνη TV8 μόλις ολοκληρώσετε την ψηφοφορία. Στη συνέχεια, θα δείτε τους συμμετέχοντες που θέλετε να ψηφίσετε και να υποστηρίξετε.

Κάντε κλικ σε οποιονδήποτε από τους παίκτες που υποστηρίζετε. Αφού επιλέξετε τον αντίπαλο που υποστηρίζετε, θα δείτε το παρακάτω γράφημα.

Στην οπτικοποίηση που εμφανίζεται, θα δείτε δύο επιλογές: “Ψηφοφορία μέσω SMS” και “Ψηφοφορία με την εφαρμογή”. Σε κάθε μία από τις επιλογές, μπορείτε να ψηφίσετε τον παίκτη που υποστηρίζετε.

SMS Survivor 2021 Πόσο;

Survivor 2021 αποστολή SMS σε κοινό στην Τουρκία σε τόσο χαμηλή τιμή 2,90 £.

Ωστόσο, εάν το SMS αποστέλλεται από την Κύπρο, η χρέωση είναι 2,96 TL.

Μπορείτε επίσης να ψηφίσετε από την εφαρμογή TV8. Τότε οι μισθοί θα αυξηθούν σε 3 TL.

Για τους συνδρομητές Turkcell, Türk Telekom και Vodafone, το τέλος ψηφοφορίας μέσω SMS συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων είναι 2,90 TL, για KKTCELL 2,96 TL, για KKTC Telsim 2,96 TL.

Οι χρήστες γραμμών εκτός από αυτούς τους χειριστές μπορούν να ψηφίσουν μόνο στο App Store ή στο Google Play.

Το τέλος ψηφοφορίας στο Google Play είναι 2,69 TL συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και το τέλος ψηφοφορίας στο App Store είναι 2,99 TL. Παράδειγμα: Μπορούν να πληκτρολογήσουν NAME TV8 και να στείλουν SMS στους αριθμούς που αναφέρονται παρακάτω, ανάλογα με τις χώρες τους.

Ελβετία: Το μήνυμα εστάλη στο 543. Χρέωση: 1,00 CHF

Γαλλία: Ένα μήνυμα αποστέλλεται στο 71004. Χρέωση: 0,50 EUR

Ολλανδία: Ένα μήνυμα αποστέλλεται στο 5030. Χρέωση: 1,10 EUR

Αυστρία: Το μήνυμα εστάλη στο 0900506506. Χρέωση: 1,10 EUR

Βέλγιο: Το μήνυμα εστάλη στο 3211. Χρέωση: 1,50 EUR

Ηνωμένο Βασίλειο: Το μήνυμα εστάλη στο 68899. Η χρέωση χρεώνεται ως 1,00 £ + Τυπική τιμή δικτύου.

Πώς μπορώ να ξέρω αν το Survivor SMS έχει εξαφανιστεί;

Ο μεγαλύτερος φόβος των θεατών είναι ότι το απεσταλμένο μήνυμα κειμένου θα χαθεί. Σε αυτό το σημείο, οι άνθρωποι αναρωτιόταν πώς να γνωρίζουν εάν το SMS εστάλη. Ένα ειδικό μήνυμα θα σταλεί από τον χειριστή Acun στο άτομο που έστειλε το SMS για να κατανοήσει ότι το SMS έχει σταλεί. Όταν λάβετε ένα μήνυμα όπως ευχαριστώ για την ανταλλαγή μηνυμάτων, θα ξέρετε ότι έχει φτάσει.

Όταν αλλάξει το σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων SMS του Survivor, το άρθρο θα ενημερωθεί και θα τροποποιηθεί. Επίσης, ακολουθήστε τα κείμενα πληροφοριών στην οθόνη προτού στείλετε ένα SMS. Επειδή όταν υπάρχει αλλαγή στο σύστημα αποστολής, θα αναφέρεται εδώ. Δεν θα χρεωθείτε άλλες χρεώσεις εκτός από τις συμφωνημένες χρεώσεις. Δεν υπάρχει συνεχής ροή τελών. Χρεώνεται μόνο μία φορά.

.Source