Πώς «συντρίβουν» τον κοραναϊό στο Ντουμπάι… Γεμάτο αεροδρόμια, ξενοδοχεία և κλαμπ (βίντεο)

Σε όλα τα Emirates, οι περιπτώσεις μπορούν να φτάσουν τα 1000 την ημέρα, αλλά οι ηγέτες δεν ανησυχούν για το στοίχημα σε ένα καλό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης.

Αυτές μπορεί να είναι μελλοντικές εικόνες στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια, οι εικόνες από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι που δημοσιεύθηκαν από το ελληνικό protothema.gr αφήνουν μια εντυπωσιακή εντύπωση.

Χιλιάδες ταξιδιώτες διακοπών είτε έχουν επισκεφθεί τα πλούσια Εμιράτα είτε έχουν ταξιδέψει σε άλλους προορισμούς. Χωρίς ειδικά μέτρα ασφαλείας, σχεδόν το ένα μετά το άλλο, λιγότερο από δύο μέτρα μακριά, αλλά φορώντας προστατευτικές μάσκες, οι ταξιδιώτες που φτάνουν στο Ντουμπάι, αφήνοντας τον υπόλοιπο κόσμο, δημιουργούν μια μεγάλη θάλασσα ανθρώπων που κινούνται. Οι αρχές του αραβικού κράτους ελέγχουν όλους εκείνους που εισέρχονται στη χώρα, και έως ότου βγει το αποτέλεσμα, μένουν σε ξενοδοχεία.

Μια εικόνα που θα ήταν φυσιολογική κατά την προσχολική περίοδο, ειδικά για το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι, το οποίο έχει την υψηλότερη κίνηση στον κόσμο των διεθνών πτήσεων, το τρίτο στον κόσμο της επιβατικής κίνησης, το έκτο αεροδρόμιο για τη μεταφορά φορτίου.

Τι κάνει το Ντουμπάι έναν ελκυστικό προορισμό αυτή τη στιγμή; Αλλά φυσικά το γεγονός ότι όλα είναι ανοιχτά. Εστιατόρια, κλαμπ, εμπορικά κέντρα – όλα λειτουργούν κανονικά με μέτρα ασφαλείας που σέβονται όλοι. Οι περιπτώσεις μπορούν να φτάσουν έως και 1.000 την ημέρα σε όλα τα εμιράτα, αλλά οι διαχειριστές δεν ανησυχούν για το στοίχημα σε ένα αρκετά καλό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης.

Στο Εμιράτο των 10 εκατομμυρίων, όπως το Ντουμπάι, οι υγειονομικές αρχές έχουν δοκιμάσει μέχρι τώρα 15 εκατομμύρια κοροναϊούς.

Οι εμβολιασμοί έχουν ήδη ξεκινήσει, երկու στην πραγματικότητα υπάρχουν δύο εμβόλια: Pfizer ական Κινεζικά εμβόλια.

Η κυβέρνηση στοχεύει στον εμβολιασμό όλων των κατοίκων των ΗΑΕ έως τον Μάρτιο του 2021.

Σημειώνεται ότι τόσο η Σαουδική Αραβία όσο και το Κουβέιτ έχουν ήδη χορηγήσει εμβόλια για όλους τους πολίτες.

Πηγή: protothema.gr

Source