Ρίβαλντο. Ο Μέσι παραμένει ο καλύτερος παίκτης … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο Rivaldo εξέφρασε την άποψή του ότι ο Lionel Messi, ακόμη και αν φύγει από τη Βαρκελώνη, βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο για τουλάχιστον 2-3 χρόνια.

Το καλύτερο άλογο είναι το 2021 με τον Lionel Messi, ο οποίος κάνει υπέροχο το ένα μετά το άλλο, γεγονός που οδήγησε τη Μπαρτσελόνα να βοηθά να τερματίσει τρίτη στο τραπέζι στο εκτός έδρας παιχνίδι 4. Μετά τη νίκη εκτός έδρας με σκορ 0. Γρανάδα

Ο βετεράνος άσος του Blaugrana Rivaldo επαίνεσε τον Αργεντινό σούπερ σταρ σε μια συνέντευξη, ενώ επιμένει ότι ακόμα κι αν φύγει από τη Βαρκελώνη, θα είναι σε υψηλό επίπεδο για τουλάχιστον 2-3 χρόνια.

“Ο Μέσι ξεκίνησε το 2021 πολύ καλά, με εξαιρετικές επιδόσεις, γκολ και ασίστ, όπως έχουμε δει όλοι. Για αυτόν, αλλά και για το σύλλογο, είναι πιθανό η σχέση τους να παραμείνει καλή, ακόμη και αν φύγει στο τέλος της σεζόν.

Δεν ξέρουμε αν θα παρατείνει το συμβόλαιό του, αλλά τουλάχιστον τον βλέπουμε στα καλύτερά του, πράγμα που δείχνει ότι μπορεί να παραμείνει στο υψηλότερο επίπεδο για τουλάχιστον 2-3 χρόνια.

Πρέπει να εκτιμήσουμε τη χαρά που μας προσφέρει με την όμορφη του εμφάνιση. “Εν πάση περιπτώσει, μπορεί να τονιστεί ότι ο Μέσι, ακόμα κι αν δεν παίζει καλά, παραμένει ο καλύτερος παίκτης στη Βαρκελώνη, που δείχνει την ποιότητα, αλλά και την ικανότητά του για το σύλλογο”, δήλωσε ο Ρίμπο, ο οποίος έφυγε από τη χώρα μας. ως παίκτης του Ολυμπιακού և ΑΕΚ.

Source