Ρα երարդ. “Βάζω ακόμα το κουπόνι, θέλω να το γεμίσω με Ρέιντζερς”

Παρόλο που έχουν περάσει έξι χρόνια, ο Στίβεν Ραάρντ δεν μπορεί να «σβήσει» εντελώς τη μνήμη του «θανατηφόρου» ολίσθησης του Λίβερπουλ – Τσέλσι, αλλά θέλει να κλείσει το «τραύμα» κερδίζοντας το πρωτάθλημα με τον Ρέιντζερς ως προπονητής.

Στιγμή: Στίβεν Ραάρντ γλιστρά και τον αφήνει Ντέμπα Μπα: Ο Mignolet είναι αναμφίβολα χαραγμένος στη μνήμη του θρύλου του για να ταιριάζει και να λειτουργεί ομαλά. Λίβερπουλ«Έξι χρόνια αργότερα, οι Κόκκινοι« λύτρωσαν »τον τίτλο που είχαν σχεδόν χάσει το 2014, αλλά ακόμη και στην τρέχουσα εκπληκτική τους κατάσταση, ο Stevie G δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τη« μοιραία »σκηνή του. την καριέρα του ως παίκτης. Τώρα, ως προπονητής, ξέρει τον τρόπο εξιλέωσης.

Ο τεχνικός του Ρέιντζερς:, ο οποίος είπε ξεκάθαρα: την επιθυμία του να καθοδηγήσει την καρδιά του Στο μέλλον, τόνισε ότι το πρωτάθλημα με τους Προτεστάντες θα τον βοηθήσει να αντισταθμίσει εναντίον του. Και κρίνοντας από την τρελή πορεία του Ρέιντζερς: στο πρωτάθλημα, πίσω Διαφορά 19 πόντων από το “Celtic”Με μόνο 5 γκολ σε 20 αήττητα παιχνίδια (το καλύτερο ξεκίνημα στη Σκωτία), κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση.

«Είναι σίγουρα ένα κίνητρο. Αυτό που συνέβη – “πώς συνέβη, όπως το τέλος της καριέρας μου στο Λίβερπουλ, ήταν ένα πραγματικό, βάναυσο χτύπημα στη μέση”. Συνολικά, և ως ομάδα և λέσχη, ήταν μια μεγάλη απογοήτευση επειδή ήμασταν τόσο κοντά.

“Το γεγονός ότι έχουν κερδίσει τον τίτλο από τότε, στην πραγματικότητα, είναι οι πρωταθλητές, που είναι υπέροχο για μένα, βοήθησε στην επούλωση της πληγής. Ωστόσο, από προσωπική άποψη, έχοντας υψηλά πρότυπα ως προπονητής և, η κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Rangers θα ήταν επίσης πολύ χρήσιμη στο κλείσιμο αυτού του τραύματος.“Ο Άλαν Σάσερ είπε στην Αθλέτικ, ενώ κάποτε μίλησε για την υποστήριξη που έλαβε Jürgen Klopp,

«Ο Jürgen Klopp βρίσκεται στο άλλο άκρο του τηλεφώνου. Αν τον καλέσω και ζητήσω τη γνώμη του για το ένα ή το άλλο, ξέρω σίγουρα ότι θα επιστρέψω την ειλικρινή γνώμη. Και όχι επειδή είμαι ο Στίβεν, αλλά επειδή θέλει πραγματικά να με στηρίξει, κάτι που είναι υπέροχο.»

πηγή: gazzetta.gr

Source