Ροή τηλεόρασης FOX | Τι θα είναι το Zümrüdüanka στο νέο επεισόδιο;

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου Τι είναι η ροή τηλεοπτικής μετάδοσης FOX; Ποιες σειρές και προγράμματα υπάρχουν στις οθόνες της τηλεόρασης FOX σήμερα; Ενώ υπάρχει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται “Clean Benin My Job” στη ζώνη της ημέρας, το “Zuhal Topal’la” θα εμφανίζεται στις οθόνες στο δεύτερο μισό της ημέρας. Το βράδυ, η δημοφιλής σειρά “Zümrüdüanka” θα εμφανιστεί στις τηλεοπτικές οθόνες FOX στις 20:00 με το νέο της επεισόδιο. Ποια είναι λοιπόν άλλα προγράμματα και σειρές στις οθόνες της τηλεόρασης FOX; Εδώ είναι την Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, ροή τηλεοπτικής μετάδοσης FOX …

Ροή τηλεόρασης FOX |  Τι θα είναι το Zümrüdüanka στο νέο επεισόδιο;

FOX TV 30 Δεκεμβρίου 2020 Τετάρτη μετάδοση ροής

08:00 Ξυπνητήρι
10.45 Μια νέα μέρα με το Çağla
12:45 Αγάπη ξανά
14:00 Ο καθαρισμός του Μπενίν είναι δική μου επιχείρηση
16:00 Στο τραπέζι με το Zuhal Topal
19:00 FOX Κύρια Νέα με τον Selçuk Tepeli
20:00 Σμαραγδένιος

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ZÜMRÜANKA;

Η μόνη θεραπεία για τους Zümrüt και Serhat, που έμαθαν ότι δεν μπορούν φυσικά να είναι γονείς, είναι η υποκατάστατη μητέρα. Ωστόσο, η πρόταση του Azimet για τον Deniz για αυτό και η προσπάθειά του να εξαλείψει τον Zümrüt, ακόμη και σε ένα τόσο ευαίσθητο ζήτημα, τους εξοργίζει και τους δύο. Προτεραιότητα του Serhat είναι ο Zümrüt και τώρα θα είναι ό, τι θέλει η γυναίκα του. Η Μελίχα εξαφανίστηκε παίρνοντας το φάκελο γεμάτο χρήματα από την τσέπη του Λάτφι. Κάνει όλους, ιδιαίτερα τον πατέρα του, πολύ απογοητευμένο. Η ξαφνική και παιδική του απόφαση τον θέτει σε ένα μη αναστρέψιμο μονοπάτι. Ο Rüstem, που ζει για την υπερηφάνειά του, θα πληρώσει τα χρήματα που έκλεψε η κόρη του, ανεξάρτητα από το τι.

Αφού δραπέτευσε δραστικά από τον Μπαχράμ, ο Κανάν αρχίζει να κατανοεί τη σημασία της κατάστασής του και να αμφισβητεί αυτήν την ατελείωτη σχέση με τον Αμπάς. Zümrüt Serhat ζευγάρι που θέλει να γίνει οικογένεια το συντομότερο δυνατό. Καθώς αποφάσισε να πάει στην Κύπρο, η Azimet παίζει το τελευταίο φύλλο ατού. Και οι ρόλοι αλλάζουν ξανά.

Ροή τηλεόρασης FOX |  Τι θα είναι το Zümrüdüanka στο νέο επεισόδιο;

Τι θα συμβεί στο νέο κεφάλαιο του ZÜMRÜANKA;

Το απίστευτο σχέδιο της Azimet λειτουργεί και ο Deniz επιστρέφει στο αρχοντικό κατόπιν αιτήματος του Zümrüt. Αν και ο Serhat δεν μπορεί να το καταλάβει στην αρχή, όταν μαθαίνει γιατί, αντιδρά πολύ. Ωστόσο, ο Zümrüt αποφάσισε.

Ο Σουχάνταν, για άλλη μια φορά συγκλονισμένος από την προδοσία του πατέρα του. Σοκαρίζει όλους, ειδικά τον Αμπάς, κάνοντας ένα βήμα που κανείς δεν περίμενε. Αλλά το πραγματικό σοκ θα υποστεί ο ίδιος. Το μόνο που ξέρει είναι ότι δεν γνωρίζει τίποτα. Όταν ο Behram φτάνει στις ίδιες πληροφορίες, το μόνο που νιώθει είναι η απογοήτευση και ο θυμός. Ο Deniz, που θέλει να σκεφτεί την προσφορά του Zümrüt, μαθαίνει ότι ο Azimet τον εξαπατούσε επίσης. Θέλει να φύγει από το σπίτι. Ο Zümrüt, που ευτυχώς έμαθε για το παιχνίδι που παίζεται σε αυτό, είναι πολύ θυμωμένος. Όταν έρχεται στο αρχοντικό, υπάρχει μια μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ των τριών γυναικών.

.Source