Ρυμουλκούμενο Survivor. Η Ελευθερία αντιμετωπίζει κρίση στα φύλλα με δάκρυα (vid) | Πιο ιογενές

Panic in Survivor և στο σημερινό επεισόδιο (22/2), όπως φαίνεται τροχόσπιτο: πραγματικότητα:

Η φωνή և οι φωνές μέσα στην μπλε ομάδα και η Ελευθερία παλεύει με την Άννα Μαρία.

Στην πραγματικότητα, το συμβούλιο των νησιών αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετά από “χύσιμο” αίματος Η Ελευθερία Το Ελευθερίου κλαίει, έχει κρίση και αφήνει χώρο,

Εξάλλου, είναι γνωστό ότι ο Κύπριος τραγουδιστής βρίσκεται εδώ και μέρες μαζί είναι ένα ξένο σώμα Με τον Chris και τον Alexis στην μπλε ομάδα և Συχνά δέχεται επίθεση από την Άννα Μαρία.

Κακή τύχη στο Survivor με τον Triantaphyllos և Anthi Salagoudi

Δεν υπήρχε ένταση στο χθεσινό επεισόδιο, τόσο με την είσοδο του Σάκη Κατσούλη, πρώην συνεργάτη της Μαριλένα, όσο και με τη σκληρή διαμάχη Τριανταφύλλου-Σόφιας.

Ωστόσο, ο Τριαντάφυλος είναι επίσης με τον Antti Salagudi, καθώς δεν φαίνεται να είναι σε θέση να αντέξει την παρουσία του.

Ευκαιρία: Αναχώρηση του Περικλή ΚοντιλάτουΟ “Τριαντάφυλος” έκρινε τον “Αντι Σαλαγκούδη” επειδή δεν αγωνιζόταν, αλλά δεν προσφέρει τόσο πολύ στο έργο της καλύβας.

Ο χρόνος τελείωσε Η Ρόουζ σήκωσε τη φωνή της λέγοντας ότι οι άλλοι δεν εκφράζουν τη γνώμη τους γι ‘αυτόν, τον υποστηρίζουν γιατί δεν αφήνει την εκπομπή “ως δολοφόνος με αγγελικό πρόσωπο”, όταν στην πραγματικότητα τον κοροϊδεύουν.

Εκείνη τη στιγμή έβαλε να μιλήσω և Ο πατέρας του Anti που ήταν πρώην πολιτικός. “Δεν είσαι αναστατωμένος με την αποχώρηση του ΠερικλήΓελούσες.Όχι αυτά για να ντρέπονται. Δεν φοβάμαι να πω τη γνώμη μου, γιατί μερικοί άνθρωποι το γλείφουν. Λέω αυτό που βλέπω. Δεν θα φοβηθώ να εκφράσω τη γνώμη μου γιατί αυξάνετε τη φωνή σας, ή ότι θα μπορούσατε να μείνετε. Μου είπε ότι θα με τελειώσει, αλλά δεν τον φοβάμαι γιατί ο πατέρας του ήταν υπουργός և αν το υποστηρίζει. “

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

,Source