Ρόδος. “Έφαγα ξύλο από τον εραστή της γυναίκας μου.” Τα ερωτικά μηνύματα αποκάλυψαν το παράνομο ζευγάρι

Ο εξαπατημένος έτρεξε στα δικαστήρια για ηθική βλάβη

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Ένας 53χρονος κάτοικος της Ρόδου έχει καταθέσει αγωγή στο Πρωτοδικείο της Ρόδου εναντίον του για πρόκληση υλικής ζημιάς στην αποξενωμένη σύζυγό του και τον σεξουαλικό σύντροφό της, βασανίζοντας την, απαιτώντας 23.000 ευρώ από τα πρώτα և 24.000 ευρώ από την δεύτερη πλήρη ευθύνη των 20.000 ευρώ. Ευρώ:

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αγωγή το 2018, ο ενάγων ήρθε να υποκλέψει το κινητό τηλέφωνο της συζύγου του με ένα μήνυμα ερωτικού περιεχομένου από τον δεύτερο ερωτώμενο και στη συνέχεια αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση μαζί της.

Ωστόσο, το 2020, σύμφωνα με τον ενάγοντα, ανακάλυψε ότι η σύζυγός του ανταλλάσσει μηνύματα αγάπης με τον άλλο μέσω του «messenger», οπότε αποφάσισε να εγκαταλείψει το σπίτι του γάμου τους, στον οποίο επέστρεψε δύο μήνες αργότερα, σύμφωνα με τη γυναίκα. ,

Λιγότερο από 30 ημέρες μετά την επιστροφή στο σπίτι, ο ενάγων ανακάλυψε ότι η σύζυγός του κρατούσε το δεύτερο κινητό του τηλέφωνο, στο οποίο εξακολουθούσε να κάνει σεξ με τον δεύτερο κατηγορούμενο, αναφερόμενος ακόμη και στη φυσική τους επαφή, οπότε έπρεπε να ομολογήσει ότι είχε σε επαφή μαζί της τα τελευταία δύο χρόνια.:

Σύμφωνα με τον ενάγοντα, αφού έφτασε σε τελικό ρήγμα κατά τη διάρκεια μιας προφορικής αντιπαράθεσης με την ξένη σύζυγό του, την οποία είχαν ως «εξαπατημένο» σύζυγό της, την επέκρινε για την επιλογή της, ενώ ενημέρωσε ότι ο νέος σύντροφός της γνωρίζει πολεμικές τέχνες. եթե ότι αν δεν σταματούσε, θα του “έστελνε να οργανώσει.”
Πράγματι, σύμφωνα με τον ενάγοντα, η σύζυγός του έκανε την απειλή του την ίδια ημέρα.

Συγκεκριμένα, ο δεύτερος κατηγορούμενος εμφανίστηκε στο μέρος όπου ο ενάγων πήγαινε για μια συνηθισμένη βόλτα με τον φίλο του, του έριξε μια γροθιά, τον πέταξε βίαια στο πεζοδρόμιο, τον έπεσε, συνέχισε να τον τρυπά μέχρι να χάσει τη συνείδησή του ενώ φίλος προσπαθούσε. σύρετέ τον πάνω του, γιατί ο κατηγορούμενος είναι πολύ σαρκικός

Στην πραγματικότητα, ο ενάγων, εκτός από την πληγή, τους μώλωπες και τις γρατζουνιές, ραμμένο με 7 ράμματα, μέχρι σήμερα αγωνίζεται με την όρασή του.

Επιπλέον, τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, ο ενάγων ισχυρίζεται ότι υπέβαλε αγωγή διαζυγίου εναντίον της αρμενικής ξένης συζύγου του με έναν κρυφό αριθμό τηλεφώνου, στον οποίο ο δεύτερος κατηγορούμενος την προσβάλλει και απείλησε να την «απενεργοποιήσει». αν ανέφερε το όνομά του. στο δικαστήριο.

Όλα τα παραπάνω προσβάλλουν την προσωπικότητα του ενάγοντος, διαταράσσοντας τη σωματική, ψυχική, συναισθηματική και κοινωνική του προσωπικότητα, προκαλώντας τον σωματικό πόνο, φόβο και άγχος, σοκ στην ψυχική του υγεία και ηρεμία, αλλά ένιωσε επίσης μια αίσθηση σεβασμού και ντροπής.

Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με το dimokratiki.gr, ο ενάγων απαιτεί από τους κατηγορούμενους να υποχρεωθούν να του πληρώσουν το πρώτο σύνολο των 23.000 ευρώ και το δεύτερο – συνολικά 24.000 ευρώ, εκ των οποίων 20.000 ευρώ συνολικά παθητική ενοχή λόγω ενός τραυματισμού υπέφερε από το ξυλοδαρμό.

Πηγή: in.gr

Source