Ρώτησα τον Υπουργό Koca: Κινέζικα ή Γερμανικά; Ό, τι κι αν συμβεί, είμαι τυχερός; | Αχμέτ ΧΑΚΑΝ

Αυτόν Κινεζικό εμβόλιο … Και οι δύο ερχόμαστε στην Τουρκία Ugur λαχτάρα Γερμανικό εμβόλιο

*

Αυτά τα εμβόλια θα γίνουν εντός συγκεκριμένου προγραμματισμού.

Άρα ό, τι εμφανιστεί τώρα.

*

Υπουργός Υγείας Φαχρετίν ΚόκαΚάλεσα.

Ρώτησα τον Υπουργό Koca: Κινέζικα ή Γερμανικά, όποιο κι αν συμπίπτει, είμαι τυχερός

Και έκανα την ερώτηση:

*

«Αναρωτιέμαι αν θα θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό, ό, τι μου συμβαίνει; Κινεζικό εμβόλιο ή γερμανικό εμβόλιο; “

*

Υπουργέ Κόκα, στηρίζω την ερώτησή μου μιζέρια θα έχει παρατηρήσει …

Πρώτα “Ας μην τονίσουμε την προέλευσή της λέγοντας Κίνα, Γερμανικά ή κάτι τέτοιο … Ας υπογραμμίσουμε τη μέθοδο του λέγοντας ανενεργό ή mRNA” προειδοποίησε.

*

Έλαβα την προειδοποίηση, δέχτηκα.

class = “cf”>

Ακολούθησα όμως την ερώτησή μου.

*

Υπουργός ΣύζυγοςΕπιλέγοντας προσεκτικά τα λόγια του, είπε:

*

«Δύο πτυχές είναι σημαντικές στον εμβολιασμό: ΕΝΑ: Αξιοπιστία… ΔΥΟ: Αποτελεσματικότητα… Η αξιοπιστία έρχεται πριν από την αποτελεσματικότητα. Η μέθοδος των ανενεργών εμβολίων είναι η κλασική μέθοδος. Έχει βιώσει. Οι μακροπρόθεσμες συνέπειες είναι γνωστές. Έτσι είναι αξιόπιστο. Η μέθοδος εμβολίων που παράγονται με νέα τεχνολογία χρησιμοποιείται για πρώτη φορά. Επιτυχής βραχυπρόθεσμα. Δεν μπορούμε να κάνουμε σαφείς δηλώσεις για τις μακροπρόθεσμες συνέπειες ».

*

Παρενέβη αμέσως.

Και ρώτησα τον Υπουργό Κόκα:

*

“Αλλά φέρνεις επίσης το γερμανικό εμβόλιο που παρήγαγε ο δάσκαλος στην Τουρκία Ugur και λαχτάρα. Θα χρησιμοποιήσει το εμβόλιο στην Τουρκία. Και λοιπόν? Δεν είναι πρόβλημα ότι τα εμβόλια που λέτε ότι δεν γνωρίζετε για τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα δίνονται στους πολίτες; “

*

Η απάντηση του Υπουργού Κόκα στην ερώτηση ήταν η εξής:

*

«Αυτά τα εμβόλια πληρούν τα πρότυπα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στο ελάχιστο επίπεδο. Αναπτύχθηκαν σε στενό χρόνο λόγω της πανδημίας. Τα αδρανοποιημένα εμβόλια έχουν επίσης αναπτυχθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αλλά μπορούμε να το πούμε: Ο κίνδυνος των εμβολίων παραδοσιακής μεθόδου που αναπτύχθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα και ο κίνδυνος των εμβολίων νέας τεχνολογίας που αναπτύχθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν είναι ο ίδιος ».

*

class = “cf”>

“Κίνδυνος” ακούγοντας τη λέξη …

Τα μάτια μου έλαμψαν.

Το προσωπικό μου σύνθημα είναι:

“Εάν υπάρχει κίνδυνος, τρέξτε”.

Ίσως γι ‘αυτό δεν βγαίνω ποτέ από την επιχείρηση.

*

Στον Υπουργό Κόκα “κίνδυνος” Σου θύμισα τη λέξη.

Και είπα:

*

“Εάν τα εμβόλια νέας τεχνολογίας είναι επικίνδυνα … Πώς θα κάνετε αυτούς τους εμβολιασμούς στους πολίτες;”

*

Η απάντηση του υπουργού Κόκα σε αυτό το ερώτημα είχε ως εξής:

*

«Μην φοβάστε τον κίνδυνο. Ο κίνδυνος εδώ δεν είναι μεγάλος κίνδυνος. Δεδομένης της έκτασης του κινδύνου που προκαλείται από την επιδημία, είναι σίγουρα ένας ανεκτός κίνδυνος. Είναι αποδεκτός κίνδυνος. Διαφορετικά, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δεν θα δώσει προσωρινή έγκριση ».

*

Βγήκα από αυτά δύο αποτελέσματα όπου:

*

ΕΝΑΣ: Όσοι συναντούν το κινεζικό εμβόλιο … Μπορεί να αισθάνονται πιο τυχεροί χωρίς να έχουν κατά νου ένα άλλο εμβόλιο.

*

İKİ: Εκείνοι που συμπίπτουν με το γερμανικό εμβόλιο … Εάν ένας Γερμανός το κάνει, μπορούν να πάρουν τον μικρό κίνδυνο να σκεφτούν ότι θα το κάνουν σταθερό ή κάτι τέτοιο.

ΣΤΟΧΟΣ: ΕΚΤΕΛΕΣΗ 60 ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΩΣ ΙΟΥΝΙΟΥ

Ποια είναι η τελευταία κατάσταση στο ημερολόγιο εμβολίων;

Ο υπουργός Υγείας Fahrettin Koca έδωσε επίσης τις τελευταίες πληροφορίες.

Εδώ είναι αυτές οι πληροφορίες:

Ρώτησα τον Υπουργό Koca: Κινέζικα ή Γερμανικά, όποιο κι αν συμπίπτει, είμαι τυχερός

*

– ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΡΩΝ: Έρχονται εμβόλια. Θα υπάρξει περίοδος επιθεώρησης 14 ημερών μετά την ολοκλήρωση των τελωνειακών διαδικασιών. Τα εμβόλια θα γίνουν πάρτι με πάρτι. Θα πάρουμε κάθε εισερχόμενο κόμμα σε μια εξέταση για 14 ημέρες. Θα κάνουμε αυτήν την εξέταση χρησιμοποιώντας τη μέθοδο δειγματοληψίας.

*

ΤΡΙΑ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΤΟΧΟΣ: Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι 30-35 εκατομμύρια άνθρωποι εμβολιάζονται σε περίοδο τριών μηνών.

*

– ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Τα 30-35 εκατομμύρια άτομα που θα εμβολιαστούν πρώτα θα είναι οι πιο επικίνδυνες ομάδες. Αυτό θα μας ανακουφίσει σοβαρά.

*

– ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ: Θέλουμε να ολοκληρώσουμε τον εμβολιασμό 30-35 εκατομμυρίων ανθρώπων τον Μάρτιο. Τελειώνει όπως τον Μάρτιο.

*

class = “cf”>

– ΣΤΟΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ: Η μεγαλύτερη άνεσή μας θα παρέχεται με τον εμβολιασμό του 60% της κοινωνίας. Ελπίζω να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο έως τον Ιούνιο. 60 τοις εκατό σημαίνει τον εμβολιασμό 50 εκατομμυρίων ανθρώπων …

*

– Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ: Οι λόγοι για τους οποίους λέω ότι θα εμβολιάσουμε το 60% έως τον Ιούνιο είναι οι εξής: Σε σύντομο χρονικό διάστημα, η παραγωγή του εμβολίου θα αυξηθεί στον κόσμο. Υπάρχει η πιθανότητα το τοπικό μας εμβόλιο να παίξει. Έχουμε ήδη αρχίσει να κάνουμε νέες συμφωνίες. Με βάση όλα αυτά, μπορώ να πω ότι θα μπορούσε να είναι 60 τοις εκατό τον Ιούνιο.

*

– ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ: Πιστεύω ότι ο αριθμός των περιπτώσεων θα μειωθεί μετά από αυτήν τη διαδικασία. Μπορεί να είναι σαν την εποχική επιδημία κάθε έτους.

*

– ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΜΑΣ: Οι περιορισμοί θα είναι επίσης σχετικά χαλαροί σε όλη αυτή τη διαδικασία. Δεν εναπόκειται μόνο σε εμάς να εγκαταλείψουμε εντελώς το τρίο καθαρισμού της μάσκας.

*

– ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: Για να φτάσει σε αυτό το στάδιο, ολόκληρος ο κόσμος πρέπει να πραγματοποιήσει σοβαρά και να ολοκληρώσει το έργο εμβολιασμού. σε αυτήν την περίπτωση όσον αφορά μια χώρα ανοιχτή στον κόσμο, όπως η Τουρκία.

.Source