Σάκκας. “Με τη φετινή δόξα όλα είναι δυνατά, οτιδήποτε μπορεί να συμβεί”

Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Σάκκας είπε ότι είναι ευχαριστημένος με τους παίκτες του μετά το παιχνίδι με το “Paphos” FC. Ο Κύπριος προπονητής τόνισε ότι η ομάδα του είναι καλύτερη και μπορεί να σκοράρει. Ταυτόχρονα, πρόσθεσε ότι όλα είναι δυνατά με το φετινό Doxa και η έκτη θέση θα κριθεί στον τελευταίο αγώνα.

Τι είπε ο Κώστας Σάκκας.

“Ήταν ένα παιχνίδι που πραγματικά θέλαμε να κερδίσουμε, παρόλο που παίξαμε με μια καλή ομάδα. Είπαμε ότι θέλουμε να είμαστε κοντά στους πρώτους έξι, να αγωνιστούμε για την ευκαιρία να είμαστε στους πρώτους έξι. Αυτός ήταν ένας από τους στόχους μας. Ερχόμαστε τώρα στο τελευταίο παιχνίδι για να παλέψουμε για το στόχο μας, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τους παίκτες μας, ήμασταν πολύ καλύτεροι από την Πάφο. Η Πάφος κέρδισε μόνο ένα κόρνερ. Το πρόγραμμά μας βγήκε, βρήκαμε τις ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να έχουμε σημειώσει ένα γκολ και να κερδίσει το παιχνίδι. Παίξαμε με μια καλή ομάδα, αλλά δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία. Αλλά πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον. Ελπίζω ο Bolich να μην έχει τίποτα σοβαρό.

Ήταν ένας στόχος που δεν επιτεύχθηκε, ανυπομονούμε, είμαστε μία από τις πιο σταθερές ομάδες. Αποτύχαμε να κερδίσουμε μερικά βασικά παιχνίδια. Με τη φετινή δόξα όλα είναι δυνατά, μπορούμε ακόμα. “Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί στο τελευταίο παιχνίδι.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

Source