Σάσα. Έμεινα επειδή έρχονται μεγάλα πράγματα | Σπορ, Ελλάδα

Η εκτίμηση ότι ο Άρης βρίσκεται στο σωστό δρόμο θα είναι σε θέση να κερδίσει τον τίτλο τα επόμενα χρόνια, δήλωσε ο Lucas Sasha, ο οποίος πρόσφατα επέκτεινε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης για άλλα τρία χρόνια.

“Νομίζω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και εκτός. Αν συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο σκέψης, πιστεύω ότι έχουμε εύλογες ελπίδες να κερδίσουμε το πρωτάθλημα ή το κύπελλο ή να πάμε σε ευρωπαϊκές ομάδες. “Νομίζω ότι έρχονται υπέροχα πράγματα”, δήλωσε ο βραζιλιάνος μέσος σε ένα βίντεο στο PAE Aris.

Όσον αφορά το νέο τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε η 31χρονη Σάσα με τα «κίτρινα», είπε. “Η λήψη μιας τέτοιας απόφασης δεν είναι εύκολη. Αλλά νιώθω καλά εδώ, η γυναίκα μου, οι γονείς μου, όταν με επισκέπτονται. Οι άνθρωποι, ο πρόεδρος, το προσωπικό, με σέβονται όλοι – όλα αυτά μαζί διευκόλυναν την απόφασή μου. Τα τρία χρόνια είναι πολύ καιρό, οπότε πρέπει να είναι υπομονετικός και να με ανέχεται. Ας ακολουθήσουμε περισσότερα. Ακούτε τον Κάρπηδη; “

Ο Lucas Sasha σχολίασε την ατμόσφαιρα της ομάδας. “Είμαστε πολύ καλοί στο καμαρίνι, έχουμε πολύ καλή σχέση, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον. Εάν έχετε μια πολύ καλή ατμόσφαιρα εκεί, βγαίνει επίσης στο γήπεδο. Στον Άρη, νιώθω σαν στο σπίτι μου. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να εκφράσω πώς νιώθω. Κάθε φορά που παίζω στο Wickelidis, νιώθω σαν να παίζω στην αυλή μου στο Σάο Πάολο. Είναι πολύ όμορφο όπου παίζετε, ώστε οι άνθρωποι γύρω σας να σας αγκαλιάζουν και να σας κάνουν να νιώσετε άνετα. Γι ‘αυτό έμεινα στον Άρη, χαίρομαι που δεν έχω παράπονα. «Μπορούμε να επιτύχουμε κάτι καλό για τον Άρη τα επόμενα τρία χρόνια».

* Η προετοιμασία των «κίτρινων» για τον αγώνα εναντίον της «ΑΕΚ» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (7/4) στο «Κλεμέντης Βικελίδης» συνεχίστηκε χωρίς καμία έκπληξη. Ο Ergus Katzen, ο Johann Benaluan և Nicolas Ioannou συνέχισαν το προσωπικό τους πρόγραμμα. Τα πρώτα δύο έμειναν εκτός αγώνα για τον αγώνα ενάντια στο “Union” για πάντα, ενώ, αντίθετα, ο Κύπριος αμυντικός δεν έχει πολλές ελπίδες να είναι στη διάθεση του Άκη Μάντζιο.

,Source