Σαν να είμαστε οι κατηγορούμενοι και τα θύματα

Ο πατέρας Sıddık Gültekin, ο οποίος εγκατέλειψε την παρούσα ακρόαση της δίκης του Cemal Metin Avcı και του αδελφού του Mertcan Avcı σχετικά με τη δολοφονία του Pınar Gültekin στη Muğla, «δεν πίστευε ότι η δικαιοσύνη θα βγαίνει από το δικαστήριο» επαναστάτη, δηλώνοντας: “Είναι σαν να είμαστε κατηγορούμενοι και είμαστε θύματα.”

Αφού ο πρόεδρος του δικαστηρίου δεν υποσχέθηκε στον δικηγόρο Ρεζάν Επόζντιμιρ, “Αυτή η ακρόαση τελείωσε για μένα” Φεύγοντας από την αίθουσα, ο Sıddık Gültekin είπε τα εξής στην έξοδο: «Για πρώτη φορά, βρέθηκα στο κουτί ως κατηγορούμενος. Δεν μπορώ να βρω τίποτα να πω. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει καλή δικαιοσύνη σε αυτό το δικαστήριο. Εγώ, ως θλιβερός πατέρας… το εκφράσαμε και την τελευταία φορά. Αλλά κύριε Πρόεδρε .. σαν να είμαστε κατηγορούμενοι και είναι θύματα. Αυτή είναι η πρώτη φορά που το έχω δει. Δεν υποθέτω ότι θα υπάρξει καλή δικαιοσύνη με αυτόν τον πρόεδρο. Θέλω έναν κριτή άρνησης. Είμαι πεπεισμένος ότι δεν θα υπάρξει υγιής απόφαση από το δικαστήριο. “

«Ο Πρόεδρος δίνει οδηγίες στον μάρτυρα»

Ο Gültekin στο ερώτημα γιατί έφυγε από το δικαστήριο, “Όποιος το αφήσει στη θέση μου” έδωσε την απάντηση και υποστήριξε ότι ο πρόεδρος του δικαστηρίου έδωσε εντολή στον μάρτυρα.

Ο Sıddık Gültekin είπε τα εξής: «Ο άντρας κατευθύνει επίσημα τον μάρτυρα. Ήταν η πρώτη φορά που είδα ένα τέτοιο δικαστήριο. (Σχετικά με το τι συνέβη μέσα) Τι δεν συνέβη. Ο μάρτυρας καταθέτει, ανέφεραν αυτόν τον μάρτυρα ως απόδειξη. Ο πρόεδρος δίνει οδηγίες στον μάρτυρα. Τι περισσότερο θα πω; Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο. «

Τι συνέβη?

Μια φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Muğla Sıtkı Koçman, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, η 27χρονη Pınar Gültekin εγκατέλειψε το σπίτι της όπου ζούσε μόνη της στην περιοχή Akyaka στις 16 Ιουλίου και αφού μίλησε με την αδερφή της στο τηλέφωνο, δεν ακούστηκε ποτέ ξανά.

Ο Cemal Metin Avcı, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση υπό την υπόνοια, ομολόγησε ότι σκότωσε το νεαρό κορίτσι στο σπίτι του αμπελώνα και έριξε το σώμα του στη δασική περιοχή στην τοποθεσία Gülağzı αφού κάηκε το σώμα της.

Ο κυνηγός συνελήφθη από τον δικαστή στο καθήκον του όπου βγήκε.

Στο κατηγορητήριο που έγινε δεκτό από το 3ο Ανώτατο Ποινικό Δικαστήριο Muğla, σχετικά με τον κατηγορούμενο «μην σκοτώνεις με το τερατώδες συναίσθημα» Ζητήθηκε σοβαρή ισόβια κάθειρξη.

Ο αδελφός του Cemal Metin Avcı, Mertcan Avcı «ασαφή τα αποδεικτικά στοιχεία» Συνελήφθη στις 2 Οκτωβρίου για το έγκλημά του.

Στην πρώτη ακρόαση στις 9 Νοεμβρίου, η οποία διήρκεσε 10 ώρες, το δικαστήριο ζήτησε τη συνέχιση της κράτησης των κατηγορουμένων, επιστολή προς το σχετικό 1ο Συμβούλιο Ειδίκευσης Ιατροδικαστικής του Ινστιτούτου Ιατροδικαστικής της Κωνσταντινούπολης για να προσδιορίσει την ακριβή αιτία του θανάτου του Γκουλτέκιν και του ειδικού και εμπειρογνώμονα της έρευνας σκηνής εγκλήματος Αποφάσισε να κάνει μια εξερεύνηση στη σκηνή.

Στις 23 Δεκεμβρίου, η ανακάλυψη έγινε στο σπίτι του αμπελώνα όπου σκοτώθηκε ο Gültekin.

Στη δεύτερη ακρόαση σήμερα, ο Rezan Epözdemir, ο δικηγόρος της οικογένειας Gültekin, ζήτησε την απόρριψη του δικαστηρίου. Η ακρόαση αναβλήθηκε για τις 15 Φεβρουαρίου.

.Source