Σαφές μήνυμα από τον Υπουργό Akar για τα στοιχεία του Haftar

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλούσι Ακάρ συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου, Στρατηγό Γιασάρ Γκίλερ και τους διοικητές της δύναμης και τον Μεχμέτικ, ο οποίος ήταν υπεύθυνος στη Λιβύη, όπου πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη.

Ο Akar και οι διοικητές, που επισκέφτηκαν τη Λιβυκή Ομάδα Εργασίας, έτρωγαν δείπνο με το προσωπικό του τροχόσπιτου. Απευθυνόμενος στο προσωπικό μετά το γεύμα, ο Akar δήλωσε ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις περνούν μια πολυάσχολη περίοδο.

“Ο Mehmetçik έχει εκπληρώσει μέχρι τώρα όλα τα καθήκοντα που του έχουν ανατεθεί χωρίς κανένα ατύχημα ή πρόβλημα.” Είπε ο Ακάρ, τα δικαιώματα της Τουρκίας, η συνάφεια των δραστηριοτήτων τους για την προστασία των συμφερόντων και δήλωσε ότι συνέχισαν με αποφασιστικότητα.

Τα ακάρεα, που κατέχουν 83 εκατομμύρια της ασφάλειας των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στη Λιβύη, το Αζερμπαϊτζάν και για να συμβάλουν στην ασφάλεια μιας φιλικής και αδελφικής χώρας, όπως η Κύπρος, επίσης, εκφράζει τις εκπομπές του Show Show, η πολιτική ενότητα της χώρας, συμπεριλαμβανομένων των γειτονικών περιοχών της Τουρκίας και της γης τόνισε ότι σέβεται την ακεραιότητα.

Τα ακάρεα που δηλώνουν ότι 500 χρόνια κοινής ιστορίας και πολιτιστικών δεσμών μεταξύ της Τουρκίας και της Λιβύης, σε μια εποχή που όλοι βρίσκονται μακριά, η εντολή του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υπενθύμισε ότι η συνεργασία της Τουρκίας με τη Λιβύη.

Τονίζοντας ότι η κυβέρνηση εθνικής συναίνεσης είναι η νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης που αναγνωρίζεται από τον ΟΗΕ, ο Akar είπε, “Το κύριο πρόβλημα στη Λιβύη είναι η ομάδα του Haftar και εκείνοι που την υποστηρίζουν, το πρόβλημα πηγάζει από εδώ.” μίλησε.

Επισημαίνοντας ότι οι σφαγές που πραγματοποιήθηκαν από τον putchist Hafter αποκαλύφθηκαν για άλλη μια φορά με 21 μαζικούς τάφους στην Tarhuna, ο Akar είπε: “Δυστυχώς, ο κόσμος εξακολουθεί να παραμένει σιωπηλός εναντίον τους, αλλά πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση εθνικής συναίνεσης δεν θα αφήσει αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Επομένως, η έρευνα στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο συνεχίζεται. και πιστεύουμε ότι θα γίνει η απαραίτητη έρευνα και θα δοθεί ο λογαριασμός τους. ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Δηλώνοντας ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις πραγματοποίησαν στρατιωτική εκπαίδευση, συνεργασία και συμβουλευτικές δραστηριότητες στο πλαίσιο της συμφωνίας που συνήφθη στη Λιβύη, ο Akar είπε ότι περίπου 3 χιλιάδες Λίβυοι εκπαιδεύτηκαν ως αποτέλεσμα των μελετών.

Τα ακάρεα, οι πολιτικές διαδικασίες της έναρξης των παρακάτω τραβούν την προσοχή σε ορισμένες χώρες, “Έγκαιρη εξάλειψη των μη, με τον δικό τους ρόλο, αρπαγή λεοπαρδάλεων, προσπαθούν να κάνουν μια θέση για τον εαυτό τους. Πρέπει να το παραβλέψουμε αυτό. Πάντα ήμασταν η Τουρκία Λιβύη Λιβύη,” λένε, μεταφέρουμε αυτήν την κατανόηση ” είπε.

Ο Ακάρ, ο οποίος εξέφρασε επίσης την κριτική του για την Επιχείρηση Ειρήνη, είπε: “Ξεκίνησαν μια επιχείρηση χωρίς συντονισμό, συνεργασία με τη νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης και χωρίς σαφή και σαφή απόφαση του ΟΗΕ για αυτό το ζήτημα. Αυτό είναι προκατειλημμένο, μεροληπτικό και η νομιμότητά του είναι αμφισβητήσιμη. μια λειτουργία. Άρα αυτό δεν είναι αποδεκτό. ” μίλησε.

Δηλώνοντας ότι η Κυβέρνηση Εθνικής Συναίνεσης υποστηρίζει πολιτικές λύσεις, ο Akar είπε:

“Το Χάφταρ, το πιόνι των συνωμοτών πραξικοπήματος και των ξένων εταίρων, το παιχνίδι των άλλων, ήρθε στην περιοχή στο πλαίσιο διμερών συμφωνιών και την πρόσκληση της νόμιμης κυβέρνησης εθνικής συναίνεσης που αναγνωρίστηκε από τον ΟΗΕ, και άρχισε να φαίνεται σε αυταπάτες που στοχεύουν άμεσα τους Τούρκους στρατιώτες και τα στοιχεία της TAF, οι οποίοι παρείχαν συνεργασία στρατιωτικής εκπαίδευσης, βοήθεια και συμβουλευτική υποστήριξη. Επειδή μπλοκαρίστηκε, παραμένει πολύ κουρασμένος για να βγει από το σπίτι, ο ίδιος μπήκε να κάνει κάτι για χάρη των στοιχείων της TAF στις αυταπάτες της περιοχής στόχου. Στη Λιβύη δολοφονήθηκε από το πραξικόπημα Haft στους καταπιεσμένους και η κραυγή βοήθησε τα θύματα που όχι μόνο δίνουν θετική απάντηση στην Τουρκία, θέλουν να ξεχάσουν ότι οι διώξεις και οι σκληροί να παραμείνουν σιωπηλοί Κάνουν κάθε είδους διαφωνία για να καλύψουν τη δική τους σκληρότητα και σφαγές. Πρόκειται για μάταιες προσπάθειες, δεν είναι δυνατόν να φτάσουν οπουδήποτε. Αυτός ο λεγόμενος στρατάρχος δεν είναι στρατεύτης αγοράζοντας μια στολή από την αγορά ή φορώντας τις τάξεις που έχετε λάβει. Πρόκειται για θέμα εκπαίδευσης, εμπειρίας, καρδιάς, καρπού. δώσε τα χρήματά σου και φύγε Το Yip δεν μπορεί να είναι στρατάρχη. Αυτός ο ανίκανος ανίκανος κάνει το καλύτερό του για να θέσει συνομιλίες, ομιλίες, πολιτικές λύσεις σε αδιέξοδο για λογαριασμό κάποιου και να καλύψει τις δικές του σφαγές, δολοφονίες και εγκλήματα.

Υπογραμμίζοντας ότι ο Χαφτάρ ήταν υπεύθυνος για το αίμα που ρέει στη Λιβύη, ο Άκαρ είπε:

“Αυτός ο εγκληματίας πολέμου, ο δολοφόνος, ο Χαφτάρ και οι υποστηρικτές του πρέπει να γνωρίζουν ότι σε οποιαδήποτε προσπάθεια επίθεσης των τουρκικών στοιχείων, τα στοιχεία του δολοφόνου Χαφτάρ θα θεωρούνται παντού νόμιμοι στόχοι. Αυτό το θυμούνται. Μετά από μια τέτοια κίνηση, δεν μπορούν να βρουν μέρος για να ξεφύγουν. Επομένως, όλοι πρέπει να συγκεντρώσουν το μυαλό τους. Εχει εδραιωθεί εκεχειρία, οι πολιτικές διαπραγματεύσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο αυτής της εκεχειρίας. Μια λύση προσπαθεί να βρεθεί με αυτές τις πολιτικές διαπραγματεύσεις. Επομένως, το ζήτημα εδώ είναι να συμβάλει στην εξεύρεση αυτής της πολιτικής λύσης για όλους. Οποιαδήποτε άλλη δράση πρέπει να ληφθεί εκτός από αυτήν. Ενότητα, ενότητα και ενότητα της Λιβύης προς τους Λιβύους. είναι απαραίτητο να ανήκει. “

Επισημαίνοντας τη σημασία των προσπαθειών των κομμάτων προς αυτήν την κατεύθυνση, ο Akar είπε, “Εάν δεν είναι κατανοητό, ο ήρωας, ο αλτρουιστής, του οποίου η ιστορία είναι γεμάτη δόξα και τιμή, και αν δεν έχει καταλάβει τη δύναμη του TSK μέχρι σήμερα, ξέρουμε πώς να το εξηγήσουμε με άλλο τρόπο και μέθοδο.” είπε.

Η Τουρκία επανέλαβε ότι ήταν με αδέρφια της Λιβύης σε δικαιολογημένες περιπτώσεις Akar, “Ξέρετε ότι όλοι, δείχνοντας ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, η εθνική κυβέρνηση συμφιλίωσης της ενότητας της Λιβύης, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα, θα συνεχίσουμε να δείχνουμε , μην επιστρέψεις από εδώ. ” μίλησε.

“Είμαστε εξαιρετικά καλοπροαίρετοι”

Το Αιγαίο και η Ανατολική Μεσόγειος της Τουρκίας στο πλαίσιο σχέσεων καλής γειτονίας με όλα τα προβλήματα στην Κύπρο, βάσει του διεθνούς δικαίου, σε προσπάθειες εξεύρεσης πολιτικών λύσεων, δήλωσε ο Ακαρ: “Από αυτή την άποψη σκοπεύουμε πάρα πολύ καλά”. είπε.

Μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας στο πλαίσιο διερευνητικών μέτρων και μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης και στον διαχωρισμό υγρών θυμίζει συνομιλίες στα κεντρικά γραφεία του ΝΑΤΟ, είπε:

“Η Τουρκία είναι η τρίτη από αυτές” ναι, ας συναντηθούμε “, λέει. Η ειρήνη μας παραμένει το χέρι όλου του αέρα που επεκτείνουμε ειλικρινά για μια λύση. Αλλά δυστυχώς επιμένει να δει ένα τρίτο μέρος, να κρατάει το χέρι. Η μόνη προσδοκία μας από τον φακό τρίτου μέρους μας, η κοινή λογική, είναι λογική και λογική. Δυστυχώς, όμως, δεν μπορούμε να το βρούμε πάντα. Οι Έλληνες γείτονές μας, που εκμεταλλεύονται την κατάσταση με κάθε ευκαιρία, πηγαίνουν σε εξαιρετικά προκλητικούς, προκλητικούς, προκλητικούς, κλιμακωτούς τρόπους και μεθόδους. Είμαστε ανοιχτοί σε διάλογο, ανοιχτές σε ειρηνικές μεθόδους, σεβαστές στο διεθνές δίκαιο και στα προηγούμενα αιτήματά μας στο πλαίσιο των συμφωνιών. τρόπο που είναι άρρωστοι. Έφερε επίσης τη συνήθεια. λόγω των προκλήσεων της Ελλάδας με τις προσπάθειες και τις επιδόσεις της Τουρκίας είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη. Το προσωπικό του TSK και οι φίλοι διοικητές με σύνεση, αξιοπρέπεια, υπομονή μέχρι στιγμής για να διατηρηθούν για τον καλό γείτονα έδειξαν κάθε προσπάθεια, συνεχίζουν να δείχνουν “

Δηλώνοντας ότι αυτά τα λάθη, παράλογες και παράλογες πρακτικές της Ελλάδας έχουν αρχίσει να βλέπουν οι υγιείς Έλληνες, ο Akar είπε, “Δεν μπορούν να καταλάβουν τη διαφυγή της Ελλάδας από τις συνομιλίες, αλλά οι άνθρωποι στην κορυφή γνωρίζουν τα γεγονότα και δεν μπορούν να συναντηθούν επειδή δεν έχουν πρόσωπο για να συναντηθούν”. είπε.

Ο Akar θυμήθηκε τα νέα για την κακή οικονομία της Ελλάδας και είπε:

“Μια ξέφρενη μόδα έχει ξεκινήσει με το κόστος της μείωσης των μισθών και των μισθών του ελληνικού λαού. Δεν θα αρκεί να αγοράζετε πλοία, αεροπλάνα, υποβρύχια όπως θέλετε. Τι θα συμβεί στον αγαπητό Έλληνα λαό. Δυστυχώς, η λανθασμένη πολιτική να καταστρέψει τις ζωές και την ευημερία των ανθρώπων φέρνοντας ακόμη περισσότερο βάρος στην ήδη προβληματική οικονομία. Ο Έλληνας γείτονάς μας το επιδιώκει. Προσπαθούν να συνεχίσουν αυτόν τον εξοπλισμό, ο οποίος είναι εντελώς αντίθετος τόσο σε στρατιωτικά όσο και σε οικονομικά γεγονότα. ”

“Η Κύπρος είναι εθνικό ζήτημα για εμάς”

Τονίζοντας ότι είναι ένα εθνικό ζήτημα για την Κύπρο, την Τουρκία Akar, “Η προσέγγισή μας είναι ξεκάθαρη. Εάν είμαστε αυτό που κρατούμε το 1974, η Κύπρος διδάσκει το ίδιο σήμερα.” είπε.

Επισημαίνοντας τη σημασία μιας πραγματικής λύσης στο νησί, ο Akar είπε: «Για να βρεθεί μια πραγματική λύση στο νησί το συντομότερο δυνατόν, οι Έλληνες πρέπει να εγκαταλείψουν τη χαλασμένη και πεισματάρης στάση τους και να αποδεχθούν την τουρκική παρουσία. Αγνοούν τους Τούρκους στο νησί. Δεν είναι δυνατόν να το αποδεχτούμε. δεν είναι δυνατόν να προχωρήσουμε. Οι Έλληνες πρέπει να το καταλάβουν αυτό και οι τρίτοι πρέπει να το δουν. ” μίλησε.

Η Τουρκία Αιγαίου και Μεσογείου και η ΤΔΒΚ, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα επιβίωσης ενός έργου, “Έχουμε την ευθύνη μας για κάθε είδος ως εγγυητής, θα χρησιμοποιήσουμε το δικαίωμά μας. Κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει αυτό. Η Κύπρος, συμπεριλαμβανομένης της μπλε-βατ, των δικαιωμάτων μας και αποφασισμένη να προστατεύσει τα συμφέροντά μας, με κίνητρα και είμαστε ικανοί για αυτό. ” είπε. Ο Akar, που θυμήθηκε τους μάρτυρες και τους βετεράνους με ευγνωμοσύνη, γιόρτασε επίσης τη νέα χρονιά του Mehmetçi.

Μετά την ομιλία, οι καλλιτέχνες Esat Kabaklı, Serkan Çağrı και Elif Buse Doğan έδωσαν συναυλία. Ο Mehmetçik συνόδευσε τα λαϊκά τραγούδια.

Source