Σαφείς λέξεις από τον Temel Karamollaoğlu σχετικά με τους ισχυρισμούς συμμαχίας – Πολιτικά νέα

Ο πρόεδρος του κόμματος Saadet Temel Karamollaoğlu έκανε αξιολογήσεις στην ημερήσια διάταξη στην εβδομαδιαία συνέντευξη τύπου.

Temel Karamollaoğlu, “Πιστεύουμε ότι τα προβλήματα της Τουρκίας μπορούν να επιλυθούν μόνο με την ένωση και με συνομιλία μέσω διαλόγου. Εμείς, κάθε γνώμη, κάθε πολιτικό κόμμα και με ανθρώπους όλων των αντιλήψεων, αναζητούμε τα προβλήματα της χώρας μας σε διαπραγματεύσεις και διορθώσεις, τότε θα συνεχίσουμε”. είπε.

“Δεν μπορούμε να βγούμε από τεχνητές ατζέντες και να επικεντρωθούμε στις πραγματικές ατζέντες μας.” Ο Karamollaoğlu είπε, “Ενώ τα μεγάλα προβλήματα που χρειαζόμαστε πρέπει να συζητηθούν και να αναζητηθούν λύσεις, η ημερήσια διάταξη ασχολείται επανειλημμένα με ζητήματα όπως φήμες πραξικοπήματος και μαντίλες”. χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Τα κυριότερα σημεία από την ομιλία του ηγέτη Felicity Karamollaoğlu είναι τα εξής:

Θυμάμαι τον Rauf Denktaş, ο οποίος βοήθησε να γράψει ένα έπος για λογαριασμό της Ανεξάρτητης Τουρκικής Δημοκρατίας της Κύπρου.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ: Αυτή η χώρα είναι όλοι μας, μαζί με ανθρώπους όλων των γλωσσών, απόψεων και πεποιθήσεων που ζουν σε αυτήν τη χώρα. Έχουμε κάνει τα βήματά μας με αυτήν την κατανόηση καθ ‘όλη τη διάρκεια του μισού αιώνα της πολιτικής μας ζωής, έχουμε υπηρετήσει αυτήν τη χώρα. Οι καρποί της κατανόησής μας που αγκαλιάζει την κοινωνία, δεν κάνει διακρίσεις και αντιτίθεται στην πόλωση και η πόλωση έχει αναδειχθεί ως υπηρεσία σε αυτήν τη χώρα στην Κυπριακή Ειρηνευτική Επιχείρηση, στην ίδρυση των D8 και στο Σύστημα Pool. Πάντα δίνουμε προτεραιότητα στην ευημερία, την ειρήνη και την ευτυχία αυτής της χώρας. Κάναμε ό, τι έπρεπε να κάνουμε για το έθνος μας χωρίς δισταγμό. Συνεχίζουμε αυτήν τη στάση χωρίς συμβιβασμούς σήμερα.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΥΣΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ: Πιστεύουμε ότι τα προβλήματα της Τουρκίας μπορούν να επιλυθούν μόνο με συνομιλία και διάλογο. Δεν κάναμε διάκριση μεταξύ συνομιλητών για την επίλυση των προβλημάτων της χώρας μας και θα ήθελα να δηλώσω ξεκάθαρα ότι δεν θα το κάνουμε από τώρα και στο εξής. Από τώρα και στο εξής, θα συνεχίσουμε να συζητούμε τα προβλήματα της χώρας μας και να αναζητούμε λύσεις με ανθρώπους όλων των απόψεων, πολιτικών κομμάτων και κάθε κατανόησης. Επειδή γνωρίζουμε καλά τα προβλήματα και τις δυσκολίες αυτής της χώρας και του έθνους μας.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΘΕΣΗΣ: Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τα κύρια ζητήματα της χώρας μας! Το ποσοστό εκείνων που λένε ότι δεν μπορούν να ζήσουν στη χώρα μας έχει φτάσει το 51 τοις εκατό και το ποσοστό των ανθρώπων που λένε ότι έχουν χρέος έχει φτάσει το 77 τοις εκατό. Δυστυχώς, ο αριθμός της ανεργίας αυξάνεται. Οι αριθμοί που έχουν τροποποιηθεί δεν αντικατοπτρίζουν την αλήθεια. Το κόστος ζωής ανησυχεί τους ανθρώπους μας τώρα. Λέγεται ότι αυτή η χρονιά θα είναι μια σημαντική χρονιά όσον αφορά την οικονομία και τη δικαιοσύνη, αλλά κάτι που έχει μετατραπεί σε δράση εξακολουθεί να μην εμφανίζεται.

Η Ατζέντα είναι επαγγελματική με τεχνητές ατζέντες: Δεν μπορούμε να βγούμε από τεχνητές ατζέντες και να επικεντρωθούμε στις πραγματικές ατζέντες μας. Ενώ τα μεγάλα προβλήματα που χρειαζόμαστε πρέπει να συζητηθούν και να αναζητηθούν λύσεις, η ημερήσια διάταξη ασχολείται επανειλημμένα με ζητήματα όπως φήμες πραξικοπήματος και μαντίλα.

Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΜΒΟΛΙΝΩΝ: Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 46 χώρες, η μελέτη εμβολιασμού στον κόσμο ξεκίνησε στην Τουρκία σε αυτό το σημείο θεωρείται ότι προκαλεί το στάδιο 3ης φάσης. Εάν το Hıfsizsıhha δεν είχε αφαιρεθεί στη χώρα μας, η χώρα μας θα μπορούσε να κάνει πολύ σημαντικά πράγματα ως μελέτη εμβολίων Kovid 19.

ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΩΝ ΔΕΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ: Η πανδημία επηρέασε σημαντικά τις οικονομίες, αλλά δεν μπορούσαμε να επεκτείνουμε τα χέρια μας στα θύματα αυτής της διαδικασίας. Εάν λέμε ότι η κυβέρνηση απέτυχε εν προκειμένω, θα ήταν σκόπιμο. Ειδικότερα, τα θύματα του διατάγματος, οι οφειλέτες της ΚΥΚ, οι καθηγητές που δεν έχουν ανατεθεί, οι γραμματείς και ο καθαρισμός, το υλικό, τα γυάλινα σκεύη κ.λπ. Οι λύσεις για τα προβλήματα των εμπόρων δεν αναπτύσσονται.

ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ MOTO COURIERS: Από την έναρξη της πανδημίας τον Μάρτιο, οι 160 ταχυμεταφορείς μας έχουν χάσει τη ζωή τους. Τι πρέπει να γίνει σε αυτό το σημείο; Δεν επιτρέπει στους μοτοποδηλάτες να εργάζονται χωρίς κράνος, γάντια, ανθυγιεινές και ανασφαλείς συνθήκες και λαμβάνοντας τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Η κοινοποίηση δεδομένων είναι γύρω από: Είναι ανησυχητικό οι εταιρείες τεχνολογίας να αποθηκεύουν τα δεδομένα των ατόμων και να χρησιμοποιούν αυτά τα δεδομένα για δικό τους όφελος, να τα μοιράζονται με υπηρεσίες πληροφοριών, όταν χρειάζεται, καθώς και τη διαθεσιμότητα αυτών των πληροφοριών για επιχειρηματικούς σκοπούς.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ: Πρέπει να προσπαθήσουμε να οικοδομήσουμε μια κοινωνική τάξη που να ταιριάζει στην ανθρώπινη φύση του μέλλοντος, που βλέπει τα ανθρώπινα όντα ως φίλους, όχι λύκο. Θα ήθελα να επισημάνω ότι η προσέγγιση του καπιταλισμού, που βλέπει τα ανθρώπινα όντα ως «εμπόρευμα» από κάθε άποψη, δεν θα ωφελήσει την ανθρωπότητα. Ενώ η Νότια Κορέα, την οποία διασώσαμε πριν από 70 χρόνια, έφτασε σε ένα σημαντικό σημείο στην τεχνολογία, τι κάναμε σε αυτήν τη διαδικασία. Γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό που έκανε η Ιαπωνία ή η Ταϊβάν; Επειδή παραδοθήκαμε στις ΗΠΑ. Εδώ είναι η λύση. Να είμαστε μια ανεξάρτητη χώρα σε κάθε τομέα, να δημιουργήσουμε τη δική μας τεχνολογική υποδομή με την πλήρη έννοια.

Source