«Σεβασμός» από τον Χάρι και τον Μέγκαν στη βασίλισσα

Σύμφωνα με τη Σελίδα Έξι, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ ήταν «πολύ αναστατωμένος» από την απάντηση του Πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μάρκλ στην ανακοίνωση της Βασίλισσας ότι το ζευγάρι θα παραιτηθεί επίσημα από τους τίτλους τους.

Μια πηγή κοντά στη βασιλική οικογένεια περιέγραψε τη στάση του ζευγαριού Χάρι και Μεγκάν ως «γκρινιάρης και προσβολή της Βασίλισσας», προσθέτοντας «Μην σέβεσαι τη γιαγιά σου, Χάρι».

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ εξέδωσαν δήλωση εκ μέρους της Βασίλισσας την Παρασκευή, αναφέροντας ότι το ζευγάρι είχε ολοκληρώσει τα βασιλικά του καθήκοντα. Ο Omid Scobie, ένας εμπειρογνώμονας που παρακολουθεί στενά τη βασιλική οικογένεια, επεσήμανε την εξήγηση του ζευγαριού, η οποία αντιφάσκει ελαφρώς με την άποψη της Βασίλισσας.

Στη δήλωση που έγινε για λογαριασμό της Βασίλισσας, δηλώθηκε ότι “δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε τις ευθύνες και τα καθήκοντα που φέρει η δημόσια υπηρεσία” μετά την αποχώρηση από το στέμμα. Από την άλλη πλευρά, το ζευγάρι Χάρι και Μέγκαν δήλωσαν στη δήλωσή τους ότι θα συνεχίσουν να υπηρετούν το Ηνωμένο Βασίλειο και τον κόσμο ανεξάρτητα από τους επίσημους ρόλους τους. Το ζευγάρι είπε, “Μπορούμε όλοι να ζήσουμε μια ζωή υπηρεσίας, η υπηρεσία είναι καθολική.”

Αναφέρθηκε ότι άλλα μέλη της οικογένειας «έκπληκτοι» από τον τόνο της απάντησης του ζευγαριού.

Μια πηγή κοντά στον πρίγκιπα Willam δήλωσε ότι ο Δούκας του Κέιμπριτζ «ένιωσε πραγματικά την πίεση» και τώρα όλα είναι στους ώμους του. Η πηγή πρόσθεσε: “Το μέλλον του φαίνεται διαφορετικό λόγω των επιλογών του αδερφού του, δεν είναι εύκολο.”

.Source