Σεισμός 4,5 μεγέθους στην περιοχή Kalecik της Άγκυρας

Η Προεδρία Διαχείρισης Καταστροφών και Έκτακτης Ανάγκης της Τουρκίας (AFAD) ανακοίνωσε ότι σημειώθηκε σεισμός στην περιοχή Kalecik της Άγκυρας, με 22,53 ώρες 4,5 σεισμού.

Στη δήλωση της AFAD, αναφέρθηκε ότι σημειώθηκε σεισμός 4,5 μεγέθους στην περιοχή Kalecik στις 22,53.

Καταγράφηκε ότι ο σεισμός είχε βάθος 12 χιλιομέτρων.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας της Τουρκίας Murat Authority, η περιοχή Kalecik της Άγκυρας, αμέσως μετά τον σεισμό μεγέθους 4,5, συνέβη στην πρώτη έρευνα που ξεκίνησε από τις επαρχιακές διευθύνσεις των ομάδων που έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής και παρατηρούν ότι αντιμετωπίζουν αρνητική κατάσταση.

Στην ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Twitter, το ίδρυμα διαβίβασε τις επιθυμίες του στους πολίτες λόγω του σεισμού με έδρα το Kalecik.

Ίδρυμα, “Στην πρώτη έρευνα που ξεκίνησαν οι ομάδες της επαρχιακής διεύθυνσης αμέσως μετά τον σεισμό, δεν έχουμε αντιμετωπίσει καμία αρνητική κατάσταση ή ειδοποίηση μέχρι τώρα.” χρησιμοποίησε την έκφραση.

Δήλωση του Κυβερνήτη της Άγκυρας Şahin

Από την άλλη πλευρά, ο κυβερνήτης της Άγκυρας Vasip Şahin, στο λογαριασμό του στο Twitter, σχετικά με τον σεισμό στην περιοχή Kalecik, δήλωσε: “Δεν υπάρχει απώλεια ζωής ή περιουσίας που μεταφέρθηκε στη Διοίκηση και τη Διοίκηση της Περιφέρειας Kalecik. Το κοινό θα ενημερωθεί για τις εξελίξεις.” Μοιράστηκε

“Οι ομάδες μας είναι σε επιφυλακή”

Ο δήμαρχος του Μητροπολιτικού Δήμου της Άγκυρας Mansur Yavaş είπε στο λογαριασμό του στο Twitter, “Ο σεισμός 4,5 μεγέθους στην Άγκυρα μας ανησυχεί όλους. Οι ομάδες μας είναι σε εγρήγορση. Μπορείτε να μας φτάσετε στη γραμμή Başkent 153. Εύχομαι όλοι οι πολίτες μου να γίνουν σύντομα καλά.” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Από την άλλη πλευρά, από τον λογαριασμό Twitter της AFAD, “Μετά τον σεισμό που σημειώθηκε στην περιοχή Kalecik, έχουμε ενημερωθεί ότι δεν υπάρχει καμία αρνητική ειδοποίηση αυτή τη στιγμή. έγινε εξήγηση.

Δήμος Kalecik: Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε κανένα μέρος του Kalecik.

Αναφέρθηκε από τον Δήμο Kalecik ότι δεν υπήρχαν προβλήματα λόγω του σεισμού που σημειώθηκε στην περιοχή.

Στην ανάρτηση στο λογαριασμό κοινωνικών μέσων του δήμου, “Δεν υπάρχει πρόβλημα σε καμία περιοχή του Kalecik. Οι ομάδες μας έχουν ξεκινήσει τις απαραίτητες έρευνες και μελέτες στον τομέα. Μεταφέρουμε τις ευχές μας σε όλους τους πολίτες μας.” χρησιμοποιήθηκαν εκφράσεις.

Source