Σεμινάριο Παγκόσμιας Εκπαίδευσης BAU πραγματοποιήθηκε στο Διαδίκτυο

Φοιτητές του ISTANBUL (AA) – Τα σχολεία Ugur συγκεντρώθηκαν με μαθητές και εκπαιδευτικούς από όλο τον κόσμο στο Σεμινάριο BAU Global Online Education και έλαβαν πληροφορίες σχετικά με τα εκπαιδευτικά προνόμια των πανεπιστημίων στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αγγλία, τη Γερμανία, τη Γεωργία και την Κύπρο.

Το Uğur Schools, μέλος της οικογένειας BAU Global, το οποίο διαθέτει 9 πανεπιστήμια, 4 σχολεία ξένων γλωσσών και 2 σχολεία επιπέδου k12 σε 11 χώρες σε 3 ηπείρους, υποστηρίζει τους μαθητές του στην εκπαίδευση στο εξωτερικό, σύμφωνα με τη δήλωση των σχολείων U Schoolur.

Το Σεμινάριο Παγκόσμιας Εκπαίδευσης BAU πραγματοποιήθηκε για να παρέχει στους φοιτητές πληροφορίες σχετικά με τα πανεπιστήμια του BAU Global. Στο σεμινάριο, στο οποίο συμμετείχαν μαθητές και εκπαιδευτικοί από όλο τον κόσμο, οι μαθητές των Uğur Schools έλαβαν πληροφορίες σχετικά με τα εκπαιδευτικά τους προνόμια σε πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αγγλία, τη Γερμανία, τη Γεωργία και την Κύπρο.

«Οι νέοι μαθητές θα χτίσουν τον νέο κόσμο»

Ο Ένβερ Γιούσελ, Πρόεδρος των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων Bahçeşehir Uğur (BUEK), του οποίου οι απόψεις δόθηκαν στη δήλωση, δήλωσε ότι οι μαθητές των Uğur Schools είναι μέλη της οικογένειας BAU Global και είπε:

«Είναι σημαντικό να αξιολογήσουμε τα πλεονεκτήματα του πανεπιστημίου μας στο εξωτερικό για το μέλλον των φοιτητών μας. Θέλουμε να καθοδηγήσουμε κάθε μαθητή μας ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους. Ένας φοιτητής που θέλει να σπουδάσει στο εξωτερικό πρέπει να επιλέξει συνειδητά τη χώρα στην οποία θα πάει και το τμήμα που θέλει να σπουδάσει. Αφού ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του, θα πρέπει να είναι επωφελής για τη χώρα του. Οι νέοι μαθητές θα χτίσουν τον νέο κόσμο. “

Ο Γενικός Διευθυντής των Σχολείων Uğur Nil Çiçek δήλωσε ότι η οικογένεια BAU Global έχει περίπου 250 χιλιάδες μαθητές παγκοσμίως.

Δηλώνοντας ότι είναι περήφανοι που είναι ένα από τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ευρώπη, ο Çiçek είπε: «Όπου κι αν πάτε στον κόσμο, είναι δυνατόν να συναντηθείτε με έναν απόφοιτο του Uğur ή μέλος της οικογένειας BAU Global. Το δίκτυό μας είναι πολύ ευρύ. Σε αυτό το σημείο όπου επικεντρωνόμαστε στην ακαδημαϊκή, κοινωνική, συναισθηματική και σωματική ανάπτυξη των μαθητών μας, εργαζόμαστε για να σχεδιάσουμε σωστά το δίκτυό μας και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες του. Οι μαθητές μας έχουν εκπαιδευτικά προνόμια σε 9 πανεπιστήμια σε 3 ηπείρους. χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.


.Source