ΣΕΡΑΦΕΙΜ. “Μια δύσκολη νύχτα για εμάς”

Δείτε τις δηλώσεις του Κώστα Σεραφείμ στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα από την ΑΕΛ.

“Συγχαίρω την AEL για τη νίκη της. Οι όροι της συνάντησης δεν μας επέτρεψαν να απαιτήσουμε τίποτα. Το πρόβλημά μας ήταν πολύ δύσκολο κάποια στιγμή. Έπρεπε να οδηγήσω τον αγώνα για το καλό της ομάδας. Μετά το Covid καλούμαστε να παίζουμε κάθε 4-5 ημέρες. Από τη στιγμή που κάναμε το πέναλτι, το θεώρησα σωστό για μερικούς παίκτες να ξεκουραστούν. Είμαι χαρούμενος γιατί όταν ήμασταν εννέα, οι παίκτες μου αγωνίζονταν. Σκληρή νύχτα για εμάς. Έχουμε προβλήματα με τραυματισμούς և καρτών. “Πρέπει να μείνουμε ήρεμοι για να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι της εβδομάδας.”

Δείτε τις δηλώσεις του Κώστα Σεραφείμ στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα από την ΑΕΛ.

“Συγχαίρω την AEL για τη νίκη της. Οι όροι της συνάντησης δεν μας επέτρεψαν να απαιτήσουμε τίποτα. Το πρόβλημά μας ήταν πολύ δύσκολο κάποια στιγμή. Έπρεπε να ηγηθώ του αγώνα ως προς το καλό της ομάδας. Μετά το Covid καλούμαστε να παίζουμε κάθε 4-5 ημέρες. Από τη στιγμή που κάναμε το πέναλτι, το θεώρησα σωστό για μερικούς παίκτες να ξεκουραστούν. Είμαι χαρούμενος γιατί όταν ήμασταν εννέα, οι παίκτες μου αγωνίζονταν. Σκληρή νύχτα για εμάς. Έχουμε προβλήματα με τραυματισμούς և καρτών. “Πρέπει να μείνουμε ήρεμοι για να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι της εβδομάδας.”

Δείτε τις δηλώσεις του Κώστα Σεραφείμ στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα από την ΑΕΛ.

“Συγχαίρω την AEL για τη νίκη της. Οι όροι της συνάντησης δεν μας επέτρεψαν να απαιτήσουμε τίποτα. Το πρόβλημά μας ήταν πολύ δύσκολο κάποια στιγμή. Έπρεπε να ηγηθώ του αγώνα ως προς το καλό της ομάδας. Μετά το Covid καλούμαστε να παίζουμε κάθε 4-5 ημέρες. Από τη στιγμή που κάναμε το πέναλτι, νόμιζα ότι ήταν σωστό για μερικούς παίκτες να ξεκουραστούν. Είμαι χαρούμενος γιατί όταν ήμασταν εννέα, οι παίκτες μου αγωνίζονταν. Σκληρή νύχτα για εμάς. Έχουμε προβλήματα με τραυματισμούς և καρτών. “Πρέπει να μείνουμε ήρεμοι για να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι της εβδομάδας.”

Source