Σερβία, Ελλάδα και Κύπρος υπόσχονται να ενισχύσουν τις τριμερείς σχέσεις

(MENAFN) Τη Δευτέρα, 5 Απριλίου, οι υπουργοί Εξωτερικών της Σερβίας, της Ελλάδας και της Κύπρου συγκεντρώθηκαν στο Βελιγράδι, υπόσχοντας να ενισχύσουν την οικονομική συνεργασία και να ενθαρρύνουν την πρόοδο.

Με σκοπό την εξεύρεση μεθόδων για την επιδίωξη του κοινού συμφέροντος των εθνών τους σε τριμερή συνεργασία, ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος Νίκος Ντεντιάς και ο Νίκος Χριστοδουλίδης, Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου, συναντήθηκαν με τον Σέρβο ομόλογό τους Νικόλα Σελάκοβιτς.

Μετά τη συνέλευση, ο Σελάκοβιτς είπε στον Τύπο ότι οι τρεις χώρες είχαν επιτύχει συμφωνία για τη διεξαγωγή τέτοιων συνελεύσεων κάθε έξι μήνες και ότι η πρώτη τους συνέλευση ανατέθηκε σε οικονομική συνεργασία, υποδομές, ενέργεια και διαφοροποίηση του εφοδιασμού με φυσικό αέριο.

Ο Σελάκοβιτς ανακοίνωσε ότι οι υπουργοί συμφώνησαν για την ανάγκη καλύτερης συνεργασίας στον κλάδο του τουρισμού, της γεωργίας, του τομέα της πληροφορικής και σε άλλους τομείς, δήλωσε το δελτίο τύπου της διοίκησης.

Νομική αποποίηση ευθυνών: Το MENAFN παρέχει τις πληροφορίες «ως έχουν» χωρίς καμία εγγύηση. Δεν αποδεχόμαστε καμία ευθύνη για την ακρίβεια, το περιεχόμενο, τις εικόνες, τα βίντεο, τις άδειες, την πληρότητα, τη νομιμότητα ή την αξιοπιστία των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτό το άρθρο. Εάν έχετε οποιαδήποτε παράπονα ή ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων που σχετίζονται με αυτό το άρθρο, επικοινωνήστε με τον πάροχο παραπάνω.

.Source